- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Takviminde de yazıyor açıkça bişeylerNişan degil galiba canim mukuslu degildi. Su an devam etmiyor bakalim
Yerleri iyice daralıyor ya ondan harketleri azaliyormus. Hareket etmesi yeterli diye biliyorumKızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki
20li haftalarda bile daha sertti normal mi bu durum
Doktor her bebek bir değil normal bu diyor ama
Canım sıķıliyo böyle olunca☹
Şimdiye kadar çok sert canımı yakicak hareketleri olmadı hiç
Hep minik minik kıpırtıları vardı ama 3,4 gündür daha bi güçsüz leşti
Takviminde de yazıyor açıkça bişeyler
Bende bugün gideceğim misafirim gelmezse eğer ama korkuyorum ya kasılırım doğumu tetikler diye
Hoşgeldin bebişlerimizin teyzesi :))Ben cok iyiyim canim tatildeyim geziyorum son gunler sali eve donecegiz. Calismalara basladikAsil aklim sizlerde arada girebiliyorum mutlu haberleri okuyorum. Sizler nasilsiniz minik kuzucuk nasil
Canım benim arkadaşımın canı çok çok acıyomuş, çok sert vuruyo falan diyo. Benimki de hareketli ama can acıtacak kadar sert değil. Kıpırdıyo ve kontrollerde herşey yolunda ya önemli olan bu, kibar bebek olacak bizimkilerKızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki
Saat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Geçmiş olsun canım maşallah kilosu az değil.. Küvözde mi şu an neden göremedin? İnşallah en kısa sürede sağlıcakla evinize geçersinizSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlar kendini kavuşursunuz, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Gözün aydın hemen toparlar inşallah kuzucuk dualarım seninle Allah yardımcınız olsun ikinizindeSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Valla bana da zor geldi aynısını yaptımBen korkudan gidemedim vurdum jilete vallahi
Son zamanlarda bir pürüz çıkmasından korktum
canim benim dr başından beri öyle çok hissetmiyorum hafif hafif doktor hareketli sen hissetmiyorsun demişti bana . En çok yer değiştirirken hissediyorum tekme çok fazla hissetmiyorum bende sürekli endişe içindeyim ama kendimi frenlemeye çalışıyorum:)) karnım konya ovası gibi büyük heralde hareket alanı çok diye düşünüyorum. :))Kızlar benim oğluşumun hareketleri çok güçsüz sanki
Canım hayırlı olsun annemlerin bir lafı var dünyaya gelen büyüyor:) senin bebisin kilosu da iyiymiş çok şükür sağlıkla en kısa sürede kucağına alırsın inşallah. Sen zoru atlattın bugün yarın bebisini alıp eve gidersin şu kısmı bizde sağlıkla biran önce atlatsak çok sevinicem .Saat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Ne güzel sağlıkla gelmiş bebiş sakın sıkma canını çünkü o yanına geldiğinde sana ihtiyacı olacak unutmaSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Dualarımız sizinle canım inşallah en kısa zamanda bebeğin kucağında olurSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Lazerden dolayı seyrek ama yine de acır yaBen korkudan gidemedim vurdum jilete vallahi
Son zamanlarda bir pürüz çıkmasından korktum
HAyırlı olsun bebeğin, analı babalı büyüsün. Bir an önce kavuşursunuz inşallahSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah bebişinSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Gözün aydın canımSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?