Evet hanımlar selamlarr. Uzuuunca bir süredir yoktum 3 ay kadar filan :) burayı unuttum mu? Hayır. Unutulduk mu ? Belki.. Ama sonuç olarak yeniden aranızdayım

Yanlış görmüyorsam çoğunuz doğurmuş.

Bebişlerinizle hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu ömürler diliyorum. Henüz doğurmayanlara da hayırlı vakitte sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin Allah c.c
Bizde durumlar eminim ki hepinizle aynı.

heyecan, tedirginlik, evhamla karışık merak, doğumdan korkmak ve gün geçtikçe artan 'hiç birşeyi yetiştiremeyeceğim' hissi... Ama gel gelelim hamd olsun minnak tosbağam gayet sağlıklı. şimdilik görünen iki pürüz var doğumla ilgili. 1.si sat a göre doğum tarihim İstanbul seçimleriyle biraz kesişiyor. Ve kayınvalidemler seçim için İstanbu'lda olabilir ben doğum yaptığım zaman. Bu benim için pürüz değil ama onların aklı kalacak. neyse diğer ve asıl önemli olan pürüz, bulunduğum ilçe devlet hastanesinde bir tane kadın doğum doktoru var. Ve o da bayramdan sonra görevi bitiyormuş. Adam gidiyor bayağı bayağı... halk arasında doğumhane kapandı lafları dolanıyor. 35 haftada doktora sordum dedim böyle böyle konşuyorlar doğru mudur nedir,dedi doğum yapılıyordu ben burada olduğum için, ama ben gidiyorum. bilmiyorum ne olacak. Doğumhanenin açık olması için burada bir kadın doğum doktorunun olması şart benden sonra hemen bulunur mu biri gelir mi bilmiyorum.' dedi. Velhasıl kafam çokk karışık. Doğumla ilgili korkuyorum, bir sıkıntı olmasın doğumhane kapanmasın doktor olmasa bile normal bi şekilde ebelerle doğurayım istiyorum. Çok mu şey istiyorum :) İnşallah sıkıntısız bir şekilde hallolur şu sorun. Benim için de dua edinn, dua eder dua beklerim. Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar hanımlarr