peki bişi daha sorcam. benim kanamalarım hep sabaha karşı oluyor. sende öle bişi var mıydı? gece acaba yanlış mı yatıyorum diyorum, progestan gece azalıyor mu diyorum bilemedim yoksa sadece tesadüf mü?
Biliyorum.
Haklisin onuda biliyorum.
Gebelik testi pozitif cikinca allah biliyor ilk aklima gelen seydi aldirmak.
Ama ikna oldum.simdi esim bu mutsuz hasta uzgun durumun istemedigindense bebegi benim icin yapacaksan mutsuz olma ne olur diyince 1 baktim ki ben bebek icin uzuluyorum dusmesin diye ugrasiyorum merak ediyorum onu.
Esime kalbi atiyorken simdi bu cinayet olur ama dusunecegim dedim
Yok kafayı yiyecegim ole mutsuz oldum ki simdi
Seninle aynı yaştayız çocuklarımızda aynı yaşta :) yaşadığın gel gitler o kadar normal ki aslında dünya ya bir can getireceksin.burdan yazamayacağım çok şey var anlatmak istiyorum anlatamiyorum bir evladımız var bu dünyada ona bırakabileceğimiz en büyük miras bir kardeş bu dünyada...
Ben bu bebegi ogrendigimde ilk aklima gelen hemen aldirmakti.annem ve esim en cok kizim ikna etti.
Ama gunlerdir düşük riski o bu su olunca hamile degil hasta gibi yatinca esimde bebegi istemedigim icin zorla doguracagim diye uzuntuden saniyor.
Hala istiyorsan aldiralim senin kizin zaten benim kizim baska cocuk olmasada olur dedi
Ama kalbini duydum yani orada iste biliyorum.
Catlak yagi alacak dusuk ilaclarimi aksatmadan icecek kadar benimsemisim icimde demek ki
Simdi kalbi atiyor istemedigimi dile getirirsem bama kusecek sanki uzulecek diye hissediyorum.
Arkadaslar ole 1 arafta kaldim ki
Keske en basta destekleselerdi aldirma kararimi diyorum
Simdi bilemiyorum ki
Rabbim verdiyse vardır bir sebebi 2 yıldır olmadı bizim ameliyat oldum yine olmadı o kadar çok bekledik o kadar çok ağladım ki Rabbim kimseye aratmasın aklından bile geçirme bence çok pişman olursun
Ben bu bebegi ogrendigimde ilk aklima gelen hemen aldirmakti.annem ve esim en cok kizim ikna etti.
Ama gunlerdir düşük riski o bu su olunca hamile degil hasta gibi yatinca esimde bebegi istemedigim icin zorla doguracagim diye uzuntuden saniyor.
Hala istiyorsan aldiralim senin kizin zaten benim kizim baska cocuk olmasada olur dedi
Ama kalbini duydum yani orada iste biliyorum.
Catlak yagi alacak dusuk ilaclarimi aksatmadan icecek kadar benimsemisim icimde demek ki
Simdi kalbi atiyor istemedigimi dile getirirsem bama kusecek sanki uzulecek diye hissediyorum.
Arkadaslar ole 1 arafta kaldim ki
Keske en basta destekleselerdi aldirma kararimi diyorum
Simdi bilemiyorum ki
Kızlar arada mesajlarını atladığım olmamıştır umarım. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Yarın yine doktor kontrolüm var. Sağlık ocağında testler yaptırmıştım onları alıcam. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize