Biz söyledik herkese daha ortada ne kese var ne bişey öncesinde de hep derdim 3 ay olmadan kimseye söylemem diye ama dayanamadım şimdi çok pişmanım kese boş olur düşük olur iyi yapmışsınız siz şu forumdaki şeyleri okuyup okuyup halleniyorum. Keşke İnternet olmasaydı o kadar saçma şeylere bakıyorum ki yok kese boşken beta yükselir mi duş gebelik nedir vs. Allahın dediği olacak offf offf
Göğüslerim büyüyor karnımız (gaz da olsa ) büyüyor kan hacmimiz rahmimiz büyüyor 1 kilo normal bence ya bide güzel beslenmek zorundayız ben çok kustum ama hep yedim de çalıştığım için .Ama 1 kilo almışım
Göğüslerim büyüyor karnımız (gaz da olsa ) büyüyor kan hacmimiz rahmimiz büyüyor 1 kilo normal bence ya bide güzel beslenmek zorundayız ben çok kustum ama hep yedim de çalıştığım için .Ama 1 kilo almışım
İnşallah o da olur canım. Benim için de zaman geçmek bilmiyordu. Gerçi hala öyle. Ben de bir an önce 18-20 olmak istiyorum, karnım büyüsün istiyorum :))
İnşallah o da olur canım. Benim için de zaman geçmek bilmiyordu. Gerçi hala öyle. Ben de bir an önce 18-20 olmak istiyorum, karnım büyüsün istiyorum :))
Merhaba canım ben o tableti hep vajinal yoldan kullandım. Doktoruna danış sen de o şekilde al istersen. Ağızdan alınca yan etkisi çok oluyormuş. 8 saatte birse bünyeni mahveder.
Kızlar hiç acele etmeyin doğum için :) çünkü er ya da geç doğacak o bebişler sonra gelsin gaz sancıları, uykusuzluk, süt arttırma arayışları daha nicesi nicesi ...
Bunlar güzel şeyler ama şimdiden doğum telaşına kapılmadan benden tavsiye hamileliğinizi yaşayın çünkü gerçekten tarifsiz zamanlar
Ben polikistik değilim ama aynı senin gibi 3 ay 4 ay olmuyorum çoğunlukla geçince dedim bakayım da yine yoksa söktürücü iceyim varmış eşim bile şaşırdı yani ultrasonu gösteriyorum adam yeni kistin mi dedi düşün
Kızlar ya bişey soracağım dün acildeki doktor bana progeston yazdı 8 saate 1 al dedi aç tok fark etmez dedi. Ama ben bu ilacı içtikten sonra çok fena başım dönüyor. İnternetten araştırdım aynı ilacı hem oral yani ağız yoluyla hemde hazneden kullanılabiliyormuş. Ve hazneden kullananlarda yan etki yapmıyormuş. Acaba doğrumu bendemi hazneden kullansam? Ben bu progestanın fitili olduğunu biliyordum ama aynı ilacın hem ağızdan hem alttan aldındığını bilmiyordum farklıdır diye tahmin ediyordum.
Kızlar ya bişey soracağım dün acildeki doktor bana progeston yazdı 8 saate 1 al dedi aç tok fark etmez dedi. Ama ben bu ilacı içtikten sonra çok fena başım dönüyor. İnternetten araştırdım aynı ilacı hem oral yani ağız yoluyla hemde hazneden kullanılabiliyormuş. Ve hazneden kullananlarda yan etki yapmıyormuş. Acaba doğrumu bendemi hazneden kullansam? Ben bu progestanın fitili olduğunu biliyordum ama aynı ilacın hem ağızdan hem alttan aldındığını bilmiyordum farklıdır diye tahmin ediyordum.
Bulantısı olan arkadaşlar neler yiyorsunuz su bile içemez oldum ne yiycem bilmiyorum mutfağa girince çok kötü oluyorum hem açım hem sürekli midem bulanıyor yiyemiyorum çok kötü durumdayım
Kuzum dünden beri ben de öyleyim mide bulantım başlamıştı o gitti kasık ağrım gitti endişelendim aslında ama sakin kalmaya çalışıyorum halsizlik uyku devam ama bı de göğüs ağrısı azalmasına rağmen yine var