Gece gündüz kavramı yok bebeklerde henüz, öğrenecekler annesi :) birkaç haftaya baya düzene girer korkmayın.. Hayırlı olsun bu arada, darısı doğum bekleyen herkese:))
Özellikle gece gündüz kavramı oluşması için bebeklerinizi gündüz 2 saatten fazla uyutmamaya çalışın.. Yenidoğan da olsa 1 saat kadar uyanık dursun bebişler.
Hatta ben kızımda gece uykusuna geçirmeden 2 saat uyanık tutup oyalardım saat 8 buçukta gece uykusuna geçirirdim..
O saatte uyuyunca gece ilk emzirmeyi 2 de yapardım bir daha 5 te. Sonra 7 de uyanırdı.. Sizde dinlenmiş oluyorsunuz
Bi deneyin derim..
Özellikle gece gündüz kavramı oluşması için bebeklerinizi gündüz 2 saatten fazla uyutmamaya çalışın.. Yenidoğan da olsa 1 saat kadar uyanık dursun bebişler.
Hatta ben kızımda gece uykusuna geçirmeden 2 saat uyanık tutup oyalardım saat 8 buçukta gece uykusuna geçirirdim..
O saatte uyuyunca gece ilk emzirmeyi 2 de yapardım bir daha 5 te. Sonra 7 de uyanırdı.. Sizde dinlenmiş oluyorsunuz
Bi deneyin derim..
12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
8bucuk gibi doktorum gelicek son duruma bakılacak büyük ihtimal doğum gerçekleşir dediler kafam allak bullak oldu korkuyorum yedek küvez ayıracaklar çünkü ya yanına gelir yada küveze dedi inşallah sağ salim kızımı kucağıma alırım
Selam , çok şükür bende oğluna kavustum kolestaz sebebi ile 38+1 de sezeryan oldum bayram şekeri oldu minnağım bekleyen arkadaşlar Rabbim sağ salim evkatlariniza kavustursun
Simdilik bebege annemle bakiyoruz özellikle sezeryan olan arkadaşlar bebeginizle kacinci gün başbaşa kaldiniz tek basiniza zor oldu mu?
15 gündür yanımda biri var
Bugun yanlız kalacağız sadece
Sesteysen dikişleri beni mahvetti
Dikişlerim acımasa bile çocuk sürekli ilgi bakım istiyor
Evin dönmesi için birine ihtiyaç var
Sağlıkla büyütün yavrunuzu
Selam , çok şükür bende oğluna kavustum kolestaz sebebi ile 38+1 de sezeryan oldum bayram şekeri oldu minnağım bekleyen arkadaşlar Rabbim sağ salim evkatlariniza kavustursun
Simdilik bebege annemle bakiyoruz özellikle sezeryan olan arkadaşlar bebeginizle kacinci gün başbaşa kaldiniz tek basiniza zor oldu mu?
Ben ilk gunden itibaren tek baktim gece gunduz cok cok zordu
Teyzem geldi ilk defa oglumu biri tuttu da bende gece uyuyabildim, yardimci olacak biri varsa durabildigi kadar yaninzda dursun
12 gibi yatışım yapıldı düzenli sancı ve kasılmalarım oluyo bir büyük serum taktılar hap verdiler ciğer geliştirici vurdular kızım biraz erkenci davranmak istiyor galiba bana dua edin arkadaşlar şuan en ihtiyacım olan o
8bucuk gibi doktorum gelicek son duruma bakılacak büyük ihtimal doğum gerçekleşir dediler kafam allak bullak oldu korkuyorum yedek küvez ayıracaklar çünkü ya yanına gelir yada küveze dedi inşallah sağ salim kızımı kucağıma alırım
Kızlar bende dün bebeğimi kucağıma aldım çok şükür, şuan tek problemimiz meme zor alıyor bir çekiyor sonra hemen uyuyakalıyor ağlıyor falan çok zorlanıyorum yani mecbur bir kere mama verdik aç kalmasın diye. Siz nasıl emziriyorsunuz bebeklerinizi?
15 gündür yanımda biri var
Bugun yanlız kalacağız sadece
Sesteysen dikişleri beni mahvetti
Dikişlerim acımasa bile çocuk sürekli ilgi bakım istiyor
Evin dönmesi için birine ihtiyaç var
Sağlıkla büyütün yavrunuzu
tesekkur ederim sende saglikla buyut bir an once toparlarsin insAllah
Kucagina alip gazini cikarabiliyor altini falan değiştirebiliyor musun ben henüz sadece emzirme kismini yapiyorim dikislerden eğilip kalkamadigim icin yapamadim