Bende bugün diyorum ki benim bu bulantılar nolcak Aaa artık son aydasın şimdiye kadar bişey yapamadık artık yapacak bişey yok senin için diyor :) bide eşim çok kilo verdi yaklaşık 25 kilo kadar evde yemek yok napsın adamcağız bende size geleyim o zaman diyo Dr
Canım normal Doğum yaptım, küvöze de girmedi çok şükür İnşallah senin minik de sağlıkla doğar ve küvöze falan gerek kalmaz ama kalsa bile canını sıkma 39-40 haftalık doğanlar bile bazen küvöze girmek zorunda kalabiliyor yeter ki sağlıkla ve hemencecik çıksın toparlasın gerisi önemsiz
Ben bel ağrısı falan değil de doktor bebeği alırken tansiyonum düşer mi korkusu var.. Çünkü önceden bir dişçi yanağını kesicem dediği için bayılmışlığım var
Kızlar iyi akşamlar, kasığına kramp giren var mı? Böyle kasılma şeklinde olan yani. Benim bugun çok oldu sadece sağ kasığıma ama normal mi bu durum bilemedim
Iyi akşamlar arkadaşlar. 34+2 günlükken kanala yerleşmiş demistim. 35+0 da oğlumu kucağıma aldim. Normal doğum oldu. Şükür ikimizde iyiyiz. Şimdi emzirme ile bogusuyoruz. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin. Sağ salim kucağınıza almak nasip olur insallah.
Kızlar iyi akşamlar, kasığına kramp giren var mı? Böyle kasılma şeklinde olan yani. Benim bugun çok oldu sadece sağ kasığıma ama normal mi bu durum bilemedim
Ben 800 tl ye anlaştım
Doğum öncesi
Doğum ani
Ve ertesi gün hastane cekimi
Bir büyük albüm30 adet foto
Ama ertesi gün halim olacak mi çok merak ediyorum
Merhaba haziran anneleri. Bir sorum olacaktı tecrübelerinize dayanarak. Bebek doğum kanalına girdi lafını çok duyuyoruz bundan kast edilen nedir rahim ağzının azalmaya başlayıp silinme olması mı?
Merhaba haziran anneleri. Bir sorum olacaktı tecrübelerinize dayanarak. Bebek doğum kanalına girdi lafını çok duyuyoruz bundan kast edilen nedir rahim ağzının azalmaya başlayıp silinme olması mı?
Doğum pozisyonu alm8ş demek okuyor kanala girmesi doğum yak8n demek oluyor rahim ağzının azalması çatı muayenesinde belli olur ultrasonda sadecs bdğin konumu görülür konum itibari ile kana yerleşmiş heran olabilir demek oluyor