2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Habersiz bırakma bizi

Yaaa kahvaltı da mı etmiyor
Kahvaltı yapıyor çok şükür valla oda zorla resmen adamın midesi küçüldü. Bişeye kafaya koydumu yapıyo mesela kilolu zamanında gece yarısı acıksa yemek yer yatardım tost makarna vs. Ne varsa artık şimdi öğün olarak bile yemiyor onları hiç bi kıyafeti olmuyor bi sürü masraf çıktu

Aaa neyse Allahtan sen de çok kilo almadın artık diyet yapmana gerek yok doğumdan sonra beraber kilo alırsınız

Neden yemiyor eşin

mimarice hayırlısı neyse öyle olsun, strese sokma kendini Güzel haberlerini bekliyoruz
Turkuazvesari bugün doğum yapacaksın, sen yapacaksın ama ben heyecanlıyım Lütfen bizi habersiz bırakma

Kızlar iyi akşamlar, kasığına kramp giren var mı? Böyle kasılma şeklinde olan yani. Benim bugun çok oldu sadece sağ kasığıma ama normal mi bu durum bilemedim

Bu aralar sık olmamakla birlikte kramplar bende hissediyorum..
Düzensiz olduğu ve hemen geçtiği için pek üzerinde durmuyorum..

Sabaha dogru bir saat var acıktigim midem gurul guru o zaman ama yemeyip uyuyorum simdi is eh iste normal formalite kahvalti yapiyorum

Sabaha dogru bir saat var acıktigim midem gurul guru o zaman ama yemeyip uyuyorum simdi is eh iste normal formalite kahvalti yapiyorum
Ben bazen eşimi yollaynca süt fln içip geri yatıyorm çok acıkıyorm sonra biraz uyuyp uyanınca kahvalti yapiyorummm. Emzirirkende boyle istahli mi olcaz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…