Bende benim taraftan bı anneme söyledim o da haftaya kesinleşecek dedim eşimin ailesine söylemek için sağlıklı mı emin olmak için bekliyoruzAblama söyledim zaten o aylardır sürecin içinde bütün Dr kontrollerinden haberdar anneciğim rahmetli hayatta olsa onada hemen söylerdim eşim ailesine henüz söylemedi
Ben test yapar yapmaz annemle kız kardeşlerime söyledimKızlar hemen ailenize söylediniz mi gebeliginizi yoksa kalp atışı duyana kadar beklediniz mi biz 2 yıldır beklediğimiz için hep haber bekledikleri için söyleyip ya sonra ilerlemez sorun cikarsa diye korkuyoruz
Ay ne güzel ya. Benim oğlum 3 yaşında. Sorsam kardeşinin adı ne olsun diye, Jet-Daisy-sky falan derBebek erkek olursa ismi benim eski soyadim olacak belli yani.kiz olursa kizima biraktik 4 sayfa liste hazirlamis eleyecekmisiz de sececkmisiz
Sat tarihi 21 Eylül bat tarihi 20 Ekim dogum tarihi 28Yazın bilgilerinizi beni etiketleyerek ben eklicem müsait olduğum bi zaman :) Bu ara annem taşınıyorda buraya bile zor giriyorum:)
Senle tarihlerimiz yakın ya canım doktor keseye seni ne zaman cagirdi bende açıkçası ameliyat imda da aynen senin yaşadığın durumu yaşadım kimse bin bilmesine gerek yok dedim didinin didisi duymusBen test yapar yapmaz annemle kız kardeşlerime söyledimannem babama söylemiş. Kız kardeşim yeğenime söylemiş. Durun ya bi kalp atışını duyalım dedim. Yayılmadan duruma el attım eşim ailesine söylemedi. Ben tembihledim söyleme diye. Zaten gerekte yok, en son öğrenebilirler ha bir de çok yakın arkadaşıma söyledim. Çünkü o da hamile
Ay ne güzel ya. Benim oğlum 3 yaşında. Sorsam kardeşinin adı ne olsun diye, Jet-Daisy-sky falan der
Hadi inş aramızda 2 gün vardı yanlış hatırlamıyorsam bende zaten 2 gün geriden geliyormuşum aynıyız yaniPazartesi günü devlet hastanesine jel yazdırmaya gitcem bakarsa pazartesi ama normal kontrolüm 30unda canım daha var
Canım kese ile kalp atışını aynı zamanda öğreneyim, iki defa git gel yapmayayım diye Kasımın ilk haftası gideceğim. Her hangi bir aksilik olmazsa tabi :)Senle tarihlerimiz yakın ya canım doktor keseye seni ne zaman cagirdi bende açıkçası ameliyat imda da aynen senin yaşadığın durumu yaşadım kimse bin bilmesine gerek yok dedim didinin didisi duymuso yüzden korkuyorum
gaz sorunu var bende de ama dediğin gibi değil. Yediklerinden olabilir mi?Kızlar birşey soracağım. Söylemesi ayıptır 2 gündür acayip bir gaz oldu ve ben 33 yıldır böyle bir koku duymadımvar mı böyle sıkıntı yaşayan aramızda
Hahahahaha hem de nasıl bi gaz kokusuz ama oldukça gürültülü eşime dedim gebelikte olur böyle bebek yapıyo ben değilKızlar birşey soracağım. Söylemesi ayıptır 2 gündür acayip bir gaz oldu ve ben 33 yıldır böyle bir koku duymadımvar mı böyle sıkıntı yaşayan aramızda
Bilemedim ki 2 gündür kedilerim bile yanaşmıyor yanımaCanım kese ile kalp atışını aynı zamanda öğreneyim, iki defa git gel yapmayayım diye Kasımın ilk haftası gideceğim. Her hangi bir aksilik olmazsa tabi :)
gaz sorunu var bende de ama dediğin gibi değil. Yediklerinden olabilir mi?
Yok bende sessiz oluyor ama kokuyor valla sesliden daha büyük etkisi oluyorHahahahaha hem de nasıl bi gaz kokusuz ama oldukça gürültülü eşime dedim gebelikte olur böyle bebek yapıyo ben değil
Yiyenim de primadan başka bir marka kullanmadık,çok da memnun kaldık.Bir kere bile pişik problemi yaşamadık,kendim de Prima alıcamKizlar daha cok erken olsa da ben bebek ihtiyaçları için araştırma yapıyorum hangi ürünü hangi marka alayim diye.bez konusunda dusuncelerinizi merak ettim
En iyi prima diyorlar ama israil maliymis molfix turk mali ama kalinmis vs sleepy menseini bilmiyorum ama okuduklarim prima kadar iyi olduğu yönünde. .
Bilemedim ki 2 gündür kedilerim bile yanaşmıyor yanıma
Aynen canım ben de oğlumda her marks bezi denedim sayılır. Prima en iyisi maalesef. Çok pahalı ama kaliteli. Ne pişik, ne de sızdırma problemi yaşamadık biz.Yiyenim de primadan başka bir marka kullanmadık,çok da memnun kaldık.Bir kere bile pişik problemi yaşamadık,kendim de Prima alıcam
Islak mendil Unibaby
Çamaşır deterjanı +yumuşatıcı Unibaby
Şampuan Unibaby
Tırnak bakım seti,tarak Chicco
Biberon +emzik Philips Avent
Hatta geçen hafta ben hepsi buradadan çok güzel indirimle biberonla,emzikleri aldım
Deneyeceğim allahtan hafta sonundayız. İş yerinde ne yaparım bilmiyorum valla inşallah en kısa zamanda normale döner
Bir kaç gün yediklerine dikkat et, birde üşütmemeye çalış. Geçer dert etme
Aynen zaten erkek bebekti,9 ay boyunca gaz problemi yaşadık,bir de pişiğiyle uğraşmak,kabus olurduAynen canım ben de oğlumda her marks bezi denedim sayılır. Prima en iyisi maalesef. Çok pahalı ama kaliteli. Ne pişik, ne de sızdırma problemi yaşamadık biz.
Benim sıpa da koliktiAynen zaten erkek bebekti,9 ay boyunca gaz problemi yaşadık,bir de pişiğiyle uğraşmak,kabus olurdu
Nazara iniyorsan tabi ki söyleme canım, önemli olan senin içinin rahat etmesi . Göbek belirginleşmeye başlayınca anlayacaklar zatenBen 3 ay dolana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum (sadece ailelerimiz ve siz biliyorsunuz)Sosyal medyayı bile çok aktif kullanırdım,yaklaşık 1.5aydır resim bile yüklemiyorum,yıldızım çok düşük,çok kolay nazara geliyorum
Evet canm kırmıxı kahveye döndüCanım hala okuyor mu kahve akıntın?
Çok çok geçmiş olsun canımYa canm burdan acık yazmak hosuma gıtmıyoher wcde dıyım sen anla sadece sabah yogundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?