Ooo yenilerde gelmiş 8,9 ay insan bir yazar bir selam verir şimdi doğurunca tanıyoruz Hoşgeldiniz sağlıcakla kucağınıza alın evlatlarınızı Doğumdan sonrada bekleriz buralara
Bugün son kıyafetleri yastık kılıfı çarşaf vs ne varsa yıkadım artık yarın bavulumu kapatırım. Daha hastaneye gidicek olan eşyaları kutulara koymam lazım hepside kırılabilcek şeyler inşallah kırılmadan getirir götürürüz valla.
Ooo yenilerde gelmiş 8,9 ay insan bir yazar bir selam verir şimdi doğurunca tanıyoruz Hoşgeldiniz sağlıcakla kucağınıza alın evlatlarınızı Doğumdan sonrada bekleriz buralara ☺
Bugün son kıyafetleri yastık kılıfı çarşaf vs ne varsa yıkadım artık yarın bavulumu kapatırım. Daha hastaneye gidicek olan eşyaları kutulara koymam lazım hepside kırılabilcek şeyler inşallah kırılmadan getirir götürürüz valla.
Canim bana her gidisimde dopler bakiyor. Pihtilasmam var kan akisi yavaslamis mi diye 9 ay bakildi. Simdide haftada bir gidiyorum yine bakiyor direnc olusmusmu diye
Ay karıştı yarın da birilerinin vardı seninki sandım :) inşallah inşallah canım Perşembe güzel haberinizi bekliyor olacağız herşey güzel olur Allah'ın izniyle hiç tasalanma
Kilosu az diye istemiş olabilir damarlara bakıyorlar beslenmede sıkıntı var mı diye onun dışında bi fikrim yok benden bu sebepten istemişti haftam senin kadar ileri değil ama
Kusura bakmayin kizlar biraz geç cevap verdim. Hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten ne plan yaparsanız yapın bazen hayat size sürpriz yapıyor. 3100 gr. 50cm doğdu. Şükür kolay doğum oldu. Sabah 7 de kadın dogum aciline başvuru yaptım. 7.15 de doğdu. Geç başvurma nedenim sancı hissetmedim. Suyum gelince apar topar gittik tam açıklık ile yatışım yapıldı. Allah hepinize güzellikle yâd edeceğiniz doğumlar nasip etsin. ❤
bebeklerin gelişiminde kilosunda sorun yoksa hiç takılma. ben de 6 kilo aldım almadım şimdiye kadar. bebeğim de 3-4 hafta geri geliyor o yüzden almak istiyorum ama ne çare.. elimde değil ki..