Bizim aramizda iki yas var ama zevklerimiz uymaz diye cogu seyi sorarak aldim severek kullansin diye. Kiyafet neyse kullanilir ama nevresim uyku seti falan hep fotograf yollayip sectirdimBizim aramızda çok yaş farkı var kendi yaş kategorisi için çok zevkli kadın ama benim uyuşmuyor işte pek
Taktik süpermişBenim esim 7.aya kadar herseyi yapti. Sonra eve temizlik yapildi buyuk adam hersey bitti saniyor.bi bulaşık ve camasir makinelerini doldur bosalt as yapmaya devam.ee supurge isi nenoldu diyorum bosver yapariz diyor dolabin kulpu cikmis diyorum tamam hayatım halledicem diyor.sen sakin elini surme yat dinlen uyu diyor.bende o gelecegi saatte supurgeyi fise takiyorum kapi çaldığında elime aliyorum mecbur kaliyor yoksa onada bi son aylar agirligi çöktü sanirim yoruldu herhalde : ))
İşte bende onu demek istedim bence anneye sormak lazım zevkler çok farklı olabiliyor ne güzel düşünmüşsünBizim aramizda iki yas var ama zevklerimiz uymaz diye cogu seyi sorarak aldim severek kullansin diye. Kiyafet neyse kullanilir ama nevresim uyku seti falan hep fotograf yollayip sectirdimcocugum neyse yegenimde o degerde benim icin.
Iyiki gorumcem yok dermisim simdideMaşallah sana canım tebrikler
Benim görümcemde
Herkes duysun söz veriyorum
Yigenimin odası benden
Halisi
Perdesi
Lambası
Bebek karyola taķımi
Dolabı
Herşeyini ben karsilicam alicam dedi
2 hafta sonrada aradı
Benim kızın park beşiği tertemiz duruyor adresi yollayında gönderiyim size dedi (8senelik beşik)
Antalyadan istanbula yollucakmiş
Söylenicek çok şey varda sustum yine bişey demedim...
Benim ailemeydi sanırımOoo kimeymiş artisliği
Sorma canim simdiden kukla ettiler biziÇok ısır annesi baksana analarına neler yapıyorlar daha doğmadan
Yaşlı değilHadi ya aslında biz gerçekten bazen başka şeylere yöneliyoruz sağlığı unutup kesin yaşlı bir doktordur. Genelde tecrübeli yaşlı doktorlar daha başka bakıyor konuya. Ne kadarda olsa onun sayesinde olduğu için bırakmaman çok iyi olmuş eğer değiştirseydin ona saygısızlık olurdu -ki ben değiştir demiştim cinsiyeti söylemediği zamanlar.
Aaa oda nasıl seciyorsunumuyorum soyler.
Ne kadarcik zaman kaldibki şurada. Daha hastaneye gun bildirecek ben sectigim odayi rezerve edecegim.
Guzel haberlerle gel yarin
Evet canım beklicez artık12.haftada belli oldu benim ki mesela 14 15 16.haftalara sarkanlara tahmin nub teorisi yapiliyor.senin ki cok minik daha
Tebrik ediyorum arkadaşım seni,helal olsun ,bende de görümce var bir çift çorap bile alıp gelemediBizim aramizda iki yas var ama zevklerimiz uymaz diye cogu seyi sorarak aldim severek kullansin diye. Kiyafet neyse kullanilir ama nevresim uyku seti falan hep fotograf yollayip sectirdimcocugum neyse yegenimde o degerde benim icin.
Benimki de farkında daBizimkiler ayni seninle.benide aramadilar.ve evet heyecandan ölüp bitiyormus.
En son esim bir senin ailene bakiyorum bir benimkilere insanliktan nasip almamis benimkiler dedi de neyse farkinda en azindan dedim
Benim doktorum disardan anlasmali oldugu hastaneleri gezip birine karar verdik.Aaa oda nasıl seciyorsun
Benim bunlardan haberim YOk hiç
Odayı süsleyeceğiz mesela annemle
Sabah yatış için gidince mi acaba :)
Bebek dogunca bir kucuk altin takmak degil marifet. Gonul oksamak lazim cok zor degil. Ah bu gorumcelerTebrik ediyorum arkadaşım seni,helal olsun ,bende de görümce var bir çift çorap bile alıp gelemedi
Hımmm yarın sorayım ben de bu detaylarıBenim doktorum disardan anlasmali oldugu hastaneleri gezip birine karar verdik.
Doktor hastaneye tarih veriyor su gun ameliyathane bende diye.
Bende zaten tum odalari gordum.begendiklerim lden biri icin 3 5 gun onceden oda nosu soyleyip rezerve ediyorum iste bole .
Bazi ozel hastaneler yapiyor bazilari yapmiyor oda secme isini.
Sectigim hastanede suit oda farki cok az benim belki onu dusunuyoruz kizimda kalsin diye.
Birde ameliyat saatin umarim sabahin karga uyanmamış saati olmaz.cunku evet sabah ayarliyorsun odanin sus pusunu ee birde fotograg falan cekilelim ailecek oda da dersen sabah 8 9 ameliyati hic guzel olmuyor.
Suandan itibaren hic takmamamiz lazim biliyorsun dimiBenimki de farkında da
Ailesi eşimin farkında olduğunun farkında değil
Sinirimi bozan bu
Bdv de konu bile açtım
Masallah sanaBebek dogunca bir kucuk altin takmak degil marifet. Gonul oksamak lazim cok zor degil. Ah bu gorumceler
Evet biliyorumSuandan itibaren hic takmamamiz lazim biliyorsun dimiama iste o arayip yavriminnn yavriisiii nasil kurban olurum aklim hep onlarda dediginde bana geliyorlar.yoksa ne guzel eslerimizde farkinda bizde beklenti icinde degiliz umursamayip gecebilsek.
Benimde kesin degil suit isi.esim kalacak yanimda kizimda istiyor diye aklimizdan gecti bi.Hımmm yarın sorayım ben de bu detayları
Hiç aklıma gelmemişti
Saati kendimiz seçemeyiz dimi
Süıt oda falan istemem
Kv gelecek zaten Doğuma çok rahat etmesinler normal Doğum odası olsun ki giysin evde beklesin bari :)
Esimle tanismadan once tek duam insallah gorumcem olmaz diyeydi. Gonlume gorede oldu. Kendim gorumce olcagimi unutmusumMasallah sana
Benimde 1 erkek kardesim var kizimi buyuttuk birlikte diyebilirim.simdi bebek icinde neler neler yapti.
Ins evlenirde bende onun bebegine esine aynilarini yaparim.
He tabi azcik gorumcek.olcam bi defacik icimde kalmasin
Al hepsini camdan at hayatim asagidan goturmek kolay olur sana yardimci olayim dedim dersin : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?