2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benden hic istemedi
Benmde bi valiz bi puset 2 tane kutu var gidecek hastaneye. hatta pilates topunuda alalm dedmde neyseki ieda varmis eşim bayilaxakti şuraya yoksa
Kızlar yatışım yapıldı dua edin.
Ameliyata giricem.
Sağ salim kavuşayım çocuğuma.
Allah yardimcin olsun sagasaglim kavus yavruna insallahh

L lale_07_34 hayırlı haberlerle gel canım dualarımız seninle

Feeling07 ayy yarındı dimi hadi bakalım bize haber vermeyi unutma dualarımız seninle de

My flower ne güzel bı doğum hikayesi maşallah darısı başımıza inşallah

victoryvivi benden istemedi öyle bişey sana neden istediğiniz söylemedi mi

Yarın değil canım perşembe günü bakalım çok heycanlıyım inşallah herşey çok güzel geçer

ay sonuna geldik ozellikle senin tarih belli olunca daha heyecanli . Insallah saga salim kolayca alirsin pasani kucagina .
Kızlar yatışım yapıldı dua edin.
Ameliyata giricem.
Sağ salim kavuşayım çocuğuma.
Canim saga salim inşallah alırsin bebisini kucağına. Ayy böyle sırayla doğumları okuyunca heyecan basti:))

Yarın değil canım perşembe günü bakalım çok heycanlıyım inşallah herşey çok güzel geçer
Ay karıştı yarın da birilerinin vardı seninki sandım :) inşallah inşallah canım Perşembe güzel haberinizi bekliyor olacağız herşey güzel olur Allah'ın izniyle hiç tasalanma

ne kadar güzel bir doğum hikayesi.. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.. ilk doğum değil herhalde di mi

Arkadaşlar merhaba ben 43 kilo ile hamile kaldım. İkiz gebeyim. Şuan 52 kiloyum. Sizce kilom çok mu düşük?
bebeklerin gelişiminde kilosunda sorun yoksa hiç takılma. ben de 6 kilo aldım almadım şimdiye kadar. bebeğim de 3-4 hafta geri geliyor o yüzden almak istiyorum ama ne çare.. elimde değil ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…