2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki

20li haftalarda bile daha sertti normal mi bu durum

Doktor her bebek bir değil normal bu diyor ama
Canım sıķıliyo böyle olunca☹

Şimdiye kadar çok sert canımı yakicak hareketleri olmadı hiç
Hep minik minik kıpırtıları vardı ama 3,4 gündür daha bi güçsüz leşti

Doktorum Yenidoğan ünitesinde yer açılmasını bekliyor,gün içinde bebeğimi alacaklar suyu çok az kalmış
Allahim hayirli dogumlar versin canim biran once saglikla mutlulukla bebegini kollarina almani saglasin. Hic canini sikma herseyin hayirlisi olsun dualarim seninle

Kizlar fazla giremedim yorumlardan bir tek mimarice gordum baska aceleci davranan bebisimiz var mi? Allahim hepinize guc kuvvet saglik mutluluk versin saglikla miniklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin
Turkuazvesarıyı bekliyoruz canım bugün birde ikisininde hayırlı haberleri gelir inşallah sibelak arkadaşında geldi bebeği

Ben cok iyiyim canim tatildeyim geziyorum son gunler sali eve donecegiz. Calismalara basladikAsil aklim sizlerde arada girebiliyorum mutlu haberleri okuyorum. Sizler nasilsiniz minik kuzucuk nasil
Çok şükür canım herşey iyi şimdilik hayırlısı olsun senin için en güzeli olsun canım

Kizlar fazla giremedim yorumlardan bir tek mimarice gordum baska aceleci davranan bebisimiz var mi? Allahim hepinize guc kuvvet saglik mutluluk versin saglikla miniklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin

Canım hoşgeldin
Şu anlık bir çoğumuz beklemedeyiz nasipse bugün iki arkadaşımızda hareketlilikler var..
Sen nasılsın

Sağlıkla gelsin inşallah

Bende bugün gideceğim misafirim gelmezse eğer ama korkuyorum ya kasılırım doğumu tetikler diye
Ben geçen hafta gittim, küçük küçük kibar kibar aldı. Hiç sıkıntı yaşamadım. Kasılırım diye düşünme, çok anlam yükleme yoksa daha çok hissediyo insan. Biraz odaklansam ağrım var sanıyorum mesela

Kizlar ben de az once uyandım afedersiniz lavaboda bir damla kan geldi minicik pıhtıyla beraber
Gecen haftalarda da ara ara kahve lekelenmeler oldu ama bugunki degisik gibi. Çok agrim yok uzandım tekrar bakalim. Takip edicem
Canım nişanın gelmiş bence normal doğum mu yapıcaktın bence hastaneye git doktorum bana suyun kanaman gelince hemen gel demişti

Nişan olabilir mi acaba ???

Ya ben hiç test yaptirmiyorm sen ne sıklıkla yaptiriyosn??
En son doktorum nst de sanci cikinca idrar kültürü fln aldı o kdr.. ama saglik ocagina gitmiyorm hic. En son tetanoz olmaya gitmistm
Bir ay önce istemişti doktorum idrar ve kan idrarda hafif enfeksiyon çıkmıştı sağlık ocağında 35. Haftada gel tahlil ve izlemini yapayım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…