- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Arkadaşım at bu düşünceleri kafandan çünkü sen dediğin gibi benimsedin artık onu bak kaç gündür tanıyoruz burda birbirimizi hiç istemiyor gibi hissetmedim ben seni,Ben bu bebegi ogrendigimde ilk aklima gelen hemen aldirmakti.annem ve esim en cok kizim ikna etti.
Ama gunlerdir düşük riski o bu su olunca hamile degil hasta gibi yatinca esimde bebegi istemedigim icin zorla doguracagim diye uzuntuden saniyor.
Hala istiyorsan aldiralim senin kizin zaten benim kizim baska cocuk olmasada olur dedi
Ama kalbini duydum yani orada iste biliyorum.
Catlak yagi alacak dusuk ilaclarimi aksatmadan icecek kadar benimsemisim icimde demek ki
Simdi kalbi atiyor istemedigimi dile getirirsem bama kusecek sanki uzulecek diye hissediyorum.
Arkadaslar ole 1 arafta kaldim ki
Keske en basta destekleselerdi aldirma kararimi diyorum
Simdi bilemiyorum ki
3 ayı atlatana kadar bende paranoyak gibi gezecem anlaşılan bende müşteriyle ilgilenirken hissediyorum bişeyin aaktığını lavaboya gidiyom nedir ne değildir diye bu arada naptın sen o mesajda yazdığın şeyi? halledebildin miAynen öyle kuzumbide akıntı geliyo korkuyorum koştura koştura gidiyom bakıyom akıntı içim rahatlıyo:) Allahım şu günleri sağlıkla atlatmak nasip etsin inşallah
Seyhan'dayım canım sen?neresindesin adananın :)
sabah 9-10 civarı çıkıyoruz soğuk oluyo öğlen zaten yanıyoruz akşam tekrar donuyoruz havalar hasta etmiş kaç kişiyi o kaç kişi de beni etti sağolsun
bende seyhan canım.Pınardayım ama iş yeri telliderede külliye camisinin ilerisindeSeyhan'dayım canım sen?
Ben evde oldugumdan sıcak basıyor galiba. Gerçi dün akşam 9 gibi dışarı çıktık. Eşim üşüdüm dedi. Bana göre gayet iyiydi hava.
Tam hastalik havasi gercekten. Aman dikkat.
Tesekkur ederim butun bu kelimelerin icin.minnettarim seni tanimam ama iyi ki varsin dArkadaşım at bu düşünceleri kafandan çünkü sen dediğin gibi benimsedin artık onu bak kaç gündür tanıyoruz burda birbirimizi hiç istemiyor gibi hissetmedim ben seni,
bak şöyle düşün kızın 10 yaşındaymış o 7-8 sene sonra üniversite diye bi çukıcak çıkış o çıkış yanında kim kalacak miniğin oh iyiki doğurmuşum ben seni diyeceksin
Eşin dilersen aldıralım diyerek büyüklük yapıyor ne kadar istiyordur kimbilir benim eşiminde ilk olacak o heyecanları gözlerinden olunuyor
Evet valla paranoya olduk iyice :) hallediyom kuzum bugün eşimde evde olduğu için fazla şey yapamadım ama canımda istemedi zaten3 ayı atlatana kadar bende paranoyak gibi gezecem anlaşılan bende müşteriyle ilgilenirken hissediyorum bişeyin aaktığını lavaboya gidiyom nedir ne değildir diye bu arada naptın sen o mesajda yazdığın şeyi? halledebildin mi
İnşallah bana da öyle der doktor. Benim de oğlumda hiç olmamıştı. Hatta hamilelikte düşügun olabileceğinden bile bihaberdimInsaallah dusuk riskin gecti denilir sanada.bana dedi 1 doktor ama tabi bir defa kanama olunca takildi aklim o sekilde kalacak
Kizimda olmamisti hic 1 sekilde kanama leke vs
ben bugün abarttım biraz malum sıkıntılar beni boğdu da boğduu! ama bir vicdan yaptım ki sorma. rabbim biliyor içimi nasıl çabaladığımı nasıl üzüldüğümüEvet valla paranoya olduk iyice :) hallediyom kuzum bugün eşimde evde olduğu için fazla şey yapamadım ama canımda istemedi zaten
Ama yapma kuzum yapma !!! Tut kendini !!! Anlayabiliyorum seni ama başka şeylerle oyala kafanı onu unutben bugün abarttım biraz malum sıkıntılar beni boğdu da boğduu! ama bir vicdan yaptım ki sorma. rabbim biliyor içimi nasıl çabaladığımı nasıl üzüldüğümü
Ayyy şimdi komsu çikacagizbende seyhan canım.Pınardayım ama iş yeri telliderede külliye camisinin ilerisinde
Sen bebegini çoktan sahiplenmişsin canım. Kalp atışlarını da duymuşsun. Bende yarın duyacak mıyım diye korkudan ölecegim nerdeyse. Bebeginden vazgecmeyecegini düşünüyorum ve boyle olmasini diliyorum canim.Biliyorum.
Haklisin onuda biliyorum.
Gebelik testi pozitif cikinca allah biliyor ilk aklima gelen seydi aldirmak.
Ama ikna oldum.simdi esim bu mutsuz hasta uzgun durumun istemedigindense bebegi benim icin yapacaksan mutsuz olma ne olur diyince 1 baktim ki ben bebek icin uzuluyorum dusmesin diye ugrasiyorum merak ediyorum onu.
Esime kalbi atiyorken simdi bu cinayet olur ama dusunecegim dedim
Yok kafayı yiyecegim ole mutsuz oldum ki simdi
Biliyorum.
Haklisin onuda biliyorum.
Gebelik testi pozitif cikinca allah biliyor ilk aklima gelen seydi aldirmak.
Ama ikna oldum.simdi esim bu mutsuz hasta uzgun durumun istemedigindense bebegi benim icin yapacaksan mutsuz olma ne olur diyince 1 baktim ki ben bebek icin uzuluyorum dusmesin diye ugrasiyorum merak ediyorum onu.
Esime kalbi atiyorken simdi bu cinayet olur ama dusunecegim dedim
Yok kafayı yiyecegim ole mutsuz oldum ki simdi
hahah hangi site ben dilaradayımAyyy şimdi komsu çikacagizbende Pınardayım. Mavi bulvar üstünde sayılırız. Camiyi bilemedim ama.
Yalnız değilsiniz bende aynı durumdayım hergeceaynı ben. hiç kalkmasam geceleri illaki 1 kere kalkıyorum yatağa geri döndüğümde kasığım ağrıyo uykum bölünüyo ttekrardan dalmak için bi o yana bi bu yana kıvranıyom :)
hamilelikten heralde. hele bugün hiç çıkamadım lavabodan 2 litre su tükettim iinanılmaz çıktım idrara çarşı yolu ettim resmenYalnız değilsiniz bende aynı durumdayım hergece
Ki ben bir yatar sabaha kadar hiç uyanmazdım
Canım benim sen yinede elinden geldiğince dinlen ,bırak eşinde yapsın kaprisini hiç takılma , inş kanaman duracak bebeğin sana tutunucak sen yeterki kendini üzmeHayır durmadı. Aksine daha arttı. İğne de işe yaramadı. 6 yaşında oğlum var nasıl yatayım. Annemler ve kayınvalideler başka şehirde yaşıyorlar. Eşim hastaneden geldikten sonra oğluma yemek hazırladı ve evi toparladı çocuğu uyuttu diye sinirli sinirli gidip yattı. Yalnızım anlayacağınız kizlar
Yılmaz Benzer'deyim. Tühh tutmadıhahah hangi site ben dilaradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?