- 12 Ekim 2018
- 343
- 337
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bata 3 kala benimde boyleydi kan degerim 41 di 4 gun sonra 397 ydi nerdeyse 10 kati :)) cok cabuk artiyor merak etme:))İlk attığın gibi benimki de canım kan testin kaç çıkmıştı çok düşük çıkacak gibi geliyor bana benim değerimde![]()
Canim senn kac arti kacsin :)karindan mi gorunucekmis 2 gun sonraAslında 2 gun sonra gelsen görürüz ama ben biraz buyumesını ve içerde bişeyler görmek istiyorum .
Senı çok sıkmak ıstemıyorum dedi .
Bir tane de corasprin iç dedi drIgneyle birlikte core aspirinde kullaniyor musunuz??
Aspirin içiyor MusunBenim doktorum degisiklik yapmadi. Aklim çıkıyor bir sey olacak diye. Rabbim korusun.
Seninkide fasulye bakalim kiz mi olucak:))Kızlar merhaba doktorum kontrolde henüz bebeği göremiyoruz dedi ama kesenin içimdeki top bebek değil mi ? :))
Canım sen doktor arayindaydiň demi ?Sağlık ocağından test yaptırıp netten takip eden varmı tam hemogram ve elisa cıktı beta hcg cıkmadı
MasaAllah yaMerhabalar hanımlar doktor kontrölünden geliyoruz 7+3 olmuşuz haftasıyla uyumlu bebikim herşey gayrt iyi kalp atışınıda çok kısa dinletti hocamız çok şükür. birdahaki kontrol 2 hafta sonra daha sonra ayda bir çağıracakmış. Sezeryan olacağım için 38. veya 39. hafta alınacak buda Mayıs sonu demek oluyor
(not: ilk doğmumda kızım makat geliş olduğu için sezeryan oldum bu yüzden yine sezeryan olmalıyım yoksa ben herkese normal doğumu tavsiye ediyorum..)
Biliyorum cnm inşallah.İnşallah sende görebilirsin :) resim veriyorlar bide dünyanın en güzel resmî oluyor o an için :))
Biraz araştırdım kız diyende var erkek diyende bakalım görücez :))Seninkide fasulye bakalim kiz mi olucak:))
Ay yok artıkİstanbuldayım şikayetin ne dediler regl gecikti idrar testi yaptım silik çıktığı için emin olmak istedim dedim, direk hcg testi istedi zaten, hatta sonuç geldiğinde tekrar gösterdim ilk soru evlimisin oldu şaşırdım baya :):)
Ihlamur mu yasakmış hamilelikte? O nerden çıktı kızlarNeden? Kızımda da hastayken ıcmıiştım sıkıntı yok gunde ıkı fıncan ıcebılırız. Tabı 5bardak ıcersek sıkıntı olabılır. Ayrıca ıkı doktorda ıcebılırsın demişti bende bilgi vermiş olayım
Hayirli olsun Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsinSelam hanımlar, daha önce 2 düşüğüm var 6. ve 7.haftalarda, rahmimde perde vardı ondan kaynaklı olabilir düşükler diye 2 kez histeroskopi oldum, histeroskopi sonrası 2. Ayda hamile kaldım normalde polikistik overim var klomenle hamile kalıyorum ama bu sefer kendiliğinden süpriz bir şekilde oldu, hatta yerleşme kanamasını adet sanıp migren ilacı falan içtim hiç beklemiyordum.Allaha şükür şu an 7 haftalık hamileyim ama 15 gündür raporluyum wc harici yatağımdan kalkmadan yatıyorum geçen hafta aşırı bir kanamam oldu acile gittim hastanede yattım şu anda hala geçmek bilmeyen kahverengi akıntılarım var , günde 2 kere progestan kullanıyorum ve Allaha dua ediyorum bebeğim beni bırakmasın diye, Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, çevrenizde yada sizlerde daha önceden sürekli kahverengi akıntısı yada kanaması olup sağlıklı doğum yapanlar var mı varsa bana biraz örnek verebilir misiniz, psikolojik olarak çok ihtiyacım var böyle örneklere, saolun
Ben pek inanmiyorum o teorilere bence tamamen tesaduf ki istisnalari da var zatenBiraz araştırdım kız diyende var erkek diyende bakalım görücez :))
Arkadas oyle bılıyormus duzelttıkl tabı kı ıhlamurr faydalıı ama fazlası degıl severızzAy yok artıko nasıl bir soru
ben de bir ara denesem mi ki şansımı
Ihlamur mu yasakmış hamilelikte? O nerden çıktı kızlarhamilelikte içimi en masum çay ıhlamur. Zaten normalde de 2-3 fincandan fazla içilmez. Hamilelikte de 2-3 Fincan içmekte sorun yok. Adaçayı ile karıştırmış olmayasınız
![]()
Bugün hasizliğim daha iyi kasık ağrısı devam sen nasılsınKeyifler nasil bayanlar
İnş yeterlidir de miniğime eksik olmazBenim 38 çıkmış. Referans aralığı yok bende ama 20 eksiklik yazıyor. Sanırım 20 ve altını eksiklik olarak kabul ediyor benim yaptırdığım yer :)
A aaa neden ki ben de hep öyle otururum ne zararı varmış ki acaba