- 11 Mayıs 2019
- 91
- 44
- 3
- 30
Daha küçük 9 haftalık. Bazı hamile bayanlar kendilerinin ultrason görüntülerine göre yorumluyor. O yüzden sordum. Aslında böyle belli olmuyor ama merakından duramıyor insanDoktor veremiyorsa biz nasıl verelim
9 haftalıkta birşey beklemeDaha küçük 9 haftalık. Bazı hamile bayanlar kendilerinin ultrason görüntülerine göre yorumluyor. O yüzden sordum. Aslında böyle belli olmuyor ama merakından duramıyor insan
Canım napıyosun yaz aradaÇok şükür rahat geçti. Zaten büyük uçak, koridor sayısı fazla. 2 kere yemek, 2 kere ikram verdiler, kitap okudum, müzik dinledim,derken geçti,ayaklarım hafif sustum ama uçakta THY doktorların kısa videolarını koymuş,hamileyken uçakta oturduğunuz yerde şu egzersizleri yapın,bebekle iken şu şekilde seyahat edin diye bilgilendirici videolari izleyip uyguladım . Sandigimdan kolaydı. Tavsiye ederim uçak seyahatinde işe yarıyor. Dün bir Türk ailenin bebeği olmuş ,bizim suitte şimdi, hep bebek sesleri var,başka ulkelerden de doğuma gelenler burda kaliyor.Hava 6 derece, saat 13.30,ordan 7 saat geri. Ve Allah düşürmesin ama dunyanin en iyi çocuk hastanesi burdaymiş. Bunlar bir güven veriyor. Kaldığım yer şurası. Sen bir sonraki bebe için düşünürsen link atayım .
Ah ben neler yapmadım ki beni kullandı resmen hakkımı helal etmiyorum o derece soğumuşum kp çok severim o zaten kredimizede yardımcı oluyor sağolsun. Yardımcı olmasa bile adamın duruşu belli. Kv konusuna hiç girmeyeyim çıkamıyorumBoyle zamanlarda insan ince dusunulsun istiyor kv nin yaptigida tam bir dusuncesizlik ama ona gore muamele gorur. Mutlu olmak mutlu etmek cok kolay yapamayanlar utansin
Canım insülin gebelikte bi miktar atarmış buda doğalmış takma kafanaKızlar bugün asm de son gebe izlemim vardı. İnsülinim en fazla 25 olması gerekirken 26 çıkmış. Şeker yüklememde de bi sorun çıkmamıştı. Sizce müdahale edilecek bi durum mu? Tecrübesi olan var mı?
Valla şüphemde olsa üstüne gitmiyorum bi ara ağla ağla bi hal oldum şuan hiç onu düşünecek halde de değilim zatenAynen ben de senin gibiydim. Peşimi bırak artık benim evimde işimdeyim diye kızdı, böyle bir şey olsa ben kendimi affetmem dedi. Ama ben yine de içimdeki şüpheleri bastıramıyorum
Aynen canım bu sözlerden sonra tepeden tırnağa alsa kıymeti kalmadıPek tabi ki biliyorlar.benimde gorumcem yeni dogum yapti.kv esim evdeyken onu arayip 2 3 defa yarim agiz ne alayim dedi o kadar. Bilmiyor mu elbette biliyor.tavrina gorede muamele gorur zaten
Annem erkek kardesim saolsun hic durmadan birseyler aldilar.beni goturduler kendileri aldi.
Allah muhtac etmesin zaten o dusuncedekilere.ama yarim agizda olsa para vereyim diyorsa ayip onun ayibi aladabilirdin yani : )
Kafan nasil rahatsa zaten ole yapmakla iyi yapmissin arkadasim
Allah kolaylık varsın canımDünyanın en tembel en miskin en uyuşuk kocasına sahibim..
Şunun şurasında ne kaldı ki Doğuma ama adam çıldırtma derecesinde sakinliği öldürecek beni..
Afedersiniz evin içi karton kutular atılacak ıvır zıvırlar dolu ama adam kalkıp değerli taraflarını kaldırıp atmaya tenezzül bile etmiyor..
Ne alsa kartonu evin içinde kalıyor. Arka balkonumda abartısız bir 10 tane irili ufaklı karton holde duran bir yığın karton koli ön balkonda bile koli her yer koli anlayacağınız yeni taşındık diye gelen herşeyin kutusu ortada..
Böyle çığlık atıp evi ateşe veresim geliyor..
Sayın her şeye burnunu sokan kayınvalide hanımda o atmıyorsa sen at diyerek yine bana beynini nasıl kullandığını gösteriyor..Koskoca kolileri ben 3.kattan sokağın başına nasıl götürebilirim bu halimle acaba..
Şu adamın bu gamsızlığı beni öldürecek..Her huyu güzel olup bu nasıl olurda bu kadar zıttı olur anlamıyorum..Çöp ev içinde yaşasa en ufak şikayeti olmaz..İşin kötü yanı home ofis çalışıyor.. Odası tek gecede ana baba günü oluyor..Ya böyle tembel miskin bir tek benim eşim mi var vallahi sinirden artık yolacağım saçlarımı..
.9 haftalıkta birşey bekleme
Benim dr 24 den önce söylemedi
9 ne ki daha oluşmamıştır bile
12 de falan başlıyor oluşmaya
Senin cinsiyeti ne canım.
Erkek bebek daha çabuk şekilleniyor bu haftalarda kız bebek biraz daha yuvarlak kalıyo diyolar ne kadar dogru bilmiyorum. Tabi kesin bilgi için beklicez
12.haftada belli olmuştu bizimki detaylıda. Ki 11. Hafta kendi doktorum erkek demişti bi hafta oğlum diye sevmişim kızımıDaha küçük 9 haftalık. Bazı hamile bayanlar kendilerinin ultrason görüntülerine göre yorumluyor. O yüzden sordum. Aslında böyle belli olmuyor ama merakından duramıyor insan
Allah kolaylık varsın canım
İşin zor
Benimki benden daha hamile hemen yoruluyor canı herşey çekiyor 10 kilo almış gebeliğin başından beri şimdi diyette oruçlu hiç dokunulmuyor ama öyle güzel konuşuyor ki hafta sonu şurayı toparlasak desem aman yarım saatlik iş deyince ve çok rahat söyleyince işi olmuş sanıyorum (iyice saflaştım) haftalar geçiyor hiç bişi yapılmamış yoruldum bişiler rica etmekten baştan daha çabalıyordu riskli haftalar geçince iyice saldıDünyanın en tembel en miskin en uyuşuk kocasına sahibim..
Şunun şurasında ne kaldı ki Doğuma ama adam çıldırtma derecesinde sakinliği öldürecek beni..
Afedersiniz evin içi karton kutular atılacak ıvır zıvırlar dolu ama adam kalkıp değerli taraflarını kaldırıp atmaya tenezzül bile etmiyor..
Ne alsa kartonu evin içinde kalıyor. Arka balkonumda abartısız bir 10 tane irili ufaklı karton holde duran bir yığın karton koli ön balkonda bile koli her yer koli anlayacağınız yeni taşındık diye gelen herşeyin kutusu ortada..
Sayın her şeye burnunu sokan kayınvalide hanımda o atmıyorsa sen at diyerek yine bana beynini nasıl kullandığını gösteriyor..Koskoca kolileri ben 3.kattan sokağın başına nasıl götürebilirim bu halimle acaba..
Şu adamın bu gamsızlığı beni öldürecek..Her huyu güzel olup bu nasıl olurda bu kadar zıttı olur anlamıyorum..Çöp ev içinde yaşasa en ufak şikayeti olmaz..İşin kötü yanı home ofis çalışıyor.. Odası tek gecede ana baba günü oluyor..Ya böyle tembel miskin bir tek benim eşim mi var vallahi sinirden artık yolacağım saçlarımı..
Benimki benden daha hamile hemen yoruluyor canı herşey çekiyor 10 kilo almış gebeliğin başından beri şimdi diyette oruçlu hiç dokunulmuyor ama öyle güzel konuşuyor ki hafta sonu şurayı toparlasak desem aman yarım saatlik iş deyince ve çok rahat söyleyince işi olmuş sanıyorum (iyice saflaştım) haftalar geçiyor hiç bişi yapılmamış yoruldum bişiler rica etmekten baştan daha çabalıyordu riskli haftalar geçince iyice saldı
Dünyanın en tembel en miskin en uyuşuk kocasına sahibim..
Benim ki de yapı olarak çok sakin dırdıra tahammülü yok bu yüzden zayıf noktamı buldu aman oda iş mi yapılır deyip inatlaşmayınca rahat ediyor adam resmen çözmüş beniVallahi aynı..
Bana da aynen böyle diyor ne var ki hemen halledilir bunlar..
Ama laf çok icraat yok.. Hep hasta sırtı ağrır boynu ağrır..
iyi ki bizler hamile kalıyoruz he..
Ayyy kızma ama hala unutamıyorum senin doktorun cinsiyeti inatla söylememesini9 haftalıkta birşey bekleme
Benim dr 24 den önce söylemedi
9 ne ki daha oluşmamıştır bile
12 de falan başlıyor oluşmaya
Allah kolaylık versin canım. Sokakta kağıt toplayanları görürsen söyle gelip alıyorlar markete falan çıktığında belki denk gelir
Benim ki de yapı olarak çok sakin dırdıra tahammülü yok bu yüzden zayıf noktamı buldu aman oda iş mi yapılır deyip inatlaşmayınca rahat ediyor adam resmen çözmüş beni
Benim eşimde öyle valla kocacığım şuan oruç arkasından konuşmakta istemiyorum ama çok tembeldirDünyanın en tembel en miskin en uyuşuk kocasına sahibim..
Ya inanamıyorum12.haftada belli olmuştu bizimki detaylıda. Ki 11. Hafta kendi doktorum erkek demişti bi hafta oğlum diye sevmişim kızımıhayırlısı olsun inşaAllah Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin. Bide senin ultrason kağıdında alt kısım çok belli değil. Kalp atış hızından da tahmin edilebiliyor bilimsel olmamakla birlikte. 140 altı erkek üstü kız. Bende çıktı ama o haftalarda önemli kalp hızı şimdilerde uyuyunca 140 altı çıkabiliyor
Hafızana hayran kaldım :)))Ayyy kızma ama hala unutamıyorum senin doktorun cinsiyeti inatla söylememesinisonrada yanılmıştı demi ben senin hep oğlun olcak diye düşünmüştüm doktor erkek demişti sonra başka doktor kız demişti sanki yanlış mı hatırlıyorum
Benim eşimde öyle valla kocacığım şuan oruç arkasından konuşmakta istemiyorum ama çok tembeldiren son ikeadan şifonyer aldık adam geldi kurmaya kolilerden şifonyeri çıkardı adam eşim diyoki bu kolileri dışarı koyayım mı Bende yoo odada dursun bebek odasında bi dekor olur karton kutu dedim çöpü kapının önünde görüyor eninde sonunda kendisi atıcak ama asla ben söylemeden atmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?