2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bizim aramızda çok yaş farkı var kendi yaş kategorisi için çok zevkli kadın ama benim uyuşmuyor işte pek
Bizim aramizda iki yas var ama zevklerimiz uymaz diye cogu seyi sorarak aldim severek kullansin diye. Kiyafet neyse kullanilir ama nevresim uyku seti falan hep fotograf yollayip sectirdim cocugum neyse yegenimde o degerde benim icin.

Taktik süpermiş

Bizim aramizda iki yas var ama zevklerimiz uymaz diye cogu seyi sorarak aldim severek kullansin diye. Kiyafet neyse kullanilir ama nevresim uyku seti falan hep fotograf yollayip sectirdim cocugum neyse yegenimde o degerde benim icin.
İşte bende onu demek istedim bence anneye sormak lazım zevkler çok farklı olabiliyor ne güzel düşünmüşsün

Iyiki gorumcem yok dermisim simdide
O da onun ayibi canim takilma bosver. Bebisler saglikli olsunda gerisini eksigiyle fazlasiyla yapmaya caliscaz. Keyfini cikaralim boyle tipleri kafaya takmaya gerek yok.

Çok ısır annesi baksana analarına neler yapıyorlar daha doğmadan
Sorma canim simdiden kukla ettiler bizi bu arada es konusunda bizimki copleri atar ama evin icinde bir is yapilacaksa o isi yaptirmak aylar alir surekli 40 50 defa soylemem gerekir hepsinin kotu bir huyu var iste

Yaşlı değil
48 falan

umuyorum soyler.
Ne kadarcik zaman kaldibki şurada. Daha hastaneye gun bildirecek ben sectigim odayi rezerve edecegim.
Guzel haberlerle gel yarin
Aaa oda nasıl seciyorsun
Benim bunlardan haberim YOk hiç
Odayı süsleyeceğiz mesela annemle
Sabah yatış için gidince mi acaba :)

Tebrik ediyorum arkadaşım seni,helal olsun ,bende de görümce var bir çift çorap bile alıp gelemedi

Bizimkiler ayni seninle.benide aramadilar.ve evet heyecandan ölüp bitiyormus.
En son esim bir senin ailene bakiyorum bir benimkilere insanliktan nasip almamis benimkiler dedi de neyse farkinda en azindan dedim
Benimki de farkında da
Ailesi eşimin farkında olduğunun farkında değil
Sinirimi bozan bu
Bdv de konu bile açtım

Aaa oda nasıl seciyorsun
Benim bunlardan haberim YOk hiç
Odayı süsleyeceğiz mesela annemle
Sabah yatış için gidince mi acaba :)
Benim doktorum disardan anlasmali oldugu hastaneleri gezip birine karar verdik.
Doktor hastaneye tarih veriyor su gun ameliyathane bende diye.
Bende zaten tum odalari gordum.begendiklerim lden biri icin 3 5 gun onceden oda nosu soyleyip rezerve ediyorum iste bole .
Bazi ozel hastaneler yapiyor bazilari yapmiyor oda secme isini.
Sectigim hastanede suit oda farki cok az benim belki onu dusunuyoruz kizimda kalsin diye.
Birde ameliyat saatin umarim sabahin karga uyanmamış saati olmaz.cunku evet sabah ayarliyorsun odanin sus pusunu ee birde fotograg falan cekilelim ailecek oda da dersen sabah 8 9 ameliyati hic guzel olmuyor.

Hımmm yarın sorayım ben de bu detayları
Hiç aklıma gelmemişti

Saati kendimiz seçemeyiz dimi
Süıt oda falan istemem
Kv gelecek zaten Doğuma çok rahat etmesinler normal Doğum odası olsun ki giysin evde beklesin bari :)

Benimki de farkında da
Ailesi eşimin farkında olduğunun farkında değil
Sinirimi bozan bu
Bdv de konu bile açtım
Suandan itibaren hic takmamamiz lazim biliyorsun dimi ama iste o arayip yavriminnn yavriisiii nasil kurban olurum aklim hep onlarda dediginde bana geliyorlar.yoksa ne guzel eslerimizde farkinda bizde beklenti icinde degiliz umursamayip gecebilsek.

Bebek dogunca bir kucuk altin takmak degil marifet. Gonul oksamak lazim cok zor degil. Ah bu gorumceler
Masallah sana
Benimde 1 erkek kardesim var kizimi buyuttuk birlikte diyebilirim.simdi bebek icinde neler neler yapti.
Ins evlenirde bende onun bebegine esine aynilarini yaparim.
He tabi azcik gorumcek.olcam bi defacik icimde kalmasin

Suandan itibaren hic takmamamiz lazim biliyorsun dimi ama iste o arayip yavriminnn yavriisiii nasil kurban olurum aklim hep onlarda dediginde bana geliyorlar.yoksa ne guzel eslerimizde farkinda bizde beklenti icinde degiliz umursamayip gecebilsek.
Evet biliyorum
Ya yıkama yaglama yapmasınlar
İnsan gbi bebek nasıl Victor’y nasıl desin kapasınlar
Yalakalıga boş lafa gerek yok

Benimde kesin degil suit isi.esim kalacak yanimda kizimda istiyor diye aklimizdan gecti bi.
Ama haklisin ya gelen ohh rahatmis burasi diye yayilirsa eyvahlarr olsun elesem.o dusunceyi daha iyi
Sor tabi hastanenle gorus.odalari gez en azindan az isik alan cok isik alan var daha dar daha genis olan var.
Saati seçemeyiz sanirim ama.ben doktorumu yoklayacagim en azindan 11 12 falan olmaz mi diye

Masallah sana
Benimde 1 erkek kardesim var kizimi buyuttuk birlikte diyebilirim.simdi bebek icinde neler neler yapti.
Ins evlenirde bende onun bebegine esine aynilarini yaparim.
He tabi azcik gorumcek.olcam bi defacik icimde kalmasin
Esimle tanismadan once tek duam insallah gorumcem olmaz diyeydi. Gonlume gorede oldu. Kendim gorumce olcagimi unutmusum bir tane kardesim var zaten sagolsun arar sorar beni dusunur. Bende ayni sekilde. Arada fenalik edip kendini hatirlatmak lazim tabi yoksa burdaki forumlarda ne konuscaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…