Kız gibi sankiGörüntüsü buda
İnsanlar gerçekten çift yaratılırmış uyku modu en güzel kaçış bizim kininde ama şöyle teselli buluyorum en azından bana da demiyor kendin yap yada neden yapmadan böyle acımasızlar da varYaa en iyisi haklısın ben bir gözlemleyim çevremi geçer geçmez çağırayım bari..Şunu yapmak bile aklıma gelmedi
Ya gerçekten yapabilsem kendim yapacağım ama her şeyide halledemiyor insan..
Artık her iş bitkinde rahatça uzanıp zamanın gelmesini beklemek istiyorum..
Bir şeyi tekrar edince 40 kez söylüyorsun diye hemen uyku moduna geçiyor
İnsanlar gerçekten çift yaratılırmış uyku modu en güzel kaçış bizim kininde ama şöyle teselli buluyorum en azından bana da demiyor kendin yap yada neden yapmadan böyle acımasızlar da var
Ben nişanlandığımızdan beri beni aldattığını görüyorum gayri meşru çocuklar falan oooooo şimdi rüyalarım bebeğe kaydı diye çok mutlu :) ki günlük hayatta öyle kaşı gözü oynayan bir tıp de değildir hani öyle olsa e göreceğim kayıpKızlar eşime çok güvenirdim, şüpheleneceğim bir hareketi de olmadı hiç. Ama hamilelikte aşırı şüpheci oldum ve bunu takıntı haline getirdim Rüyamda bile aldattığını falan görüyorum. Benim gibi olan var mııı??
Hadi ya aslında biz gerçekten bazen başka şeylere yöneliyoruz sağlığı unutup kesin yaşlı bir doktordur. Genelde tecrübeli yaşlı doktorlar daha başka bakıyor konuya. Ne kadarda olsa onun sayesinde olduğu için bırakmaman çok iyi olmuş eğer değiştirseydin ona saygısızlık olurdu -ki ben değiştir demiştim cinsiyeti söylemediği zamanlar.Hafızana hayran kaldım :)))
Benim dr tüp bebek dr um ya
En önem verdiği şey sağlık
Evet 16. Haftada benim sormamla erkeğe benziyor dedi kapadı ekranı
Ben de başka dr a gittim aynı gün kız kesin dedi
Sonra 24 de ayrıntılıya girdim kendi hastanemde kız dedi işte başka dr
İnanır misin ben bebeğimin yüzünü bir kere ayrıntılıda gördüm
Bir kere de tesadüf eseri kendi dr umda
Bakalım dediiimde bunlar işin magazini Victor’y hanım
Önemli olan sağlığı diyor
Kilosunu bile söylenmiyor
Bana hep yatış verdi
Geçen 15 km bir yer vardı gidebilir miyim dedim araba ile hayır gerek YOk dedi
Bebeği o yaptı ya
Sağ Salim teslim etmek istiyor sanırım
Bir de bana geçen dedi ki ona çok üzüldüm
Suyum az ya benim 24 den beri
Erken Doğum riskim de vardı
İlaç falan vermişti
Ben sana bildiklerimin yarısını bile söylemedim panik olma diye pozitif düşün diye dedi
Resmen mucize oldu bebeğimizin bu günlere sağlıklı gelmesi şükürler olsun dedi
Orda çok garip oldum
Teşekkür ederim canım sagolKız gibi sankisağlıkla al kucağına inşallah
Ayy çok heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkçaaaaaDuygularını saklıyorlar nedenseyaşayıp görücez bence kesin ağlıcak çok güzel bi duydu insan dayanamaz
Görüntüden henüz hiçbirşey belli olmamakla birlikte hissiyat olarak kız hissettimGörüntüsü buda
İçime kız gibi doğdu :) hayırlı oldun bebeğinizGörüntüsü buda
Bizimki de inatci ne yaptim ne diller doktum.bir kere yuzunu gostermediAy yok şükür o tiplerden değil aksine boşver yat uyu diyorYorulma dinlen iş yapma diyor
İşin kötü tarafı oğlumda sanki miskin 2,5 aydır yüzünü bile göstermedi.. En başından beridir ters duruş halinde.. Doktorum bile diyor tembel oğlan sen kime çekmişsin diye o an diyemiyorum babasına diye
Bizimki de inatci ne yaptim ne diller doktum.bir kere yuzunu gostermedidonme konusunda da ayni sekilde inatci doktor hareketli bir cocuk.alani da var istese doner diyor ama bizimki inat etti donmuyor dogsun kicini isiracagim onun
Heycanlanmaz mı insan ya zaman çabuk geçsin diye bekliyoruz ama sanki som dçnem duruo zamana yakında emzirme gaz sorunlarını konuşçamız zamanda gelicez inşallahhhhhhhhhhAyy çok heyecanlanıyorum zaman yaklaştıkçaaaaa
Ben de yarın gideceğim
Merak ediyorum söyleyecek mi
Bizimkiler ayni seninle.benide aramadilar.ve evet heyecandan ölüp bitiyormus.Benimki beni aramadı bile
Bebeğe de bir çorap dahi almadı
Ama kocamı aradığında ölüyor geberiyor çok heyecanlı bebek için :)
12.haftada belli oldu benim ki mesela 14 15 16.haftalara sarkanlara tahmin nub teorisi yapiliyor.senin ki cok minik dahaDaha küçük 9 haftalık. Bazı hamile bayanlar kendilerinin ultrason görüntülerine göre yorumluyor. O yüzden sordum. Aslında böyle belli olmuyor ama merakından duramıyor insan
Al hepsini camdan at hayatim asagidan goturmek kolay olur sana yardimci olayim dedim dersin : ))Dünyanın en tembel en miskin en uyuşuk kocasına sahibim..
Şunun şurasında ne kaldı ki Doğuma ama adam çıldırtma derecesinde sakinliği öldürecek beni..
Afedersiniz evin içi karton kutular atılacak ıvır zıvırlar dolu ama adam kalkıp değerli taraflarını kaldırıp atmaya tenezzül bile etmiyor..
Ne alsa kartonu evin içinde kalıyor. Arka balkonumda abartısız bir 10 tane irili ufaklı karton holde duran bir yığın karton koli ön balkonda bile koli her yer koli anlayacağınız yeni taşındık diye gelen herşeyin kutusu ortada..
Böyle çığlık atıp evi ateşe veresim geliyor..
Sayın her şeye burnunu sokan kayınvalide hanımda o atmıyorsa sen at diyerek yine bana beynini nasıl kullandığını gösteriyor..Koskoca kolileri ben 3.kattan sokağın başına nasıl götürebilirim bu halimle acaba..
Şu adamın bu gamsızlığı beni öldürecek..Her huyu güzel olup bu nasıl olurda bu kadar zıttı olur anlamıyorum..Çöp ev içinde yaşasa en ufak şikayeti olmaz..İşin kötü yanı home ofis çalışıyor.. Odası tek gecede ana baba günü oluyor..Ya böyle tembel miskin bir tek benim eşim mi var vallahi sinirden artık yolacağım saçlarımı..
Maşallah sana canım tebriklerBende gorumceyim gelinimizde hamile kendime ne aldiysam onada aldim. Uyku setine kadarbebek icin valiz alip hepsini paketledim gonderdim. Hemde zevkle yaptim..gorumcelerle ilgili dusunceleri yok etmek icin savasiyorum
Bizim aramızda çok yaş farkı var kendi yaş kategorisi için çok zevkli kadın ama benim uyuşmuyor işte pekBende gorumceyim gelinimizde hamile kendime ne aldiysam onada aldim. Uyku setine kadarbebek icin valiz alip hepsini paketledim gonderdim. Hemde zevkle yaptim..gorumcelerle ilgili dusunceleri yok etmek icin savasiyorum
Benim esim 7.aya kadar herseyi yapti. Sonra eve temizlik yapildi buyuk adam hersey bitti saniyor.bi bulaşık ve camasir makinelerini doldur bosalt as yapmaya devam.ee supurge isi nenoldu diyorum bosver yapariz diyor dolabin kulpu cikmis diyorum tamam hayatım halledicem diyor.sen sakin elini surme yat dinlen uyu diyor.bende o gelecegi saatte supurgeyi fise takiyorum kapi çaldığında elime aliyorum mecbur kaliyor yoksa onada bi son aylar agirligi çöktü sanirim yoruldu herhalde : ))Ay yok şükür o tiplerden değil aksine boşver yat uyu diyorYorulma dinlen iş yapma diyor
İşin kötü tarafı oğlumda sanki miskin 2,5 aydır yüzünü bile göstermedi.. En başından beridir ters duruş halinde.. Doktorum bile diyor tembel oğlan sen kime çekmişsin diye o an diyemiyorum babasına diye
Ooo kimeymiş artisliğiMaşallah sana canım tebrikler
Benim görümcemde
Herkes duysun söz veriyorum
Yigenimin odası benden
Halisi
Perdesi
Lambası
Bebek karyola taķımi
Dolabı
Herşeyini ben karsilicam alicam dedi
2 hafta sonrada aradı
Benim kızın park beşiği tertemiz duruyor adresi yollayında gönderiyim size dedi (8senelik beşik)
Antalyadan istanbula yollucakmiş
Söylenicek çok şey varda sustum yine bişey demedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?