2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çok teşekkür ederim çok güzel bilgi vermişsin. Bu testi kendi şartlarımızla da olsa yaptırabileceğimiz bir yer var mı bi araştırmak lazım

çok teşekkür ederim çok güzel bilgi vermişsin. Bu testi kendi şartlarımızla da olsa yaptırabileceğimiz bir yer var mı bi araştırmak lazım
Eğitim ve araştırma hastanelerinde Immunoloji bölümü normal de yapıyor ama işte ben yaptırmak istiyorum deyince yapmıyorlar. Anca bi prof veya doç. a özel randevu alırsanız öyle yaptırabilirsiniz. Veya özel hastanede bu bolum varsa.
Yararlı olabildiysem ne mutlu :) Rabbim evlatlarımızı da bizleri de korusun.

Hadi bakalım hayırlısıyla kavuş inşallah Epiduralmi spinal mi olucak doğumun canım?
Hadi bakalım hayırlısıyla kavuş inşallah Epiduralmi spinal mi olucak doğumun canım?
Spinal oldu.sezaryanda spinal oluyormuş sanırım.
Zor değil.
Ama gebelikte miyom oluşmuş yumurta kadar.
Doktor onu kazıdi oldi. Ve daha önce dış gebelik geçirdigim içim yapışıklik olmuş.
Bunlar olmasaydi çok daha kolay olurdu.
Sezaryen yaptıracaksin sen de tavsiye ederim.
5 dk içinde görüyorsun kokluyorsunm

Hadi ya benim eşimde hergün kızıyo yemediğin için böyle diye ama ben hiçsağlıklı beslenemedim maalesef demek ki çokta alakalı değil yeme içme ile. Benim anlamında hep bulantısı oluyordu hep 3 kilo üstü doğdu bebekleri maşAllah bazende - 400 +400 gr yanılma payı oluyormuş ultrason ölçümlerinde

Siz doğum yaptınız mı spinalde miyom mu aldı benimde var miyom alırım belki dedi Dr o yüzden genel anestezi olur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…