- 5 Kasım 2018
- 609
- 715
- 33
- 28
Allah bağışlasın sağlıkla büyütün kuzunuzuKızlar etiket ve alıntı yapmayı bilmiyorum.
Allah hepinizden razi olsun.
Özel hastanede oldum.
Kilo 3850
Tansiyondan dolayı 10 gün önde giden gelismesi 10 gün geriye düşmüş. Çok şükür ciddi bir şeyi yok.
Hepinize dua ettim.
Tek avazda kurtulun Ins. Ve evlatlariniza kavuşun.
Bende merak ediyorum yaa sakin kalabilir miyim yoksa panikler miyimmNe güzel canım kolay atlatmışsın diğer rahatsızlıklarındanda kurtulmuşsun ☺ Hemen doğuyormuş bebek zaten öyle diyorlar ben sadece paniklermiyim onu düşünüyorum inşallah sakin kalabilirim
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsünKızlar etiket ve alıntı yapmayı bilmiyorum.
Özel hastanede oldum.
Kilo 3850
Tansiyondan dolayı 10 gün önde giden gelismesi 10 gün geriye düşmüş. Çok şükür ciddi bir şeyi yok.
Hepinize dua ettim.
Ocak annelerindenSezeryan cok kolay 5 dk geliyor bebegin yanina sonrasi zor oluyor ameliyat sonucta ya tabiki zorluklari var ama ilk 4 gunden sonra iyisin ne kadar cok yururseniz o kadar cok itilesir sezeryan yaraniz o yuzden sık sık yuruyun ben cok yurudum 3 gun iyiydim yurudukce otururmus karin yerine cok agriyacak blyorum ama dayanin sık yuruyun cabucacik itilesirsiniz hayirli dogumlar
Dün aklıma geldin doğum yaptı mı acaba diye.. Meger hala aynı takılıyormusuz. İçeriyi çok sevdi bu minnaklarKızlar babam iftara gelmişti dün -Kızım şeklin çok değişti senin ne zaman alıcaklar bebeği dedi sende kurtulursun
Ay Allahım ne güldükherkes kendi yavrusunu düşünüyor önce
Allah bağışlasın, geçmiş olsun sana daKızlar etiket ve alıntı yapmayı bilmiyorum.
Özel hastanede oldum.
Kilo 3850
Hepinize dua ettim.
ters kan akışı var mı ona bakıyorum dedi bana son muayenede.. öyle bir durumda çare sanıyorum hemen bebeği almak çünkü o durum tehlikeliymiş.Hımm
Benimki bir hafta geri geliyor da
Artık istese nolur ki
Zaten alınacak bebek zamanı geliyor
Peki bunub çaresi oluyor muydu ?
MAşalaljYokmuş alakası eşine beni söyle
:)
Ben sabah yumurta peynır kayısı incir yiyorum
Çay kahve bile içmiyorum
Sonra illa 250 gram süt içtim yanında ceviz
Sonra öğlen ızgara et yedim yeşillik ile
Ara öğünlerde yoğurt meyve
Akşamları da muhakkak bir gün balık bir gün et
Bileğin sebze bakliyat yanında salata vs
Yıgurd bile kendim yaptım bebeğe sağlıklı mama gitsin diye
O kadar dikkat ettim ki anlatamam ama sonuç bu işte bebek minik :))
Hiç vicdan yapma
Diyorum ya bir gün bile bulanmadi midem
Ama bebek o beslenmeye minik yani
Sağlıklı olsunlar da ne yapalım büyürler
Anladım canım saol bende ağustos ayında dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındıYok o tüp alındı zaten.
Tüpte değil rahimin.içinde olmuş
Evet saatler kaldıSon 18 saat
Yarın sabah kızıma kavuşucam inşallah
Hayırlı olsun canım çok kolay doğum olmuş darısı bizlere inşallahKusura bakmayin kizlar biraz geç cevap verdim. Hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten ne plan yaparsanız yapın bazen hayat size sürpriz yapıyor. 3100 gr. 50cm doğdu. Şükür kolay doğum oldu. Sabah 7 de kadın dogum aciline başvuru yaptım. 7.15 de doğdu. Geç başvurma nedenim sancı hissetmedim. Suyum gelince apar topar gittik tam açıklık ile yatışım yapıldı. Allah hepinize güzellikle yâd edeceğiniz doğumlar nasip etsin.❤
Eğitim ve araştırma hastanelerinde Immunoloji bölümü normal de yapıyor ama işte ben yaptırmak istiyorum deyince yapmıyorlar. Anca bi prof veya doç. a özel randevu alırsanız öyle yaptırabilirsiniz. Veya özel hastanede bu bolum varsa.
Yararlı olabildiysem ne mutlu :) Rabbim evlatlarımızı da bizleri de korusun.
Kızlar etiket ve alıntı yapmayı bilmiyorum.
Özel hastanede oldum.
Kilo 3850
Hepinize dua ettim.
Anladım CNm bakalım cuma bakılacakters kan akışı var mı ona bakıyorum dedi bana son muayenede.. öyle bir durumda çare sanıyorum hemen bebeği almak çünkü o durum tehlikeliymiş.
1 hafta geri olması hiç önemli değil ki.. 3 haftaya kadar bile normal
Offf 8 gün yazıyo çok heyecanlıGünaydınhala doğurmadımmm
Ayaklarımin üstü ağrıyor benim, geceleri de bacaklarım morarmis gibi ağrıyor ama gündüz olmuyor o ağrı nedense. Gece bacaklarım için rahat bir pozisyon bulmak icin dönmekten hiç uyuyamıyorumKızlar ya
Sizinn de bacaklarınız ayaklarınızın altı ağrıuor mu
Benim topuklarım bacaklarımın yanları kopuyor resmen
Aynen ben de öyleyimAyaklarımin üstü ağrıyor benim, geceleri de bacaklarım morarmis gibi ağrıyor ama gündüz olmuyor o ağrı nedense. Gece bacaklarım için rahat bir pozisyon bulmak icin dönmekten hiç uyuyamıyorum
Sevindim canimmm nasipOcak annelerindenbende oradaydım nasip haziran annelerine gelmekmiş
Maşallah yaaaaKızlar Günaydın
Baya hareketli burası dün bir bakmadım gündüz kaç kişi dogurmuş. Darısı en hayırlı şekilde kalanlara inşallah.
Ben iyiyim şükür. Evde olmak çok güzel. Sabah 6500 adım attım geldim şimdi.
İyi haberler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?