2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım hayırlısı olsun sağ Salim kucağına al inşallahhh maşallah hep böyle güzel haberler alalım :)

Gözün aydın ne mutlu sana. Kalp atışını duyduktan sonra hiç endişelenme artık.

peki bişi daha sorcam. benim kanamalarım hep sabaha karşı oluyor. sende öle bişi var mıydı? gece acaba yanlış mı yatıyorum diyorum, progestan gece azalıyor mu diyorum bilemedim yoksa sadece tesadüf mü?
Yok benim daha çok akşamları oluyordu işte yorulduğum ve ayakta olduğum için. Şimdilerde olmuyor çünkü artık elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum. Gece yatarken almıyor musun sen ilacı?

Canim benimde tüp bebek tedavisiyle oldu. Transfer gununden 15 gun geriye gelerek hesaplama yapti. 3 gun geriledik yani. Insallah gelisir buyur canim. Hic canini sıkma. Daha hafta olarakta cok kucuk cunku.

canım olsn hemencik büyür
benm 5+1 de 16.5 mm miş

canım benim 4+2 de 3 mm di. 4+6 da 10 mm oldu. hızlı büyüyorlar hiç sıkma canını daha çok küçükler şu an :)

Gözün aydın ne mutlu sana. Kalp atışını duyduktan sonra hiç endişelenme artık.
Sagol canim tesekkur ederim.
Ah bir icim rahatlasa. Onceki bebegimin kalp atisini az duymustuk. Sonrada gelisimi durmustu.
Bu seferde iyi duyduk ama dakika da 108 atıyordu. Biraz arastirdim daha cok olmasi gerekiyormus. Doktorum birsey demedi gerci.Haftaya carsamba yine doktora gidecegim. Insallah daha güçlü duyarim bebegimin kalbini❤

Kızlar hasta olan varmı yaa ?
İşyerinde mikrop kapıyorum galiba sürekli
Ateşim yok ama korkuyorum enfeksiyondan bişey olcak diye

Yok benim daha çok akşamları oluyordu işte yorulduğum ve ayakta olduğum için. Şimdilerde olmuyor çünkü artık elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum. Gece yatarken almıyor musun sen ilacı?
saat akşam 10 gibi yatmadan önce alıyordum. dün kendimi zorladım saat gece 1'e kadar oturdum gece 1'de aldım. bu sabah kanamam olmadı ama bakalım

aslında hatayı cok fazla arastırarak yapıyoruz canım.. doktorumuz problem yok dediyse ona güvenip beklememiz lazım ama yapamıyoruz.. hep bi arastırma içinde oluyrouz

aslında hatayı cok fazla arastırarak yapıyoruz canım.. doktorumuz problem yok dediyse ona güvenip beklememiz lazım ama yapamıyoruz.. hep bi arastırma içinde oluyrouz
Cok haklisin canim. Daha once 2 tane kaybim var. Pimpirikligim sırf bu yuzden. Rahatlamis olmam gerekirken sorun ariyorum.
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…