2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah canım benim çok sağol bende çok heyecanlıyım evi temizliyorum 2 gündür annemle temizledik heryer bitti ama tuvalet banyo kalmıştı onlarıda bugün hallediyorum artık

Ay karıştı yarın da birilerinin vardı seninki sandım :) inşallah inşallah canım Perşembe güzel haberinizi bekliyor olacağız herşey güzel olur Allah'ın izniyle hiç tasalanma
İnşallah canım bende çok heycanlıyım inşallah sizlere güzel haberler vericem perşembe günü

Hımm
Benimki bir hafta geri geliyor da
Artık istese nolur ki
Zaten alınacak bebek zamanı geliyor
Peki bunub çaresi oluyor muydu ?
Direnc olusunca caresi yok canim. Ters akim basliyor bebek strese giriyor. Hemen doguma aliniyor. Ama bu haftalarda olmasi artik etki etmez zaten gunumuz geldi..

Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel kolaylıkla Atlatmissin. Kilosu da çok iyi,maşallah.

Doplere kendisi bakıyor bebiş minik olduğu için acaba kan akışında sıkıntı mı var diye çok şükür yokmuş ben yemediğim için gelişmiyor çok fazla demek ki
Yemekle alakası Yok
Midem bir gün bile bulanmadı
Hamileliğimin basından beri sürekli düzenli aralıklarla hep Faydalı besinler tükettim
O kadar özendim ki anlatamam

Ama bebeğim minik kaldı

Arkadasım 9 ay mide bulantısı cekti 4100 gram doğdu geden hafta bebeği

Galiba karma aşılarda hep sıkıntı yaşamıştı. En son da 2 yaş aşısından sonra kan değerleri oynamaya başlayıp aşıdan 6 ay sonra lösemi teşhisi kondu. Hangi madde etken oldu o kadar bilmiyorum. Ablama da hiç sormadım detaylı olarak. Şu an 2. Çocuğu 1.5 yaşında ve aşısız. Şükür abisinden daha rahat büyüyor. Zaten normalde bu aşıların bağışıklık testi yapılarak uygulanması gerekirmiş. Bağışıklığı çok düşük çocuklarda uygulanlamasi ciddi sıkıntılara yol açabiliyormuş. Ama ama ama devletimizin gücü herkese yetip kendi vatandaşının bi bağışıklık testine yetmediği için öyle her çocuğa bunu yapamazlarmış!!! Doktor yönlendirecek Ya da özel olarak bizler yaptıracağız.

Bence de doktorlar bi ara şeker yüklemesine dünya laf dedi şu an yükleme yaptırmayan bir sürü doktor var.
Benim doktorum bebeğe, kilo alma miktarima ve açlık şekerime bakarak direk gerek yok dedi. Ki babam tarafı komple şeker hastası .
Ama bir çoğu doktor ezbere o yapılacak bu yapılacak diyor.
Allah iyilerle karsilastirsin hem bizi hem evlatlarımızı.

Hic mi aşı yaptirmayacaksiniz
Yeni doğunca K vitamini yaptıracağız. Sonrasında 2 yaşına kadar ALLAH nasip ederse hiç yaptırmayacagiz.
2 yaşından sonra özel olarak bağışıklık testi yaptırıp çocuğa uygun muhakkak lazım aşıları yaptırmayı düşünüyoruz. Yanı her çocuk özeldir ve her çocuğun kendine özel bi aşı takvimi oluşturulabilir.

Meryem Ana otu diye bi ot varmış bilginiz varmi
Ben Medine de almıştım teyzelerin ısrarı üzerine. O zamanlar ne ise yaradığını bilmiyordum. Sanci başlayınca Meryem suresi okunmuş zemzem suyuna bi dal konuluyormus, o çiçek gibi kocaman açılıyormuş. Sonra onu içinde acilman artıp rahat doğum yapıyormuşun.

Bunlar bildiklerim:))))) bi ara zemzem e Meryem süresi okuyup valisine bi dal koyacağım. Hastanede veya evde içine koyarım diye düşünüyorum:)

Ayyy MAŞALLAH Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin :)))

Bende oncekinde hic bisey yiyememisti 38de 3500 dogdu bunda yiyorum sanki daha dusuk kilosu bide vitaminde kullanmamistim oncekinde bunda kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…