2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yerleri iyice daralıyor ya ondan harketleri azaliyormus. Hareket etmesi yeterli diye biliyorum
Sıkma canını

Ben cok iyiyim canim tatildeyim geziyorum son gunler sali eve donecegiz. Calismalara basladikAsil aklim sizlerde arada girebiliyorum mutlu haberleri okuyorum. Sizler nasilsiniz minik kuzucuk nasil
Hoşgeldin bebişlerimizin teyzesi :))
Hayırlı haberlerini duyarız inşallah bekliyoruz :)
Siz ne yaptınız istediğiniz kuşları fotoğrafladınız mı :)

Canım benim arkadaşımın canı çok çok acıyomuş, çok sert vuruyo falan diyo. Benimki de hareketli ama can acıtacak kadar sert değil. Kıpırdıyo ve kontrollerde herşey yolunda ya önemli olan bu, kibar bebek olacak bizimkiler

Hadi hayırlı olsun güzelim. Maşallah çok düşük değil kilosu. Sağlıklı günler dilerim. Güzel annemiz bozma moralini. Bebisin sana ihtiyacı var

Geçmiş olsun canım maşallah kilosu az değil.. Küvözde mi şu an neden göremedin? İnşallah en kısa sürede sağlıcakla evinize geçersiniz

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlar kendini kavuşursunuz, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar dün akşm
Gözün aydın hemen toparlar inşallah kuzucuk dualarım seninle Allah yardımcınız olsun ikinizinde

canim benim dr başından beri öyle çok hissetmiyorum hafif hafif doktor hareketli sen hissetmiyorsun demişti bana . En çok yer değiştirirken hissediyorum tekme çok fazla hissetmiyorum bende sürekli endişe içindeyim ama kendimi frenlemeye çalışıyorum:)) karnım konya ovası gibi büyük heralde hareket alanı çok diye düşünüyorum. :))
Canım hayırlı olsun annemlerin bir lafı var dünyaya gelen büyüyor:) senin bebisin kilosu da iyiymiş çok şükür sağlıkla en kısa sürede kucağına alırsın inşallah. Sen zoru atlattın bugün yarın bebisini alıp eve gidersin şu kısmı bizde sağlıkla biran önce atlatsak çok sevinicem .

Ne güzel sağlıkla gelmiş bebiş sakın sıkma canını çünkü o yanına geldiğinde sana ihtiyacı olacak unutma

Dualarımız sizinle canım inşallah en kısa zamanda bebeğin kucağında olur

]
HAyırlı olsun bebeğin, analı babalı büyüsün. Bir an önce kavuşursunuz inşallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah bebişin En kısa zamanda göreceksin bebeğini üzme kendini maşallah kilosu da güzel dualarımız sizinle

Gözün aydın canım Daha iyi olacaksınız Allah'ın izniyle... İkiniz de iyisiniz çok şükür bak gör nasıl çabucak toparlanacak kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…