Denede bana haber versene oldu mu bakalim : )Aa o yuvarlagami gecirmem gerekiyoudu dur deniyim
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllahKızlar çatı muayenesi oldum.
Ön kemiğim biraz basıkmış ve bebeğin kafası geçerken çok yırtığımın olacağını söyledi doktorum. İstersen deneriz ama bence sezaryen dedi.
Ben de doktorumun dediğini yapmaya karar verdim bebeğin kafası geçerken sıkıntı olur falan riske atmaya gerek olmadığını düşündüm, 27 Mayıs’ta ameliyata gireceğim.
Normal doğum gerçekten en güzeli ama olmayınca olmuyor bazen
Dün doğum yaptım canımNe yaptın canım?
Hayırlı olsun canım çok kolay doğum olmuş darısı bizlere inşallah
Allahım hayırlı evlat etsin yavrunu
Allah her evladı yeğeni hastalıklardan korusun. Çok büyük geçmiş olsun Size de.
Hayırlı evlat olsun canım gözünüz aydın. Darısı bize inşallah
Amin Sağol canım hepimiz için inşallahHakkında hayırlısı olsun inşaAllah
Sağ salim kucağına almak nasip olsun
Hangi yoldan olacağı çok da mühim değil bu durumda
Ever dalga dalga kıpır kıpır görünüyo ama öyle el ayak şekli falan anlaşılmıyo tabiKızlar birşey soracağım
Bebeğiniz bu nette Videolar oluyor ya
Karını dalgalı deniz gbi sallıyor baya heryeri belli
Oluyor bebeğin
O şekilde hareket ediyor mu
Benimki pek öyle değil
Daha kısa vurur gbi hareket ediyor
Arada da dalgalı oluyor ama öyle çok değil
El kol ayak sekli gözüküyor videolarda
Sizde de öyle mi
Yaa hiç sorma daha doğum kanalına bile girmemiş bizim yaramaz sezeryan olmazsa gelmeye niyeti yokDün aklıma geldin doğum yaptı mı acaba diye.. Meger hala aynı takılıyormusuz. İçeriyi çok sevdi bu minnaklar
Kızlar birşey soracağım
Oluyor bebeğin
Benimki pek öyle değil
Sizde de öyle mi
Maşallah yaaaa
Ben 10 adım atamıyorum:)
Kızlar çatı muayenesi oldum.
Ön kemiğim biraz basıkmış ve bebeğin kafası geçerken çok yırtığımın olacağını söyledi doktorum. İstersen deneriz ama bence sezaryen dedi.
Ben de doktorumun dediğini yapmaya karar verdim bebeğin kafası geçerken sıkıntı olur falan riske atmaya gerek olmadığını düşündüm, 27 Mayıs’ta ameliyata gireceğim.
Dün doğum yaptım canım ☺ Kızım da ben de sağlıklıyız çok şükür
Hayırlı olsun canımKızlarr doktordan geldim perşembe günü saat 1 de doğuma giriyorum kısmetse ❤❤
Kismet cok istiyordun ama tabi olmayinca olmuyor.saglikla kucagina al bebegini dogumun sekli hicte onemli degil.Kızlar çatı muayenesi oldum.
sağlıkla kolayca atlatır canım inşallah. Benim de cuma günü olacak. Doktorum spinal dedi, daha geç olmasını bekliyodum şaştım kaldım detaylarını soramadım. Seninki nasıl olacak?Kızlarr doktordan geldim perşembe günü saat 1 de doğuma giriyorum kısmetse ❤❤
Allah bağışlasin canım sıra bize geliyorDün doğum yaptım canımKızım da ben de sağlıklıyız çok şükür
Gözün aydın canımm sağlıkla büyüt kızınıDün doğum yaptım canım ☺ Kızım da ben de sağlıklıyız çok şükür
Kızlarr doktordan geldim perşembe günü saat 1 de doğuma giriyorum kısmetse ❤❤
Onu ben de hevesle bekledim elini ayağını görcem diye ama yok malesef :)) ayağını falan hissediyorum ittirince ama göremedim hiç. O internettekiler sanırım karnı çok ince olanlarKızlar birşey soracağım
Oluyor bebeğin
Benimki pek öyle değil
Sizde de öyle mi
Biraz daha bekleseydin çatıda bir problem yoksa. Ama bastan beri tercihin farklı bir doğum seklıyse onu bilememYaa hiç sorma daha doğum kanalına bile girmemiş bizim yaramaz sezeryan olmazsa gelmeye niyeti yok
Aynı kaderi paylaşıyoruz bana da 24 Mayıs’a gün verdi.. ama hala içimde normal Doğumu denesemiydim sorusu var..üstten basık dedi bana doğurursun ama ilk Doğum olduğu için uzunsürer ve suni sancı da bebeğin nabzı düşerse paniklersin dedi. Normali ısraretmediğime pişman olurmuyum bilmiyoruKızlar çatı muayenesi oldum.
canim hayırlısını olsun ikiniz ii olunda gerisi mühim degil:) teşekkürKızlar çatı muayenesi oldum.
Canım senin ki dr hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle al bebisini kucağına inşallahKızlarr doktordan geldim perşembe günü saat 1 de doğuma giriyorum kısmetse ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?