2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Fitil şeklinde verdi bana sabah akşamdı şimdi sadece gece yatarken alsan yeter dedi.
peki bişi daha sorcam. benim kanamalarım hep sabaha karşı oluyor. sende öle bişi var mıydı? gece acaba yanlış mı yatıyorum diyorum, progestan gece azalıyor mu diyorum bilemedim yoksa sadece tesadüf mü?

Seninle aynı yaştayız çocuklarımızda aynı yaşta :) yaşadığın gel gitler o kadar normal ki aslında dünya ya bir can getireceksin.burdan yazamayacağım çok şey var anlatmak istiyorum anlatamiyorum bir evladımız var bu dünyada ona bırakabileceğimiz en büyük miras bir kardeş bu dünyada...

Rabbim verdiyse vardır bir sebebi 2 yıldır olmadı bizim ameliyat oldum yine olmadı o kadar çok bekledik o kadar çok ağladım ki Rabbim kimseye aratmasın aklından bile geçirme bence çok pişman olursun

Aldırmak istemende ki sebep neydi ?
Özel değilse tabi ki.

Kızlar arada mesajlarını atladığım olmamıştır umarım. Hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Yarın yine doktor kontrolüm var. Sağlık ocağında testler yaptırmıştım onları alıcam. Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…