- 22 Şubat 2018
- 612
- 558
- 53
- 37
Bu mesajı okurken öyle oturuyordum.. Aniden indirdim bacağımı. Bu daha kötü olducidden bu süreç çok stresli
Bende öğrendiğimde öyle oturuyordum :) demekki hepimiz aynıyız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mesajı okurken öyle oturuyordum.. Aniden indirdim bacağımı. Bu daha kötü olducidden bu süreç çok stresli
Evet arıyordum canım biraz uzak ama yinede ismini söylermisinCanım sen doktor arayindaydiň demi ?
Haydarpaşa numune uzak değilse sana kendi doktorumu aynı zamanda aile doktorumuzu önerebilir sana .
Bacak bacak üstüne atınca benim kasıklarıma ağrı giriyor zaten
Benimde çekiyor ama az önce almaya gittim unuttum![]()
AA öyle olsun keşke hatta daha da acıyabilir ozamanBenimde oluyor tam ortada
Ama ben bebek büyüyordur inşallah diye hayal ediyorum hep
Hayirli olsun Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin
İnşallah bakalım canım yarın hayırlı haberler alirim bende inşallah 3 yıldır evliyim nerdeyse evlendigimden beri hastahanelerdeyim Rabbim sonunda meleğimi nasip eder inşallahBata 3 kala benimde boyleydi kan degerim 41 di 4 gun sonra 397 ydi nerdeyse 10 kati :)) cok cabuk artiyor merak etme:))
Bir tane de corasprin iç dedi dr
Ama ben içmiyorum....
Evet arıyordum canım biraz uzak ama yinede ismini söylermisin
AA öyle olsun keşke hatta daha da acıyabilir ozaman
Ama sanki etimden et koparılıyor gibi birazda adet sancısı gibi bişey eklenince heran bitedirginim zaten bişey olacak gibi ..korktum .. birde nar düşük yapıyor yenmemelileri okuyunca işte düşüyor dedim
İnşallah büyüsünler yarın kontrol var Dr son kontrolde en az 12-13 mm olmalı haftaya kadar demişti şimdi onun stresi var
allahım sen hepimize kolaylık sabır ver AMİN
Kan uyuşmazlığı olanlar var mı hanımlar. 2. Gebelikte nasıl bir yol izleyeceğiz. Doktora daha gitmedim biraz daha büyüsün diye ama uyuşmazlık için tedirginlik yaşıyorum. İlk çocuğumda 28. Haftada ve Doğumdan sonra iğne yapmışlardı. 2. Sinde nasıl olacak acaba. Bilgisi olan var mı ?
Bende onu görmek istiyorum elimde 10 tane test olsa her gun yaparim hatta siparis vermeyi bile düşünüyorumİtifaf ediyorum
Az önce tekrar kaset gebelik testi yaptım. 2nci çizginin hemen çıkması ne muhteşem bişeymişAllahım en sevmediğim insanı bile bekletmesin çaresiz yarabbim
Sağol canım herhalde çok ayakta kalmaktan tüm gün acıdı durdu şimdi daha iyiYa bu aralar bende çok yoğun çalışıyorum kaşık ağrıları bitmişti yine başladı bence yorgunluktan dinlenmeye çalış önemli birşey yoktur ben geçmişi okuyamadım ama nar mevzusu ne anlayamadım tam
Sağol canım herhalde çok ayakta kalmaktan tüm gün acıdı durdu şimdi daha iyi
Nar mevzu bir arkadaşa doktoru beslenmeyle ilgili tavsiye verirken nar yeme demiş yani tadımlık ye demiş bunu bayağı kişi biliyormuş zaten, düşüğe sebeb oluyormuş bende iki akşamdır baya baya nar yemiştim yememek gerekiyor muş
Ne çıkarıp takıyısunuz hanımlar atlamadan okuyordum ama gözümden kaçmış herhalde anlamadım :))Tesekkur ederim çünkü o cikarsa her tartışmada basima kakacak biliyorum