2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar elimde avent in elektrikli süt sağma makinası var kuzenimden aldım bıkac kişi kullandı aileden benden önce bu makinenin performansını etkilemiş olabilir mi fikriniz var mı malum sütüm yok diye günlerdir yazıyorum acaba makine de iyi çekmiyor olabilir mi diye düşünmeye başladım o yüzden de hastane tipi makinelerden kiralamaya karar verdim fikri olan var mı hangi marka iyidir falan
Canım göğsüne sıcak duşta masaj yapıp duştan sonra sıcak havlu koydum bir kaç defa sonra göğsüme zeytin yağı sürüp 2 saat eliyle masaj yapıp bir yandan da sağdı benim yengem canim çok acıdı ama şimdi en çok o göğsümden süt geliyor öyle bir şey denemediysen dene istersen

Ne zaman gelecek bı bebişler ??Asker olduk valla var mı doğum haberi verecek kızlar .Benm az sancm oluyor he tamam diyorm geçiyor sonra
Benim zamanım var ama oğlum 37+1 de gelince bu da öyle olur sandım ama gelen giden yok😅 aynen arada sancı kasılma oluyor ama geçiyor. Dünden beri akıntım da arttı, yarında muayene var bakalım 😊 doktor ne diyor size?

Benim zamanım var ama oğlum 37+1 de gelince bu da öyle olur sandım ama gelen giden yok😅 aynen arada sancı kasılma oluyor ama geçiyor. Dünden beri akıntım da arttı, yarında muayene var bakalım 😊 doktor ne diyor size?
Hadi bakem hayrlısı canm .Valla 16-17 gün oldu gdemedm doktora araya bayram girdi.Yarın acilen gderim artık günüm doldu çünkü ben bebişn kilosundan endişe ediyorum içerde biraz daha durursa iri olacak gbi ve normal yapamam dye endişelym

Ben de bugün çatı muayenesi oldum. Doktorum kemiklerin esnek normal doğumu dene derim dedi. Hafif acılı da olsa dayanılmicak gibi değilmiş. Doktordan geldiğimden beri çiş sonrası aşağıda yanma hissediyorum zorlanmadan dolayı sanırım 🙄

@
Hadi bakem hayrlısı canm .Valla 16-17 gün oldu gdemedm doktora araya bayram girdi.Yarın acilen gderim artık günüm doldu çünkü ben bebişn kilosundan endişe ediyorum içerde biraz daha durursa iri olacak gbi ve normal yapamam dye endişelym
Ondan ben de korkuyorum ilki 2 buçuk Doğunca iri bebek korkutuyor 😅

Ne zaman gelecek bı bebişler ??Asker olduk valla var mı doğum haberi verecek kızlar .Benm az sancm oluyor he tamam diyorm geçiyor sonra
Bende bugün kontrole gittim nst de kasılmalar cıktı alttan muayene etti açılma yok normal dogum da seni baya zorlar dedi ayni zamanda suyumda da azalma gördü pazartesi yine gel bakalım suyuna azalma varsa alırız yoksa da çarşamba alırız diye konuştuk hayırlısı bakalım

Sütümü sağıp verdiğim müddetçe süper uykusu ben zor uyandırıyorum ama emzirdiğim zaman her saat başı uyanıyo zor uyuyor. 3700 doğdu 3380e kadar düştü en son geçen hafta gittik 3480di
Benimki de uyuyor doyUnca ama kucağımda
Yerine birakınca basıyor yaygarayı :(
Kokumu almak istiyor
Kilosu güzel masallah
Benimki 3 doğdu 2680 e düştü :(

Bence etkilenemez bende bir tanıdıktan aldım

ilk zamanlar gelmiyordu şimdi geliyor çok şükür ama sagıp vermiyorum artok göğsümden veriyorum
Ben hep göğsümden veriyorum da arada miktarını görmek için sağıyordum makineden kaynaklı değildir o zaman sağol canım cevabın için

Canım göğsüne sıcak duşta masaj yapıp duştan sonra sıcak havlu koydum bir kaç defa sonra göğsüme zeytin yağı sürüp 2 saat eliyle masaj yapıp bir yandan da sağdı benim yengem canim çok acıdı ama şimdi en çok o göğsümden süt geliyor öyle bir şey denemediysen dene istersen
Banyoda sıcak suyun altında masaj yaptım ama senin anlattığın gibi uzun süreli değil tabi bunu da deneyim canım herşeyi deniyorum zaten

İçiyorum canım humana yı iki kez bestlaj ı 3 kez içiyorum ki gündür şimdilik bı artış yok :((( çok üzülüyorum çok ağlıyorum
Muhakkak artacak sabirli ol.
Bol su iç
Ben 4 litreye yakin su iciyorum
Bi de agladikca emziriyorum
Emzirdikten hemen sonra su iciyorum. Aliskanlik ettim
Asla moralini bozma. Uzulme pozitif olmaya calis. Eskiler daha iyi bilir. Annem surekli beni emzirirken iyi seyler dusun diye uyariyor.

Benimki de uyuyor doyUnca ama kucağımda
Yerine birakınca basıyor yaygarayı :(
Kokumu almak istiyor
Kilosu güzel masallah
Benimki 3 doğdu 2680 e düştü :(
Alır canım benim emdiği müddetçe bence mamada ver ki memene çok sarmasın ben de mama takviyesi yapıyorum bazen 1 saat mememde dursada doymuyor

Back
X