2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Allah analı babalı büyütsün. Görürsün annesi merak etme iyidir bebisin. Insallah aksama alirsin kucagina

Gozunal aydin arkadasimins aksama gorursun.sagliklada kucagina alirsin.hemencik toparlar allahin izniyle

Gözünüz aydın canım
Bebeğinin kilosu gayet iyi hiç korkma

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Canım gözün aydın. Hiç moralini bozma. Sağlıkla büyüteceksin inşallah. Artik zor dönemleri atlattılar. Çok çabuk büyüyecektir hiç merak etme.

Allah yardımcın olsun kuzum. İnşallah bugunler de gececek, senin sütün ile toplayacak kendini, dualarımız seninle.

Canım öncelikle gözün aydın olsun içini ferah tut çok şükür kilosuda gayet iyi çok güzel günler sizleri bekliyor inşallah dualarımız seninle ve kuzunla

Çök geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda toparlar bebeginde.

Allah yardımcınız olsun doğmuşya sağ sağlim çok şükür kilosuda iyi canım daha geçenlerde arkadaşım 2 kilo doğum yaptı gayet sağlıklı.

Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin çok şükür kavuştun yavruna

Canım battaniye çok güzell sen mı yaptın yaptırdın mı

aynısını nette görmüştüm ekran resmi aldım
Heryerde yapabilcek birini aradım ama çok fiyat sòylediler
İnstagramdan yaptırdık canım evet 350 diyen bile oldu 80x80 ölçü için bunu 90x90 250tl ye yaptırdık çoo beğenmiştim annem sağolsun benden olsun dedi ısrar etti öylelikle oldu

gözün aydın, allah analı babalı büyütsün. bebeğini görünce bize de yaz lütfen

İnstagramdan yaptırdık canım evet 350 diyen bile oldu 80x80 ölçü için bunu 90x90 250tl ye yaptırdık çoo beğenmiştim annem sağolsun benden olsun dedi ısrar etti öylelikle oldu
Güle güle kullansın prenses inşallah

Bana soyledikelri fiyatta o civarlarda canım bende yaptıracam galiba

Hayırlı olsun sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Özellikle ilk doğumunu yapacak anneler Size de moral olsun yazayım. İnsan bu günler hiç geçmeyecek bebek hiç büyümeyecek sanıyor ama inanın su gibi geçiyor. Benim oğlum nasıl 4.5 yaşına geldi anlamadım
Hiç unutmam hastaneye ilk kontrole gittik 5 günlüktu. 22 günlük bir bebek görmüştüm. Ay benimki de bu kadar olur mu demiştim. O yüzden her anın tadını çıkarın. Hiçbirşeye kendinizi gereksiz uzmeyin.

Tuvalet eğitiminde pes ettiğimi söylemiş miydim? haber ver demiştin öyle hatırlıyorum söyliyeyim dedim malesef hazır değilmişiz ikimiZde temiz bir ağlama krizinden sonra 19. Gün pes ettim

inşallah hayırlısıyla tez vakitte kucağına alırsın çok geçmiş olsun

Tuvalet eğitiminde pes ettiğimi söylemiş miydim? haber ver demiştin öyle hatırlıyorum söyliyeyim dedim malesef hazır değilmişiz ikimiZde temiz bir ağlama krizinden sonra 19. Gün pes ettim
Ay takvimi diye bişey var. Ben ay takvimini hazırlayan kişiyi instagramdan takip ediyorum da yorumlara denk gelmiştim "söylediğiniz tarihte başladık bezi bırakmamız çok kolay oldu diye" hesabın adı kozmikbakimblog sayfayı bi incele istersen. Yani denemekten zarar çıkmaz

Hemen bakıyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…