• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar bugün baş dönmem çok oldu. Ara ara gözüm kararır gibi oldu. Çalışan arkadaşlar günü nasıl geçiriyorsunuz. Sabah da erkenden uyandım bugün ondan mı normal mi bilemedim
Çok zor kuzum eve gidince hiç bi iş yapamıyorm erkenden yatıyorum Allahtan masa başı çalışıyorumda o çok zorlamıyor
Merhaba kızlar nihayet üye olabildim bir kaç yüz sayfadır konuşmalarınızı heyecanla takip ediyorum. Hepimizde aynı korkuların aynı heyecanın ve benzer belirtilerin olduğunu görmek insanı rahatlatıyor umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz Feeling07 Feeling07 beni de listeye ekler misin yaş:30 kilo :75
Sat:15/09/2018
Sakarya ve ilk gebelik.
Bugün kontrole gittim ve keseyi görebildik 5+3 ile uyumluymuş mutluluktan uçuyorum kısmetse 2 hafta sonra kalbini duymaya gideceğiz umarım çabucak geçer

Merhaba hoş geldin :)

progestan kullanmak zorunda olan arkadaşlar da üzülmesin bu geçici bir süreç. ilaç çok sersemletici bir ilaç insanı bezdiriyor ama on gün geçip tekrar doktora gittiğinde doktorun "düşük riski kalmamış ilacı bırakabilirsin" demesi paha biçilemez. inşallah siz de aynını yaşarsınız sepsefil sepsefil @mimarice

insallah atlatirim bu durumu. progestan ilk kez kullandim fitil olarak sersemletiyor mu?

Ölüyorum belimin ağrısından ya bu kadar stresin içinde,bu taşımakta nasıl tutunacak yavrum bilmiyorum...

Nerde yaptırdınız tüp bebegi?
500₺ yi ayda bir mi vereceksiniz 12. Aya kadar ne sıklıkla çağırdı
Bahçeci de yaptırdım. Gebelik oluştuktan sonra kontrol ücreti 20 gün de bir 500 tl.. pozitiften sonra ilk kontrol 10 gün sonraki kontrol 10 gün sonraki kontrol 3 hafta sonra

Bizim jel çok etkiliyor galiba benimde hemen hemen aynıydı Dr çok iyi demişti ama kan tahlili verdiğim hastane beni aramıştı progestron çok yüksek ilaç mı kullanıyorsunuz diye
Geçen hafta dr kutun bitince bırakabilirsin demişti bende günde bir kez kullanmaya başladım az kaldı çok şükür nefret ettim çünkü

Bana devam dedi ben hala kullaniyorum bakalim ne zaman biraktiracak iyi hadi sen kurtulmussun

Kızlar ya dün de sordum ama arada kaynadı benim soru cevap veren olursa sevinirim kese yuvarlak olunca cinsiyet tahmini ne oluyordu tutacak mi diye merak ediyorum benim kese hiç oval değil baya yuvarlak

Bugün yine kontrolüm vardı..
Şükürler olsun her şey yolundaymis 2 hafta sonra tekrar gideceğim

X6azbD.jpg

Merhaba kızlar nihayet üye olabildim bir kaç yüz sayfadır konuşmalarınızı heyecanla takip ediyorum. Hepimizde aynı korkuların aynı heyecanın ve benzer belirtilerin olduğunu görmek insanı rahatlatıyor umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz Feeling07 Feeling07 beni de listeye ekler misin yaş:30 kilo :75
Sat:15/09/2018
Sakarya ve ilk gebelik.
Bugün kontrole gittim ve keseyi görebildik 5+3 ile uyumluymuş mutluluktan uçuyorum kısmetse 2 hafta sonra kalbini duymaya gideceğiz umarım çabucak geçer
Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsınız inşallah.. ben de sakaryadayım doktora gittin mi kime gidiyorsun

Yani canım sabah kahvaltı yiyorum ama uzun sürmüyo. Aralarda da yiyorum. üzerimde feci yorgunluk var. İşyerinde çok sıkıntı çektim bugün. Sonradan yorgunluk geçer dimi. Hep bu şekilde işe gitmek zor çünkü
Allah güç kuvvet versin ben evde zorlanıyorum bu süreçte halsizlik hala devam ediyor benim

Hoşbuldum canım ben de senin kime gittiğini merak ediyordum Adatıp tuba düzcana gidiyorum ilgili güler yüzlü bir doktor
Benim tedaviyle oldu henüz bi doktora karar vermedim Konak hastanesinde İlknur hanıma gittim rutin kontrollerim İstanbul’da devam ediyor

Back
X