Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde çekiyor ama az önce almaya gittim unuttumKızlar canım aşırı derecede asitli içecekler çekiyor, hele de kola ve gazoztüketen var mı?
Yaa pahalı degılmı? Ufacık pure kavanozundan bahsedıyosun dmı? Bız annemle aldık 200tl ama buyukk kavanozda ıkıye bolduk cok dıye bıde marketten almıyorum yapan yerden gelıyo guven olmuyo hıc bır yerevar var, 80 tl küçük o püre kavanozları yok mu onun kadar
1kg yanı :) 200tlvar var, 80 tl küçük o püre kavanozları yok mu onun kadar
Bu mesajı okurken öyle oturuyordum.. Aniden indirdim bacağımı. Bu daha kötü olduKızlar bugün yeni birşey öğrendim sizinle de paylaşayım bacak bacak üstüne atmamak gerekiyormus sizin de aklınızda olsun bende hep öyle otururum nasıl olacak bilmiyorum bir de anı dönüş falan yapmamak lazımmış
A aaa neden ki ben de hep öyle otururum ne zararı varmış ki acabaKızlar bugün yeni birşey öğrendim sizinle de paylaşayım bacak bacak üstüne atmamak gerekiyormus sizin de aklınızda olsun bende hep öyle otururum nasıl olacak bilmiyorum bir de anı dönüş falan yapmamak lazımmış
Evet yapıyorlarKızlar bu rubella cmv toxoplasma testlerini sağlık ocaklarında yapıyor lar mi
banada ppahalı geldi ondan almadım çerçiden sormuştum bilmem nerelerden getirtiyomuşYaa pahalı degılmı? Ufacık pure kavanozundan bahsedıyosun dmı? Bız annemle aldık 200tl ama buyukk kavanozda ıkıye bolduk cok dıye bıde marketten almıyorum yapan yerden gelıyo guven olmuyo hıc bır yere
D vitaminin çok düşük onunla alakalı ilaç verir mutlaka doktorun diğerlerini tam anlayamadım :)Kızlar bana yardım eder misiniz kan sonuçları nasıl? Henüz doktoruma gösteremedim
Canım sen bu yolk ve keseyi 5+3 de mi görmüştun?Onu hiç bilmiyordum canım bende bebek sandım çok teşekkür ederim cevap için :)
Ama referans aralığında -30dan büyük olmalı diyor. Sizin kaç acaba karşılaştırma yapayım :)D vitaminin çok düşük onunla alakalı ilaç verir mutlaka doktorun diğerlerini tam anlayamadım :)
Keseyi 5+1 de bu resmini attığım keseyi 5+5 te gördüm canım :)) çok pardon oraya yanlış yazmışım.Canım sen bu yolk ve keseyi 5+3 de mi görmüştun?
Benim sadece beta hcgSizindemi diğerleri çıktı sadece
Benim 38 çıkmış. Referans aralığı yok bende ama 20 eksiklik yazıyor. Sanırım 20 ve altını eksiklik olarak kabul ediyor benim yaptırdığım yer :)Ama referans aralığında -30dan büyük olmalı diyor. Sizin kaç acaba karşılaştırma yapayım :)
Ben de yarın gidicem tam olarak o aralıklarda olduğunu tahmin ediyorum haftamin ondan sordum :)Keseyi 5+1 de bu resmini attığım keseyi 5+5 te gördüm canım :)) çok pardon oraya yanlış yazmışım.
Igneyle birlikte core aspirinde kullaniyor musunuz??Bir defa yaptığımda da bebeği kaybettik
Şimdi bu şekilde yapıyoruz
Teşekkür ederim:)Evet yapıyorlar
Hmm anladım. Canım saolasınBenim sadece beta hcg
İnşallah sende görebilirsin :) resim veriyorlar bide dünyanın en güzel resmî oluyor o an için :))Ben de yarın gidicem tam olarak o aralıklarda olduğunu tahmin ediyorum haftamin ondan sordum :)