2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnsanlar gerçekten çift yaratılırmış uyku modu en güzel kaçış bizim kininde ama şöyle teselli buluyorum en azından bana da demiyor kendin yap yada neden yapmadan böyle acımasızlar da var

İnsanlar gerçekten çift yaratılırmış uyku modu en güzel kaçış bizim kininde ama şöyle teselli buluyorum en azından bana da demiyor kendin yap yada neden yapmadan böyle acımasızlar da var

Ay yok şükür o tiplerden değil aksine boşver yat uyu diyor Yorulma dinlen iş yapma diyor
İşin kötü tarafı oğlumda sanki miskin 2,5 aydır yüzünü bile göstermedi.. En başından beridir ters duruş halinde.. Doktorum bile diyor tembel oğlan sen kime çekmişsin diye o an diyemiyorum babasına diye

Ben nişanlandığımızdan beri beni aldattığını görüyorum gayri meşru çocuklar falan oooooo şimdi rüyalarım bebeğe kaydı diye çok mutlu :) ki günlük hayatta öyle kaşı gözü oynayan bir tıp de değildir hani öyle olsa e göreceğim kayıp

Hadi ya aslında biz gerçekten bazen başka şeylere yöneliyoruz sağlığı unutup kesin yaşlı bir doktordur. Genelde tecrübeli yaşlı doktorlar daha başka bakıyor konuya. Ne kadarda olsa onun sayesinde olduğu için bırakmaman çok iyi olmuş eğer değiştirseydin ona saygısızlık olurdu -ki ben değiştir demiştim cinsiyeti söylemediği zamanlar.

Bizimki de inatci ne yaptim ne diller doktum.bir kere yuzunu gostermedi donme konusunda da ayni sekilde inatci doktor hareketli bir cocuk.alani da var istese doner diyor ama bizimki inat etti donmuyor dogsun kicini isiracagim onun

Bizimki de inatci ne yaptim ne diller doktum.bir kere yuzunu gostermedi donme konusunda da ayni sekilde inatci doktor hareketli bir cocuk.alani da var istese doner diyor ama bizimki inat etti donmuyor dogsun kicini isiracagim onun

Çok ısır annesi baksana analarına neler yapıyorlar daha doğmadan

Ayy çok heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkçaaaaa
Heycanlanmaz mı insan ya zaman çabuk geçsin diye bekliyoruz ama sanki som dçnem duruo zamana yakında emzirme gaz sorunlarını konuşçamız zamanda gelicez inşallahhhhhhhhhh

Benimki beni aramadı bile
Bebeğe de bir çorap dahi almadı
Ama kocamı aradığında ölüyor geberiyor çok heyecanlı bebek için :)
Bizimkiler ayni seninle.benide aramadilar.ve evet heyecandan ölüp bitiyormus.
En son esim bir senin ailene bakiyorum bir benimkilere insanliktan nasip almamis benimkiler dedi de neyse farkinda en azindan dedim

Daha küçük 9 haftalık. Bazı hamile bayanlar kendilerinin ultrason görüntülerine göre yorumluyor. O yüzden sordum. Aslında böyle belli olmuyor ama merakından duramıyor insan
12.haftada belli oldu benim ki mesela 14 15 16.haftalara sarkanlara tahmin nub teorisi yapiliyor.senin ki cok minik daha

Al hepsini camdan at hayatim asagidan goturmek kolay olur sana yardimci olayim dedim dersin : ))

Bende gorumceyim gelinimizde hamile kendime ne aldiysam onada aldim. Uyku setine kadar bebek icin valiz alip hepsini paketledim gonderdim. Hemde zevkle yaptim..gorumcelerle ilgili dusunceleri yok etmek icin savasiyorum
Maşallah sana canım tebrikler

Benim görümcemde
Herkes duysun söz veriyorum
Yigenimin odası benden
Halisi
Perdesi
Lambası
Bebek karyola taķımi
Dolabı
Herşeyini ben karsilicam alicam dedi

2 hafta sonrada aradı

Benim kızın park beşiği tertemiz duruyor adresi yollayında gönderiyim size dedi (8senelik beşik)

Antalyadan istanbula yollucakmiş

Söylenicek çok şey varda sustum yine bişey demedim...

Bende gorumceyim gelinimizde hamile kendime ne aldiysam onada aldim. Uyku setine kadar bebek icin valiz alip hepsini paketledim gonderdim. Hemde zevkle yaptim..gorumcelerle ilgili dusunceleri yok etmek icin savasiyorum
Bizim aramızda çok yaş farkı var kendi yaş kategorisi için çok zevkli kadın ama benim uyuşmuyor işte pek

Benim esim 7.aya kadar herseyi yapti. Sonra eve temizlik yapildi buyuk adam hersey bitti saniyor.bi bulaşık ve camasir makinelerini doldur bosalt as yapmaya devam.ee supurge isi nenoldu diyorum bosver yapariz diyor dolabin kulpu cikmis diyorum tamam hayatım halledicem diyor.sen sakin elini surme yat dinlen uyu diyor.bende o gelecegi saatte supurgeyi fise takiyorum kapi çaldığında elime aliyorum mecbur kaliyor yoksa onada bi son aylar agirligi çöktü sanirim yoruldu herhalde : ))

Ooo kimeymiş artisliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…