İnşallah canım benim çok sağol bende çok heyecanlıyım evi temizliyorum 2 gündür annemle temizledik heryer bitti ama tuvalet banyo kalmıştı onlarıda bugün hallediyorum artıkay sonuna geldik ozellikle senin tarih belli olunca daha heyecanli . Insallah saga salim kolayca alirsin pasani kucagina .
Canim saga salim inşallah alırsin bebisini kucağına. Ayy böyle sırayla doğumları okuyunca heyecan basti:))
İnşallah canım bende çok heycanlıyım inşallah sizlere güzel haberler vericem perşembe günüAy karıştı yarın da birilerinin vardı seninki sandım :) inşallah inşallah canım Perşembe güzel haberinizi bekliyor olacağız herşey güzel olur Allah'ın izniyle hiç tasalanma
Direnc olusunca caresi yok canim. Ters akim basliyor bebek strese giriyor. Hemen doguma aliniyor. Ama bu haftalarda olmasi artik etki etmez zaten gunumuz geldi..Hımm
Benimki bir hafta geri geliyor da
Artık istese nolur ki
Zaten alınacak bebek zamanı geliyor
Peki bunub çaresi oluyor muydu ?
Allah analı babalı büyütsün. Ne güzel kolaylıkla Atlatmissin. Kilosu da çok iyi,maşallah.Kusura bakmayin kizlar biraz geç cevap verdim. Hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten ne plan yaparsanız yapın bazen hayat size sürpriz yapıyor. 3100 gr. 50cm doğdu. Şükür kolay doğum oldu. Sabah 7 de kadın dogum aciline başvuru yaptım. 7.15 de doğdu. Geç başvurma nedenim sancı hissetmedim. Suyum gelince apar topar gittik tam açıklık ile yatışım yapıldı. Allah hepinize güzellikle yâd edeceğiniz doğumlar nasip etsin.❤
Sende mi kullanıyorsun bişey dedi mi Dr doğumdan kaç gün önce bırakcaz acabaÖyle mi
Bende de var pıhtılaşma iğne kullanıyorum
Belki ondandır
Doplere kendisi bakıyor bebiş minik olduğu için acaba kan akışında sıkıntı mı var diye çok şükür yokmuş ben yemediğim için gelişmiyor çok fazla demek kiKızlar
Dr unuz sizden son haftalarda dopler istedi mi? Benden istedi de
Hayirla saglikla gelsin bebeğin. Allah yardımcın olsunKızlar yatışım yapıldı dua edin.
Ameliyata giricem.
Sağ salim kavuşayım çocuğuma.
Yemekle alakası YokDoplere kendisi bakıyor bebiş minik olduğu için acaba kan akışında sıkıntı mı var diye çok şükür yokmuş ben yemediğim için gelişmiyor çok fazla demek ki
Hayirli olsun canım ❤❤❤Kızlar yatışım yapıldı dua edin.
Ameliyata giricem.
Sağ salim kavuşayım çocuğuma.
Hayırlı olsun ❤❤ küvezde mi bebeginkızlar bugün 38+0 kemal bey 1176gr olmuş hepinize selamı varsiz nasılsınız iyi misiniz kimler doğurdu kimler kaldı
doktorlar bu konularda konuşmak istemiyor pek. canan karatay şeker yüklemesi yaptırmayın dedi diye ceza almış mesela. etraftaki insanlar aaa olur mu aşı yaptırılmaz mı gibi tepkiler veriyor. hangi aşıdan sonra rahatsızlandı yeğenin? tetikleyici madde olarak ne olduğunu düşündü doktoru?
Onceki hamileligimde istedi doppler sonucunda sezaryen oldumKızlar
Yeni doğunca K vitamini yaptıracağız. Sonrasında 2 yaşına kadar ALLAH nasip ederse hiç yaptırmayacagiz.Hic mi aşı yaptirmayacaksiniz
Ne çıktı kaçıncı hafta istedi ?Onceki hamileligimde istedi doppler sonucunda sezaryen oldum
Ben Medine de almıştım teyzelerin ısrarı üzerine. O zamanlar ne ise yaradığını bilmiyordum. Sanci başlayınca Meryem suresi okunmuş zemzem suyuna bi dal konuluyormus, o çiçek gibi kocaman açılıyormuş. Sonra onu içinde acilman artıp rahat doğum yapıyormuşun.Meryem Ana otu diye bi ot varmış bilginiz varmi
Es yaslanmis dedi 38+2deydim kanalim da dardi zorlamaninda beklemeninde anlami yok dedi bide 3560 dogdu kilosu beklersek 4u bulacaktiNe çıktı kaçıncı hafta istedi ?
Ayyy MAŞALLAH Allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin :)))Kusura bakmayin kizlar biraz geç cevap verdim. Hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten ne plan yaparsanız yapın bazen hayat size sürpriz yapıyor. 3100 gr. 50cm doğdu. Şükür kolay doğum oldu. Sabah 7 de kadın dogum aciline başvuru yaptım. 7.15 de doğdu. Geç başvurma nedenim sancı hissetmedim. Suyum gelince apar topar gittik tam açıklık ile yatışım yapıldı. Allah hepinize güzellikle yâd edeceğiniz doğumlar nasip etsin.❤
32. Haftada dopler yaptı. Kendince doğumla ilgili incelemeler yaptı. Sonra da normal doğuma engel bir durum yok dedi.Kızlar
Bende oncekinde hic bisey yiyememisti 38de 3500 dogdu bunda yiyorum sanki daha dusuk kilosu bide vitaminde kullanmamistim oncekinde bunda kullaniyorumYemekle alakası Yok
Midem bir gün bile bulanmadı
Hamileliğimin basından beri sürekli düzenli aralıklarla hep Faydalı besinler tükettim
O kadar özendim ki anlatamam
Ama bebeğim minik kaldı
Arkadasım 9 ay mide bulantısı cekti 4100 gram doğdu geden hafta bebeği
38+2de istedi es yaslanmis dedi bide kilosundan in oluyolar heralde 3500 du kanal dar dedi benim beklemeninde zorlamaninda anlami yok dedi ertesi gun sezaryen oldumNe çıktı kaçıncı hafta istedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?