2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Offf 8 gün yazıyo çok heyecanlı
8 gün ama geçen hafta doğum kanalına inmemişti daha.. buna rağmen 1 aydır kasılma ve sancıyla yaşıyorummm
Öyle el ayak belli olmuyor ama ayagini hareket ettirince gorunuyor dalgalanma seklinde

Yok iyiyim yatmadim gelemedim buralara hazirliklar falan derken? Sen nasilsin canim
Bende iyi olmaya çalışıyorum canım bu aralar tansiyonum cikiyo idrarda protein yok dün profesore gittim o normal 16 ya çıkmadıkça kendin düşür dedi şaşırdım kaldım :/ seni de merak ettim uzun sure yazmayinca artık alıştık biribirimize
Normal Tansiyonum.9 5
10 6 seyrediyordu.
Hamilelikte Yükseldi ve en son 16 10 oldu
Gebelik zehirlenmesi yüzünden anında aldılar.
Benimde en yüksek 15-9 oluyo ama idrarda protein yok kendi kendime düşürmeye çalışıyorum 16 olursa doktora gidicem inşallah olmaz

Bizimki de 33 +4 te 2700 gr dı :) bizimkide 2 hfta önden gidiyormuş..şuan yawasladı ama biraz kilo alımı dün kontrol vardı, 34+6 dıydık hafta olarak 2883 gr olmuş :) sancım var hala erken gelme durumumuz var bizim.. inş gelmez die dua edıorum.. sizin tahmin varmı peki ne dıo dr. doğum haftası için tahmini varmı

Ayaklarımin üstü ağrıyor benim, geceleri de bacaklarım morarmis gibi ağrıyor ama gündüz olmuyor o ağrı nedense. Gece bacaklarım için rahat bir pozisyon bulmak icin dönmekten hiç uyuyamıyorum

Ne zor oldu uyumak... Bacağım uyuşuyor
Belim ağrıyor benim de :/

El kol görünmüyor
Ama ilk gebeliğimde daha hafif hissederdim
Bu gebelikte içeride parti veriyor kızım
Acayip de can yakıyor tabii :l)

Oy maaşAllah
Zamanında gelir inşaAllah

16 yüksek
Neler yapman gerekmiş düşmesi için

Benim de son günler öyle yükseldi cnm doktor ılık duş alıp serin bir yerde dinlen diyor yükseldiğinde ve limon suyu.. yiyebiliyorsan sarımsaklı yoğurt

YOk canim oyle bi dalgalanma
Yeri yokki zaten
ANca bir iki ittirme nadiren

Benim de son günler öyle yükseldi cnm doktor ılık duş alıp serin bir yerde dinlen diyor yükseldiğinde ve limon suyu.. yiyebiliyorsan sarımsaklı yoğurt
Aynen canım banada öyle dedi bide adam çok rahat konuştu tansiyon için kendi doktorum ilaç kullandıriyodu onu da bıraktırdi son haftalarda olur böyle keyfini çıkar falan diyince rahatladim. Ama burda da doğuma girenleri görünce tedirgin oldum

Göz
Gözün aydın canım , Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere

Bazen normal idrar testinde çıkmıyor 24 saatlik idrarda çıkıyor tansiyon hala aynıysa başka bı dr.a görünün isterseniz Dr. İhmalakarligi yüzünden çok farklı şeyler yasanabiliyor 13/9 ve üstü hamilelikte risktir

Allah yardımcımız olsun..
Sonn zaman gerçekten en zor zaman
Heyecan stres merak ve zorluklar
Amin gerçekten hamileliğin her evresinin ayrı bi zorluğu varmış yaşadıkça öğreniyoruz.
2 doktora gittim çıktığı zaman müdahale ettiğimde düşürüyorum bide ne kadar çok doktora gittikçe insanın kafası karışıyo yine yükselirse doktora giderim zaten

Doğuma girenlerde idrarda protein çıktığı için oluyor genelde canım bence de tadını çıkar son zamanların.. protein yoksa korkma

Aynen ben de öyleyim (
Sürekli dönüyorum ve uykusuzum
Gündüz bende de şiddetli olmuyor ama gece zirve yapıyor
Gece sağa sola dönerken kalkıp oturuyorum öyle dönüyorum, geçen eşim de uyandı, yazık ya bir dönmek için ne kadar çaba sarf ediyorsun diyor. Ama hayret ediyorum o kadar uykusuzluğa rağmen kalkıp okula geliyorum, zorlanmiyorum maşallah. Son altı günüm kaldı okulda

Bana bir tahminde bulunmadı henüz, sancim da yok çok şükür, üç hafta önce filan çok yormustum kendimi o gün sancı çıkmisti nst de, bir daha olmadı sükür. Haftaya Çarşamba kontrolüm belki birşeyler söyler, seninki de sabırlı olur inşallah vaktinde gelir minik kuzularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…