Güzel anneler
Bebegimi gördüm kalp atışlarını dinledim
Rabbim herkese nasip etsin. Sıkıntıları olanlar bir an önce atlatsın inşallah
6+3 ken 6+0 olduk
Haftaya carsamba tekrar gidecegim kontrole. Insallah yine saglikli gorurum bebegimi.
peki bişi daha sorcam. benim kanamalarım hep sabaha karşı oluyor. sende öle bişi var mıydı? gece acaba yanlış mı yatıyorum diyorum, progestan gece azalıyor mu diyorum bilemedim yoksa sadece tesadüf mü?
Yok benim daha çok akşamları oluyordu işte yorulduğum ve ayakta olduğum için. Şimdilerde olmuyor çünkü artık elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum. Gece yatarken almıyor musun sen ilacı?
Kızlar merhaba ilk keseyi gördüğünüzde kaç mm'di? Kaçıncı haftada gördünüz lütfen bi bakabilir misiniz ultrason kağıtlarına ben bugün gittim tüp bebek benimki transfere göre 5+0 olması laxım son adete göre 4+3 kese boyutu 0.69 çıktı doktor kese biraz küçük dedi çok canım sıkıldı haftaya tekrar çağırdı
Canim benimde tüp bebek tedavisiyle oldu. Transfer gununden 15 gun geriye gelerek hesaplama yapti. 3 gun geriledik yani. Insallah gelisir buyur canim. Hic canini sıkma. Daha hafta olarakta cok kucuk cunku.
Kızlar merhaba ilk keseyi gördüğünüzde kaç mm'di? Kaçıncı haftada gördünüz lütfen bi bakabilir misiniz ultrason kağıtlarına ben bugün gittim tüp bebek benimki transfere göre 5+0 olması laxım son adete göre 4+3 kese boyutu 0.69 çıktı doktor kese biraz küçük dedi çok canım sıkıldı haftaya tekrar çağırdı
Sagol canim tesekkur ederim.
Ah bir icim rahatlasa. Onceki bebegimin kalp atisini az duymustuk. Sonrada gelisimi durmustu.
Bu seferde iyi duyduk ama dakika da 108 atıyordu. Biraz arastirdim daha cok olmasi gerekiyormus. Doktorum birsey demedi gerci.Haftaya carsamba yine doktora gidecegim. Insallah daha güçlü duyarim bebegimin kalbini❤
Yok benim daha çok akşamları oluyordu işte yorulduğum ve ayakta olduğum için. Şimdilerde olmuyor çünkü artık elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum. Gece yatarken almıyor musun sen ilacı?
kızlar ben mine sıdıka kermalli ye gidiyorum 1 kez gittim ama mem nun kaldım. zaten tavsiye üzerine gittim. medicana ya da koru da doğum yaptırıyor klinik ise yenimahallede
Sagol canim tesekkur ederim.
Ah bir icim rahatlasa. Onceki bebegimin kalp atisini az duymustuk. Sonrada gelisimi durmustu.
Bu seferde iyi duyduk ama dakika da 108 atıyordu. Biraz arastirdim daha cok olmasi gerekiyormus. Doktorum birsey demedi gerci.Haftaya carsamba yine doktora gidecegim. Insallah daha güçlü duyarim bebegimin kalbini❤
aslında hatayı cok fazla arastırarak yapıyoruz canım.. doktorumuz problem yok dediyse ona güvenip beklememiz lazım ama yapamıyoruz.. hep bi arastırma içinde oluyrouz
aslında hatayı cok fazla arastırarak yapıyoruz canım.. doktorumuz problem yok dediyse ona güvenip beklememiz lazım ama yapamıyoruz.. hep bi arastırma içinde oluyrouz
Cok haklisin canim. Daha once 2 tane kaybim var. Pimpirikligim sırf bu yuzden. Rahatlamis olmam gerekirken sorun ariyorum.
Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.