- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
Allah kolaylık versin cnmÇok uykusuz kalıyorum çünkü yemek gaz bez uyutma iki bebek olunca 1 bazen 2 saat alıyor, 3-3,5 saatte bir tekrarlıyorum. Her gün daha düzene giriyor, bebekler şimdilik çok huysuz değil, gaz sızlanmaları zorluyor biraz.. annem hep benimle yardım ediyor.. seninkinde en çok ne zorluyor?
Offff çok zor böyle yaaaaAynı biz de böyleyiz sürekli memenin üstünde olursa uyuyor yatağına koyarsam on dakika içinde uyanıyor. Dün gece yatağına koydum allahım nolur bi mucize olsun ve uyanmasın diye dua ettimve uyanmadı... ilk defa gece bikaç saat uyuyabildim resmen
Bende cok severim uykuyu sariliktan dolayi 20 gun uyudu oda nasil uyuma uyandirabilene ask olsun uyandirip besliyim diyene kadar diger beslenme saati geliyodu sonra bi uyandi pasam pir uyandi milletinki uyuyodu 2.5 yasina kadar emzirdim 2 saatte bir uyanip emiyodu uyku dagittigi icinde hic bisey anlamiyosun o uykudan tam rahata erdim derken ikinci bebek tabi bu sadece uykudan yana olani tabi benim sipa cilginca dagitiyo yakiyo yikiyo ama annecim seni cok seviyorum diyo hepai geciyo emin ol hayatinin nasil bas kosesine kuruluyolar anlamiyosun ahhh cok yazdimHadi ya
Beni en çok yoran uykusuzluk
Zaten uykuyu çok severim
Ama günde 2 saat anca uyuyorum sindi
Bunun dışındaki herseye katlanırım gbi geliyor
Bide canim emzige kaRsimisin bilmiyorum ama israrla dene o belki rahatlatir ben ilk bebegimde tutturamadim acemilikte vardi ama bunda cok inatciyim bu konuda dogar dogmaz emzigi agzinaOffff çok zor böyle yaaaa
Aynı dualari bende ediyorum
Şuanda da meme nöbetindeyiz
Sıkmak hiç aklıma gelmedi canım bı sonrakinde öyle deneyim bakayımHastane pompalarinin yanından geçmez tabiki,ayrıca bı yandan göğsünü de sıkman gerekiyor koltuk altından doğru ama iş görüyor ben günde onunla 1000ml den fazla sagdigimi bilirim tabi dediğim gibi sıkarak
Ben de senin gibi düşünüyordum canım o yüzden sezeryandan çok korkuyordum, acil sezeryan oldum spinal sezeryan ile doğum yaptım inan daha yarım saat sonra bebeğimin ihtiyaçlarını karşılayabildim iki saat sonra yürümeye başladım ve akşam kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamaya başladım tuvalet banyo tek başına yürüyüş yapabilme gibi. İnşallah normal olur tabi ama olmasa da hiç canını sıkma özellikle anlatıyorum ki mecburi olanlara olacaklara moral olsun diyeÖyle tabiki canım hiç sorun yok ama sonrasında ağrım sızım çok olurda bebeğimle ilgilenemezsem diye bi tedirginim sadece. O da kişiden kişiye göre değişir tabii
Kolay gelsin sana da.. sabır neymiş öğreniyoruz sanırım..Allah kolaylık versin cnm
Benimki meme bagımlısı
Gece menede uyuyor
Memeden ayrılınca yaygarayı basıyor
Kucağımda memede uyumak istiyor
Yerine koyunca yeniden uyanıyor yine memeye alıyorum gece toplasan 2 saat uyku yok
Gece emzirme yatırma olayı kabus
Yatırdığım an ağlıyor
4-5 kere uykuya dalınca memede koyuyorum yerine
Yöne uyanıyor basa sarıyoruz
Uyursa en az 1 saat en çok 3 saat uyuyor
Gündüz bıraksak uyur 4-5 saat
Geceler işkence bizgunduz daha ıyıyız
O uyuyunca ben de uyuyorum gündüz
Yoksa ayakta kalamam
İnşallahBir çözüm bulursak burdan paylasalim bizde ayni durumdayız
Gece gündüz kavramı yok bebeklerde henüz, öğrenecekler annesi :) birkaç haftaya baya düzene girer korkmayın.. Hayırlı olsun bu arada, darısı doğum bekleyen herkese:))Bir çözüm bulursak burdan paylasalim bizde ayni durumdayız
3 ay sonra gaz bitiyo ve beslenme aralıkları uzuyor di mi? Ben ona tutunuyorum :)Offff çok zor böyle yaaaa
Aynı dualari bende ediyorum
Şuanda da meme nöbetindeyiz
Allah yardımcınız olsun canım sağ salim almak nasip olsun kucağına,aslında pek erken değil sanki kilosu da iyiydi sanırım senin bebisin içini ferah tut..12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
8bucuk gibi doktorum gelicek son duruma bakılacak büyük ihtimal doğum gerçekleşir dediler kafam allak bullak oldu korkuyorum yedek küvez ayıracaklar çünkü ya yanına gelir yada küveze dedi inşallah sağ salim kızımı kucağıma alırım
InsaAllah sag salim alirsiniz kucaginiza bnm oglumda erken geldi 36+6 da ama kuvezr alinmadi insaAllah seninkidr alinmaz12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
8bucuk gibi doktorum gelicek son duruma bakılacak büyük ihtimal doğum gerçekleşir dediler kafam allak bullak oldu korkuyorum yedek küvez ayıracaklar çünkü ya yanına gelir yada küveze dedi inşallah sağ salim kızımı kucağıma alırım
Bende dun aldim bebisimi kucag8ma hayirli olsun ilk saatlerdr oglymda oyleydi hatta zor verdik memeyi ama pes.etmeyin su an masaAllah emiyor bol.bol emzirmeye calisKızlar bende dün bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, şuan tek problemimiz meme zor alıyor bir çekiyor sonra hemen uyuyakalıyor ağlıyor falan çok zorlanıyorum yani mecbur bir kere mama verdik aç kalmasın diye. Siz nasıl emziriyorsunuz bebeklerinizi?
Icini ferah tut kuzum. Senle benim günüm aynı. Bi kere artık zamanında doğum surecindeyiz. Ciğer gelistiriciye bile gerek yoktu. Sakin ol. Rahat ol. Eminol sağlıcakla yanına gelecek.12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
Hiç bilmiyorum ki3 ay sonra gaz bitiyo ve beslenme aralıkları uzuyor di mi? Ben ona tutunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?