2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar çatı muayenesi oldum.
Ön kemiğim biraz basıkmış ve bebeğin kafası geçerken çok yırtığımın olacağını söyledi doktorum. İstersen deneriz ama bence sezaryen dedi.
Ben de doktorumun dediğini yapmaya karar verdim bebeğin kafası geçerken sıkıntı olur falan riske atmaya gerek olmadığını düşündüm, 27 Mayıs’ta ameliyata gireceğim.
Normal doğum gerçekten en güzeli ama olmayınca olmuyor bazen

Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah
Sağ salim kucağına almak nasip olsun
Hangi yoldan olacağı çok da mühim değil bu durumda

Dün doğum yaptım canım Kızım da ben de sağlıklıyız çok şükür

Ever dalga dalga kıpır kıpır görünüyo ama öyle el ayak şekli falan anlaşılmıyo tabi. Ben sırtını, poposunu falan anlayabiliyorum sadece, yuvarlaklığından o da :)

Benimde öyle Meksika dalgası gibi olmuyor canım henüz
İlk bebekte oluyordu ama sanki daha ileri haftaydi. Doğuma hazırlık kasılmasi oluyor onlar
Maşallah yaaaa
Ben 10 adım atamıyorum:)

Senin istirahat durumum zor oldu canım hamilelikte. İnşallah bebeğin çok akıllı bir kuzu olur dogunca.

Hakkından hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah

Dün doğum yaptım canım ☺ Kızım da ben de sağlıklıyız çok şükür

Aklimdaydin canım Allah bağışlasın. Kaç kg doğdu.
Hayırlı evlat olsun inşallah
Maşallah ikinize de

Kismet cok istiyordun ama tabi olmayinca olmuyor.saglikla kucagina al bebegini dogumun sekli hicte onemli degil.

Onu ben de hevesle bekledim elini ayağını görcem diye ama yok malesef :)) ayağını falan hissediyorum ittirince ama göremedim hiç. O internettekiler sanırım karnı çok ince olanlar

Aynı kaderi paylaşıyoruz bana da 24 Mayıs’a gün verdi.. ama hala içimde normal Doğumu denesemiydim sorusu var..üstten basık dedi bana doğurursun ama ilk Doğum olduğu için uzunsürer ve suni sancı da bebeğin nabzı düşerse paniklersin dedi. Normali ısraretmediğime pişman olurmuyum bilmiyorum

canim hayırlısını olsun ikiniz ii olunda gerisi mühim degil:) teşekkür
Kızlarr doktordan geldim perşembe günü saat 1 de doğuma giriyorum kısmetse ❤❤
Canım senin ki dr hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle al bebisini kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…