2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Erkek bebegi olup Sleepy bebek bezi kullanan var mi ? Oğlum her ciste bezin dişina cisliyor bakiyorum bez kupkuru bezin kenarından cikiyor her seferinde tümden üst bas değişiyoruz çok yoruldum acaba 2 numaraya geçince düzelir mi:KK43:
Benim bebeğim erkek canım bende skeepy kullanıyorum bugğn 26 günlüğüz bikaç gündür 2 numaraya geçtim 1 numarada da 2 numarada da ara ara çıktığı oluyor ama eğer çok çiş yaptıysa çıkıyor. Bide bacak kısımlarını düzeltmezsen çıkıyor. Oralara dikkat ediyormusun? Bezledikten sonra bacak kısımlarını düzelt dışarı doğru lastik kısımları var ya oraları. İçe doğru kıvrık olmasın yani

Erkek bebegi olup Sleepy bebek bezi kullanan var mi ? Oğlum her ciste bezin dişina cisliyor bakiyorum bez kupkuru bezin kenarından cikiyor her seferinde tümden üst bas değişiyoruz çok yoruldum acaba 2 numaraya geçince düzelir mi:KK43:
Ben sleepy aldım hiç memnun kalmadım, iyi emmiyor ve sızdırıyordu. Canbebeye geçtim onun da emiciliğini beğenmedim. Primaya geçtim, tam kilosuna uygun bezi kullandığım sürece sıkıntı yok.

Ben sleepy aldım hiç memnun kalmadım, iyi emmiyor ve sızdırıyordu. Canbebeye geçtim onun da emiciliğini beğenmedim. Primaya geçtim, tam kilosuna uygun bezi kullandığım sürece sıkıntı yok.
Bizim bez sizdirma yapmadi oğlum nasil beceriyorsa bezin kenarindan dişina yapiyor aksi gibi 2 paket daha almistim:(

Benim bebeğim erkek canım bende skeepy kullanıyorum bugğn 26 günlüğüz bikaç gündür 2 numaraya geçtim 1 numarada da 2 numarada da ara ara çıktığı oluyor ama eğer çok çiş yaptıysa çıkıyor. Bide bacak kısımlarını düzeltmezsen çıkıyor. Oralara dikkat ediyormusun? Bezledikten sonra bacak kısımlarını düzelt dışarı doğru lastik kısımları var ya oraları. İçe doğru kıvrık olmasın yani
Hah iste lastik kisimlarindan cikiyor nasil beceriyorsa tam oraya yapiyor cişini :))
Düzeltiyorum ama sonradan mi kivriliyor anlamadim tamamen disa doğru mu yapuyorsun lastiklerini

Benim oğlum var ve sleepy kullanıyorum ilk hafta sadece 1 numara kullandım kastikleri çok sıktı diye 2 mumara kullanıyorum sızma pişik yaşamadım
Bende 2 numaraya mi gecsem bilemedim elimde şuan 1 paket 1 1 paket 2 numara var olmadi 2 numarayi denicem sen lastik kisimlarini tamamen disa mi kiviriyorsin tam oradan cikuyor bizim cis

Canım senin bebeğin sarılık değeri kaçtı? Bizde iki gündür hastanede yatıyoruz sarılıktan 9 günlük değeri 20 çıktı
17idi canım ikigün yatırdı sonra taburcu olduk bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyi kiloda almış 4kilo oldu seninki ne durumda iyileştimi

Hem meme hem mama verenler nasıl veriyorsunuz? Ben bi türlü düzen oturtamadım? Memeyi mamayı arka arkaya mı veriyorsunuz? Bi de herkes mamaya alışır memeyi bırakır diyo ama sütüm az gelince çocuğu aç mı bırakayım napayım şaşırdım...
Hem meme hem mama verenler nasıl veriyorsunuz? Ben bi türlü düzen oturtamadım? Memeyi mamayı arka arkaya mı veriyorsunuz? Bi de herkes mamaya alışır memeyi bırakır diyo ama sütüm az gelince çocuğu aç mı bırakayım napayım şaşırdım...
Canım ben sarılıktan hastanede yattık kızımla önce anne sütünü veriyorsun üzerine takviye mama zaten yetip yetmediğini zamanla anlarsın bir vakit meme bir vakit mama dersen oomaz sütin azalır mutlaka emzir bir memeni emzir kalanı mamada verebilirsin diğer vakitte diğer göğsünü hangisi kolayına geliyorsa bize bir göğsünüzü emzirin demişlerdi kalanı mama ile tamamlıyorduk

Kızlar selam
Bebeğim hep ağlıyo
3 haftalık olduk
Emme ve uyku dışında hep ağlıuo
Çok zorlanıyorum
Alt açmak üst değişmek işkence:KK43:

Sırtını sıvazlıyorumgaz çıkmıyor
Napıcam bilmiyorum çok çaresizim
Ağzı da pamukcuk oldu
Gaz ilacı kullan canım.birde memede uyutma sakın emzirir emzirmez gazını çıkarmaya alışt8rırsan öyle gider eşim birtane gaz ilacı aldı zinko olması laz8m çok nadir olarak onu kullanıyorum bağ8sağa geçince ağrı yapıyor gaz onu kullanınca aşağıdan yukarıdan gaz çıkarıyor çok komik oluyor ;)

Benimki öğlen öyle kuzum mememe yapışık bi şekilde öğlenleri ve özellikle gaz sancısı tuttuğu zaman az önce yarım saat emzirdim 40 cc sağıp verdim hala doymadı 🙄 mememde uyuyor yatırıyorum bi anda ağlamaya başlıyo gezdiriyoruz pış pışlıyoruz gazını çıkarmaya çalışıyoruz emzik veriyoruz yok anca memeyi verirsem susuyo normalde göğsüm sert olur az önce o kadar çok emdiki göğsüm bildiğin sünger gibi oldu sütüm yetmicek diye korkmaya başladım bu kadar çok emerse diye ama bak geceleri öyle değil bazı bebekler öğlen çok beslenirmiş gece az beslenirmiş bazılarıda tam tersi benimki öğlen beslenip gece uykucu 10 dk emsede yetiyor ona hemen bayılıyor ☺ Ama 6 gibi başlıyo eşref saati en son 10a kadar uğraşıp pes edip banyo yaptırıyorum masaj emzirme alt değiştirme vs derken 11-12 gib anca uyuyor.
Doymuyor olabilir benim kız çok obur ;) normalde sağıp veriyorum uyuyunca saatini şaşmıyorum yoksa gözleri dönüyor deli oluyor benimki ilk başlarda emerken uyuyakalıyirdu devam etmiyordu bu onun sarılık okmasına sebep oldu beslenemedi kilo kaybetti birgün bir gece hastanede sar8l8ktan yatt8k sınırdaydı orda hem mama hemde meme birlikte verdim şimdi nadir mama veriyorum doymadığını anlayınca mutlaka mama veriyorum sonra hemen uyuyor doymay8nca asla uyumuyor birde altı kirli iken asla emmez ne mama yer nedr meme al8 ağzına huylu bir kız8m var ama çok uykucu ;)

Kızlar ben dün doğum yaptım , oğlum şu an kucağımda ❤🙏 darısı dogum bekleyen diğer arkadaşların başına . Sağlıkla kucağınıza alırsınız , sağlıkla büyütürüz inşallah 🙏
Ben de senden haber bekliyordum, Allah bağışlasın sağlıklı hayırlı bir evlat olsun 🙏🧿 nasıl geçti Doğum müsait olunca yazarsan sevinirim 😊🙈

Back
X