2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok arkadaşım bişi olmaz Allah’ın izniyle, benimde günüm doldu rahimde yumuşama bile yok, bir kaç gün daha sabırla bekleyelim bakalım hayırlısıyla geleceklerdir elbette gelmezlersede bi şekilde olacak artık orada kalamazlar:KK51:
Ah canım
Umarım sağlıkla gelir de nasıl olduğu çok önemli değil.
Rabbim kavuştursun hepimizi

Merhaba doktoruma ellerimin şiştiğini tansiyonumun yükselişe geçtiğini (çok yüksek değil ama eskiye göre yükselişte oldugunu) söyledim tartıda 3 haftada 4 kilo aldığım ve idrarda eser miktarda protein göründü hemen yatış yaptirdi 24 saatlik idrar toplandı protein ve albumin kaçağı çıktı teşhis konuldu hergun tansiyon takibi yapiliyor 3 defa nstye bağlanıyorum yemekleri tuzsuz veriyorlar 1 haftanın sonunda 4 kilo gitmişti yani ödemden kurtuldum 37. Haftamda doguma alacak ptesi gunu dogum yapmadan bu hastaligin geçmeyeceğini söyledi doktor

Benimde aynı tansiyonum hep 9-10 çıkardı büyüğü en son 13 çıktı ama doktorum eve gönderdi ve 2 hafta sonra tekrar tahlil yapalım dedi. Böyle tedirgin ve huzursuz beklemek çok zor oluyor 🥺
Çok geçmiş olsun tekrar size ve bebeğinize

Doğum yapan arkadaşlar psikolojiniz nsıl ?
Ben dünya üerime çökmüş gibi hissediyorum
Az once ozdilekteydim aklimdan gectin Kuzum anne olmak bu iste her aninda artik bebegin var. Onunda seninde alisma sureciniz biraz zaman ver. Sukret beni aklina getir senin yaninda mis kokulun var gececek bu gunler yipratma kendini sen muhtesem bir anne olacaksin ona simdi hormonlarda devrede birazcik sabir. Simdi mis kokulunu benim icin op ve nasil bir mucizenin biricik annesi olmussun dusun. Her sey cok guzel olacak :KK200: :KK15:

aysegul34 aysegul34 bizimki en son 10.5 düşmüştü
Cuma yine kontrol var
Ama gecmedi bence
Hala dilinde gözünde goruyorum sariliklar
Aynen canim en gec 2-2.5 saate besliyorum. Alarm kuruyorum
Insallah atlatiriz biran once
inşallah geçer canim bebislerimizin sarılığı. Banada en son bacaklarında kalmış bayramdan sonra gene bakalim dedi doktor .
Kızlar bende doğum yaptım kontrolüm vardı bugün bebeğimin nstleri hep hareketsiz çıkıyordu birde belim tutulmuştu doktorum öncelikle bel ağrım olduğu için doğum tarihini erkene alacağını söyledi bugğn 3 kez nstye girdim hareket yok serum verdiler 4.nst yine hareketsiz acilden sezaryen oldum 2300 gr emme refleksi tam oluşmadığı için yoğun bakımda ama durumu iyi hamdolsun iki kez kordon boynuna dolanmış Allah korumuş bu arada ikili testimiz riskli çıkmıştı ve doğru çıktı bir melek annesiyim artık bizim için dua edin 💕
Canım hayırlı olsun saga salim sağlıkla kuvezden çıkar inşallah biran önce bebisin . Hakkınizda hayırlısı Rabbim yardımcınız olsun .

Doğum yapan arkadaşlar psikolojiniz nsıl ?
Ben dünya üerime çökmüş gibi hissediyorum

Canım bebeğe bakma konusunda yardımcı olacak kimse yok mu, mesela sütünü sağsan gece biri doyursa da sen biraz uyusan yada ne biliiim gündüz biraz kendine evin içinde bile olsa zaman ayırsan iyi gelir bence. Hormonal sanırım B BYV arkadaşımın dediği gibi geçecek elbette. Eğer çok kötü hissediyorsan profesyonel destekte alabilirsin önemli olan sana kendini neyin iyi hissettirdiği... Tek değilsin bir çok kadın bunu yaşıyor eminim ama sen bilinçli olduğun için şuan kendinin farkındasın, çözeceksin eminim, hiçbişi yapamazsan buraya yaz hissettiklerini olur mu, konuştukça azalır sıkıntılar...

• Beğen
Reactions: BYV
İigündür düzenli adet ağrısı çekiyor gibiyim bugün banyoda aniden şiddetli ağrı ile ishal oldum 9ncesinde ishal olmadan belirti olurdu ama nofmal bir ağrıda değildi nodmal.bir ishalde değildi kiglendim kaldım hem.belim hemde kadnım
Hayırlısıyla alalım inşallah canım benim bende bugün değişik ağrılar var o yüzden merak ettim yaşayan var mi diye

Hayırlısıyla alalım inşallah canım benim bende bugün değişik ağrılar var o yüzden merak ettim yaşayan var mi diye
Sanırım bünyeden kaynaklı farklılıklar olabiliyor gözümüzü iui açmalıyız galiba yar8n acilde kontrolümü yapt8ray8m bakalım aç8lma artmışmı aynımı sende dikkatli kendini izle

Az once ozdilekteydim aklimdan gectin Kuzum anne olmak bu iste her aninda artik bebegin var. Onunda seninde alisma sureciniz biraz zaman ver. Sukret beni aklina getir senin yaninda mis kokulun var gececek bu gunler yipratma kendini sen muhtesem bir anne olacaksin ona simdi hormonlarda devrede birazcik sabir. Simdi mis kokulunu benim icin op ve nasil bir mucizenin biricik annesi olmussun dusun. Her sey cok guzel olacak :KK200: :KK15:
Ne güzel mesaj yazmışsın :(
Duygulandım teşekkür ederim
Allahım en ksıa zamanda sana da nasip eder insallaj
Senin de yüreğin çok güzel
Bu arada unutmamışsın yazsaydın bir kahve içmeye davet ederdim :)

Canım bebeğe bakma konusunda yardımcı olacak kimse yok mu, mesela sütünü sağsan gece biri doyursa da sen biraz uyusan yada ne biliiim gündüz biraz kendine evin içinde bile olsa zaman ayırsan iyi gelir bence. Hormonal sanırım B BYV arkadaşımın dediği gibi geçecek elbette. Eğer çok kötü hissediyorsan profesyonel destekte alabilirsin önemli olan sana kendini neyin iyi hissettirdiği... Tek değilsin bir çok kadın bunu yaşıyor eminim ama sen bilinçli olduğun için şuan kendinin farkındasın, çözeceksin eminim, hiçbişi yapamazsan buraya yaz hissettiklerini olur mu, konuştukça azalır sıkıntılar...
Kv dem bizde
Eşim de var
Diğer tüm işler onlarda
Ben sadece bebekle ilgileniyorum
Arada onlar bakıyor uyuyorum ana bebek resmen benim kokumu istiyor bana bagımlı gibi
Mama emme alt açma uyutma döngüsündeyim
38 sene rahat yasamanın sonuçları sanırm bu psikoloji
Bebeğimi çok seviyorum kıyamıyorum ona ama uykusuzluk ve yorgunluktan bu zorunluluklar külfet hbi geliyor bu da vicdan yapmama sebep oluyor

Tak
Canim sut arttirmak icin takviye kullaniyor musun?
Humana aldim ben ondan iciyorum gunde 1-2 bardak
Bi de bestlak diye bir damla var. 1 kez de ondan içiyorum.
Bi arastir dene istersen
Dozunu ustunde yazanlara gore ayarlarsin
İçiyorum canım humana yı iki kez bestlaj ı 3 kez içiyorum ki gündür şimdilik bı artış yok :((( çok üzülüyorum çok ağlıyorum

Back
X