- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Canım çok geçmiş olsun daha şimdi okuyorum şimdi nasılsınArkadaşlar merhaba gece kanamam başladı çok korktm hastanede yatyprm şu an kese etrafı kanama başlamş yüreğim ağzıma geldi inanır msnz nolır dua edin bana
Sabredecegiz surda ne kaldı 12. Haftaya biraz daha dayanalim bitecek inşallah :)Evet ya sorma :)
Seninle konuşmuştuk değilmi
Miniklerimize zarar gelmiyormuş Allah’dan büyüsünler napalım
8+2 canım :)Kaç haftalıksın canım 2cm çok büyük maşallah
onu hiç denemedim ama kaşıntı beni uykumdan uyandırdı hemen sirkeli suyu denedim kaşıntı gitti şükür ve akıntı çoğaldı söktürüyo dene istersen sen bilirsinÖylemi bende mi denesem bide sade soda çok işe yarıyomuş sanırım mikropları öldürüyor onuda denemek istiyorum.
Valla her ay rutin haline binmisti artık hcg testi cunku hasta olamıyorum doğru düzgün yoksa bende heralde 3 aylık ogrenirdimHayırlısıyla sağ sağlim doğsunlar inşallah yaa. Ne zormuş hep bi stres. Oysaki benim annem beni 3. Ayında öğrenmiş
Ay valla aynen bende eve alıcam ucuz olsaNe kadar aynı şeyleri yaşıyoruz düşünüyoruz yaa :))
Eve ultrason cihazı alcam biraz ucuz bişey olsa
Bi an önce büyüseler de kıpırtılarından içimiz rahat etse keşke
Ben kullaniyorum canim gunde 3 defa. Bende bir agri yok ama.Teşekkürler kızlar cevaplarınız için
Esteofem kullanan var mi aranizda
Acaba o mu yapiyo bu ağrıyı?
Tamam çok teşekkürler şuan sirke yok evimde ama alınca denicem inşallah benimde geçer akıntım hep olurdu ama hep şeffaf ve su gibi olurdu ilk defa sarı ve koyu oldu.onu hiç denemedim ama kaşıntı beni uykumdan uyandırdı hemen sirkeli suyu denedim kaşıntı gitti şükür ve akıntı çoğaldı söktürüyo dene istersen sen bilirsin
Ben kasık ağrısından sızlamasından şüphelenip test yaptım eğer ilk başlar oda olmasaydı yapmazdım çünkü polikistik overim ben 3 ay bile adet olmuyorum çoğu zamanValla her ay rutin haline binmisti artık hcg testi cunku hasta olamıyorum doğru düzgün yoksa bende heralde 3 aylık ogrenirdim
Maşallah canım sanaBen sezeryanda korkmam 4 tane normal doğum yaptım sorunsuz bir tanesi 4 kiloya yakin 12 saat boyunca sancimi çekip gittim yarim saate doğum yaptim
Tam oğlumu bezden bıraktım bez parasından kurtulduk dedim hamile olduğumu öğrendimEsime yarin gratise birak beni yuzde 50 indirim var dedim bebek bezimi depolayacagiz diyor
Deli mi ne bebek bezini sen dusunursun bir ara dedim
Ben polikistik değilim ama aynı senin gibi 3 ay 4 ay olmuyorum çoğunlukla geçince dedim bakayım da yine yoksa söktürücü iceyim varmış eşim bile şaşırdı yaniBen kasık ağrısından sızlamasından şüphelenip test yaptım eğer ilk başlar oda olmasaydı yapmazdım çünkü polikistik overim ben 3 ay bile adet olmuyorum çoğu zaman
Hayırlı oldun hoşgeldin aramıza inş sağlıkla büyüsün miniklerimiz bizde onlar büyürken sohbet edelim :))Merhaba sevgili haziran anneleri
Sizi bir suredir takip ediyorum ama ancak yazmaya karar verdim. Bugun bebegimin kalp atışlarını duyduk cok şükür
Normalde satim 25 agustos ama bugun doktorum satımı 1 eylul olarak değiştirdi.(tüp bebek olduğu icin)
Ultrasonda bebeğim 6+3 olarak görülüyor
Sanırım en büyüğünüz benim
Bilgilerimi paylasiyorum eklerseniz sevinirim
Ilk bebegim umarım tek olmaz
Sat:1 eylül
Bebeğimin doğacağı tarih: 08 haziran
Denizlide oturuyorum
Kilomu bilmiyorum henüz tartilmadim
Herkese sorunsuz bir gebelik diliyorum. Vaktiyle saglikla bebeklerimize kavusalim insallah
Kızlar ya bişey soracağım dün acildeki doktor bana progeston yazdı 8 saate 1 al dedi aç tok fark etmez dedi. Ama ben bu ilacı içtikten sonra çok fena başım dönüyor. İnternetten araştırdım aynı ilacı hem oral yani ağız yoluyla hemde hazneden kullanılabiliyormuş. Ve hazneden kullananlarda yan etki yapmıyormuş. Acaba doğrumu bendemi hazneden kullansam? Ben bu progestanın fitili olduğunu biliyordum ama aynı ilacın hem ağızdan hem alttan aldındığını bilmiyordum farklıdır diye tahmin ediyordum.
Genelde tavsiye edilen şekilde kullanım öneriyorlar ama istersen bir daha sor doktoruna sormadan birşey yapma derimKızlar ya bişey soracağım dün acildeki doktor bana progeston yazdı 8 saate 1 al dedi aç tok fark etmez dedi. Ama ben bu ilacı içtikten sonra çok fena başım dönüyor. İnternetten araştırdım aynı ilacı hem oral yani ağız yoluyla hemde hazneden kullanılabiliyormuş. Ve hazneden kullananlarda yan etki yapmıyormuş. Acaba doğrumu bendemi hazneden kullansam? Ben bu progestanın fitili olduğunu biliyordum ama aynı ilacın hem ağızdan hem alttan aldındığını bilmiyordum farklıdır diye tahmin ediyordum.
Sen daha iyisin ben bi bakırım 3- bibakıyorum 5 kilo daha şimdidenDaha 2 ayım dolmadab 1 kilo almış ım ben bu hamileliği 30 kapatırım heralde
16.haftadamısınMerhaba canım ben o tableti hep vajinal yoldan kullandım. Doktoruna danış sen de o şekilde al istersen. Ağızdan alınca yan etkisi çok oluyormuş. 8 saatte birse bünyeni mahveder.
Yaa yandık bende bianda alanlardanım malesef inş çok almayız kaç kistin var kiSen daha iyisin ben bi bakırım 3- bibakıyorum 5 kilo daha şimdiden
Acaba kistlerim kaç kilo yaparki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?