2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım herkezde farklı belki bianda bğyğr sıkma canını ben 6 . Haftada gittim 11 mm di

Ben sadece bir kez gittim oda cok araştırmadan öylesine bir dr sectim yakınımda keseyi görmek için gitmiştim gördüm. İlk gebeliğimdeki drum da uzaklaştı baya şu an bir arayış içindeyim.
Çok zor ya iyi bir doktora denk gelmek,ben devlette de kaydım olsun diye Gata’ya Gittim ama ,devlet doktorları sen sormadan bir açıklama yapmıyor,kaç haftalık diyorum,ilk önce kalp atışını duyalım diyor,mide bulantım çok fazla,ilaç verirmişsiniz diyorum,ilaç vermiyor.Ben de arkadaşımı bekliyorum,o kadar zor ki iyi bir doktor bulmak

Haftaya ne icin gideceksin

Ben de kilo veriyorum ama çalışmak çok zor geliyor yemeyince halsiz oluyorum baxrn kusarken boğulcak gibi oluyorum kan geliyor. Allah yardımcımız olsun

Gözün aydın canım bizde geriledik 16 haziran oldu

Naptin canım gittin mi doktora kalp atışını gördüm bende cok kucuk oldugu icin dinletmiycem ama var dedi gosterdi yalnız doğum tarihi yine değişti haziran 16 oldu
Gozun aydin canim cok sevindim. Ben dinledim. Cok guzeldi. Diger kontrolde sende duyarsin gumbur gumbur.Allah'im eksikligini gostermesin. Bizimde tarih 17 haziran oldu

Yaaa ne güzel Allahım kucağına almayı nasip etsin kuzum maşallah diyelim :) bende Perşembe günü gitçem Allah’ın izniyle keseyi görmeye :)
Amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insAllah sendende Guzel haberler aliriz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…