Allah analı babalı büyütsün. Görürsün annesi merak etme iyidir bebisin. Insallah aksama alirsin kucaginaSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Gozunal aydin arkadasimSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Canım battaniye çok güzell sen mı yaptın yaptırdın mıOdamız tamamlanıyor ve ben duygu patlaması yaşıyorum☺
Gözünüz aydın canımSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Canım gözün aydın. Hiç moralini bozma. Sağlıkla büyüteceksin inşallah. Artik zor dönemleri atlattılar. Çok çabuk büyüyecektir hiç merak etme.Saat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Allah yardımcın olsun kuzum. İnşallah bugunler de gececek, senin sütün ile toplayacak kendini, dualarımız seninle.Saat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Saat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Çök geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda toparlar bebeginde.Saat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Allah yardımcınız olsun doğmuşya sağ sağlim çok şükür kilosuda iyi canım daha geçenlerde arkadaşım 2 kilo doğum yaptı gayet sağlıklı.Saat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin çok şükür kavuştun yavrunaIyi akşamlar arkadaşlar. 34+2 günlükken kanala yerleşmiş demistim. 35+0 da oğlumu kucağıma aldim. Normal doğum oldu. Şükür ikimizde iyiyiz. Şimdi emzirme ile bogusuyoruz. Rabbim sizlere de kolay doğum nasip etsin. Sağ salim kucağınıza almak nasip olur insallah.
İnstagramdan yaptırdık canım evet 350 diyen bile oldu 80x80 ölçü için bunu 90x90 250tl ye yaptırdık çoo beğenmiştim annem sağolsun benden olsun dedi ısrar etti öylelikle olduCanım battaniye çok güzell sen mı yaptın yaptırdın mı
aynısını nette görmüştüm ekran resmi aldım
Heryerde yapabilcek birini aradım ama çok fiyat sòylediler
gözün aydın, allah analı babalı büyütsün. bebeğini görünce bize de yaz lütfenSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Güle güle kullansın prenses inşallahİnstagramdan yaptırdık canım evet 350 diyen bile oldu 80x80 ölçü için bunu 90x90 250tl ye yaptırdık çoo beğenmiştim annem sağolsun benden olsun dedi ısrar etti öylelikle oldu
Hayırlı olsunSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Tuvalet eğitiminde pes ettiğimi söylemiş miydim?Özellikle ilk doğumunu yapacak anneler Size de moral olsun yazayım. İnsan bu günler hiç geçmeyecek bebek hiç büyümeyecek sanıyor ama inanın su gibi geçiyor. Benim oğlum nasıl 4.5 yaşına geldi anlamadım
Hiç unutmam hastaneye ilk kontrole gittik 5 günlüktu. 22 günlük bir bebek görmüştüm. Ay benimki de bu kadar olur mu demiştim. O yüzden her anın tadını çıkarın. Hiçbirşeye kendinizi gereksiz uzmeyin.
inşallah hayırlısıyla tez vakitte kucağına alırsın çok geçmiş olsunSaat 10:05 ye doğdu bebeğim,epidural sezeryan oldum.biraz ağrım var,bebeğimi daha göremediğim için ağlayarak çıktım ameliyattan.hala daha göremedim.daha çok küçük 2300 gr.akşama inşallah görürüm.kızlar dualarınızı eksik etmeyin bu mübarek günde
Ay takvimi diye bişey var. Ben ay takvimini hazırlayan kişiyi instagramdan takip ediyorum da yorumlara denk gelmiştim "söylediğiniz tarihte başladık bezi bırakmamız çok kolay oldu diye" hesabın adı kozmikbakimblog sayfayı bi incele istersen. Yani denemekten zarar çıkmazTuvalet eğitiminde pes ettiğimi söylemiş miydim?haber ver demiştin öyle hatırlıyorum söyliyeyim dedim malesef hazır değilmişiz ikimiZde temiz bir ağlama krizinden sonra 19. Gün pes ettim
Hemen bakıyorum teşekkürlerAy takvimi diye bişey var. Ben ay takvimini hazırlayan kişiyi instagramdan takip ediyorum da yorumlara denk gelmiştim "söylediğiniz tarihte başladık bezi bırakmamız çok kolay oldu diye" hesabın adı kozmikbakimblog sayfayı bi incele istersen. Yani denemekten zarar çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?