2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benim bebeğim günde bı defa falan ağlama krizine giriyor saatlerce ağlıyor emmeyle faz çıkarmayla alt değiştirme ile falan da yatışmıyor biraz araştırdım bu kadar erken kolik de başlamıyor nedendir yada bunu başka yaşayan var mı ? Psikolojim bozulmaya başladı kendimi yetersiz çaresiz hissediyorum. Sizler de yaşıyor musunuz böyle nöbet gibi ağlamalar yada deneyimli anneler öneriniz var mı bu durum için

Kızlar benim bebeğim günde bı defa falan ağlama krizine giriyor saatlerce ağlıyor emmeyle faz çıkarmayla alt değiştirme ile falan da yatışmıyor biraz araştırdım bu kadar erken kolik de başlamıyor nedendir yada bunu başka yaşayan var mı ? Psikolojim bozulmaya başladı kendimi yetersiz çaresiz hissediyorum. Sizler de yaşıyor musunuz böyle nöbet gibi ağlamalar yada deneyimli anneler öneriniz var mı bu durum için
Evet canım oglumda yaşadım belirli bi saati vardı gazi ciksada aglardi yetersiz hissetme bi dönem oluyo geçecek Allahın izniyle

Benim bebeğimde öyle oluyor altını açık bırakıp saçlarıyla oynayınca sakinleşiyor az da olsa

Benim 19 gün var ama ben de hurmayı arttırdım gelsin artık diye. Sıcak olmasa gene dayanılır da sıcaklarda zor 😭
bayramda gelir doktorumsuz hastanede rezil olurum diye hurma yiyemiyorum korkumdan :) bayramın üçüncü gününden itibaren yükleneceğim ben de hurmaya. gün geçtikçe zorlaşıyor gerçekten. her hafta daha efsane sürünüyorum. bi yerden sonra daha sürünmem dedim artarak sürünmeye devam ettim :olamaz:

Selam kızlar benim gibi son 6 günü kalıp hala doğramayan var mı? Resmen tribe girdim hergün bugün mü diye 🤷‍♀🤦‍♀️
Acilman yok mu canım keşke bende senin yerinde olsam benim 3 santim acilmam var daha şimdiden tamda bayram üstü kendi doktorum yok yarın tekrar nst çekilip bakilacak

Acilman yok mu canım keşke bende senin yerinde olsam benim 3 santim acilmam var daha şimdiden tamda bayram üstü kendi doktorum yok yarın tekrar nst çekilip bakilacak
Öyle deme canım bencede seninki daha güzel hiç ağrın olmadan açıklığın olmuş ne güzel bundan sonraki agrilarda da açılman kolay olur inşallah doğumun da su gibi olur.

6 günden fazlam var ama her ıslaklıkta heyecanla tuvalete gidip elim boş dönüyorum :)
Bende öyleyim sürekli tuvalete koşturuyorum ama hiç bişey Yok bu zamana kadar hızlı geçti son 2 haftadır zaman geçmek mi bilmiyor bekliyoruz diye mi olmuyor anlamadım ki 🤣

Benim hiç açılmam Yok 37 ve 38. Haftalarda nst de sancı 80 lere çıktı 38. Hafta sonunda birden kesildi ne sancı çıkıyor ne sancı vuruyor ne açılmam var öylece bekliyorum resmen geliyorum dedi durdu sonra.
Bu hafta benim doktorumda yok bende bayramın ilk günü nst için gideceğim hastaneye. Doktorumun olmaması bile gözümde Yok inanki gelsin diye 4 gözle bekliyorum.

Back
X