2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşına tam kaç günlükken öyle demişler acaba
6 veya 7 haftalıkmış sanırım unuttum ama 2 defa gitmiş. Nasip canım içimizde bir korku var hepimizin bence ama bu ömür boyu sürer bence

Daha 2 ayım dolmadab 1 kilo almış ım ben bu hamileliği 30 kapatırım heralde
Göğüslerim büyüyor karnımız (gaz da olsa ) büyüyor kan hacmimiz rahmimiz büyüyor 1 kilo normal bence ya bide güzel beslenmek zorundayız ben çok kustum ama hep yedim de çalıştığım için .Ama 1 kilo almışım

Ben o açıdan hiç düşünmemiştim doğru diosun

Ay ne güzel bende bian önce 16,18 haftalara gelmek istiyorum

İnşallah o da olur canım. Benim için de zaman geçmek bilmiyordu. Gerçi hala öyle. Ben de bir an önce 18-20 olmak istiyorum, karnım büyüsün istiyorum :))

İnşallah o da olur canım. Benim için de zaman geçmek bilmiyordu. Gerçi hala öyle. Ben de bir an önce 18-20 olmak istiyorum, karnım büyüsün istiyorum :))
Zaman geçse hızlıca insan sabredemiyor ya göbek çıksın o harekleri hissetmek paha biçilmez zaten

Zaman geçse hızlıca insan sabredemiyor ya göbek çıksın o harekleri hissetmek paha biçilmez zaten

Kesinlikle öyle canım. Benim ilk hamileliğim. Henüz hareketlerini hissetmiyorum. Cinsiyet de belli değil :) sağlıkla gelsinler inşallah

Merhaba canım ben o tableti hep vajinal yoldan kullandım. Doktoruna danış sen de o şekilde al istersen. Ağızdan alınca yan etkisi çok oluyormuş. 8 saatte birse bünyeni mahveder.
Aynı tablet demi yani canım farklı bi tablet değil?
Gerçekten mahfetti beni yaa..

Genelde tavsiye edilen şekilde kullanım öneriyorlar ama istersen bir daha sor doktoruna sormadan birşey yapma derim
Öyle yapıyım. Yoksa mahfeder bu beni bu gidişile. Aşırı baş dönmesi yapıyor gerginlik değişik bi sinir yapıyor bi garip oluyorum.

Aynı tablet demi yani canım farklı bi tablet değil?
Gerçekten mahfetti beni yaa..
Evet canım hap gibi olan. Onu vajinal almamı söylediler. Günde 4 defa alıyordum. Bir kısmı eriyerek geri çıkıyor. Ama böyle olması normalmiş.

Kızlar hiç acele etmeyin doğum için :) çünkü er ya da geç doğacak o bebişler sonra gelsin gaz sancıları, uykusuzluk, süt arttırma arayışları daha nicesi nicesi ...
Bunlar güzel şeyler ama şimdiden doğum telaşına kapılmadan benden tavsiye hamileliğinizi yaşayın çünkü gerçekten tarifsiz zamanlar

Ayy şok olmuştur hamile olduğunuzu duyunca :) kistten mi geç oluyodunuz pkolular genelde geç adet olur ama.

Bana doktor agızdan alma çok sersemlık yapar dedı oyuzden ben dıger yontemı kullanıyorum sabah ve yatarken 200luk bendekı

En rahatı vajinal kullanmak hem öyle daha etkili hemde yan etkisi olmuyor doktorum bana nasıl istetsen öyle kullan dedi

Bulantısı olan arkadaşlar neler yiyorsunuz su bile içemez oldum ne yiycem bilmiyorum mutfağa girince çok kötü oluyorum hem açım hem sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum çok kötü durumdayım

Evet mümkün yarın aramayı düşünüyorum gel derse gidiyim bari içim rahat etsin yokmu acaba hiç burda hiç belirti yaşamayan
Kuzum dünden beri ben de öyleyim mide bulantım başlamıştı o gitti kasık ağrım gitti endişelendim aslında ama sakin kalmaya çalışıyorum halsizlik uyku devam ama bı de göğüs ağrısı azalmasına rağmen yine var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…