Doğum pozisyonu alm8ş demek okuyor kanala girmesi doğum yak8n demek oluyor rahim ağzının azalması çatı muayenesinde belli olur ultrasonda sadecs bdğin konumu görülür konum itibari ile kana yerleşmiş heran olabilir demek oluyor
Sadece baş geliş değil sırtı göbeğinde yüzü senin organlarına bakar pozisyonu normal doğum pozisyonudur kanala girmesinin pozisyonu önemli ona göre sezeryan yada normale karar veriliyor bazı bebeklerde tam tersi ayakları aşağıd aoluyor daha birkaçgün önce bir arkadaş bebeğim doğum kanalına yerleşmiş dedi üzeinden birkaçgün geçti doğum yaptı erken doğumu oldu okumuşsundur burdaki mesajları kanala yerleşen bebek daha çok baskı yapar ağrıları kasılmaları art8rabilir artan kasılmalarda açılmaya sebep olur buda doğumu başlatabilir
Sadece baş geliş değil sırtı göbeğinde yüzü senin organlarına bakar pozisyonu normal doğum pozisyonudur kanala girmesinin pozisyonu önemli ona göre sezeryan yada normale karar veriliyor bazı bebeklerde tam tersi ayakları aşağıd aoluyor daha birkaçgün önce bir arkadaş bebeğim doğum kanalına yerleşmiş dedi üzeinden birkaçgün geçti doğum yaptı erken doğumu oldu okumuşsundur burdaki mesajları kanala yerleşen bebek daha çok baskı yapar ağrıları kasılmaları art8rabilir artan kasılmalarda açılmaya sebep olur buda doğumu başlatabilir
Canım hayırlısı olsun inşallah bebisin ayı bence büyük sıkıntısız annesinin kollarına gelmeyi istiyor bir an önce. Allah sağlık sıhhat versin sağlıkla gelsin bebis .
Salı günü ben anestezi doktoruyla konuşacağım kızlar size de bilgisini veririm.Benim doktor muayenesinde ,kan verirken,dişçi koltuğunda nefes alışverişim hızlanıyor,ağlıyorum filan.Mesela dişim için kanal tedavisi yaptıracaktım ,doktor bana sen bu işleme dayanamazsın,genel anestezi ile yaptır dedi,sizin sıkıntılarınız ne mesela
Canım bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Artik kurtardılar kendilerini hiç korkma. Güzel haberlerini alacağız inşallah. Ikinizinde iyi olmasını dilerim.