- 15 Ekim 2018
- 981
- 845
- 23
Rica ederim valla bukdr rahat bi pantalon oldugunu bilseydem mide rahatsizligi cektigimde alirdim gizli gizli dugmemi acardim mide sisinceAa o zaman ben de alayım teşekkürler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim valla bukdr rahat bi pantalon oldugunu bilseydem mide rahatsizligi cektigimde alirdim gizli gizli dugmemi acardim mide sisinceAa o zaman ben de alayım teşekkürler :)
Çok zor kuzum eve gidince hiç bi iş yapamıyorm erkenden yatıyorum Allahtan masa başı çalışıyorumda o çok zorlamıyorKızlar bugün baş dönmem çok oldu. Ara ara gözüm kararır gibi oldu. Çalışan arkadaşlar günü nasıl geçiriyorsunuz. Sabah da erkenden uyandım bugün ondan mı normal mi bilemedim
Merhaba kızlar nihayet üye olabildim bir kaç yüz sayfadır konuşmalarınızı heyecanla takip ediyorum. Hepimizde aynı korkuların aynı heyecanın ve benzer belirtilerin olduğunu görmek insanı rahatlatıyor umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruzFeeling07 beni de listeye ekler misin yaş:30 kilo :75
Sat:15/09/2018
Sakarya ve ilk gebelik.
Bugün kontrole gittim ve keseyi görebildik 5+3 ile uyumluymuş mutluluktan uçuyorum kısmetse 2 hafta sonra kalbini duymaya gideceğiz umarım çabucak geçer
Benim de belim bugün ağrıyoÖlüyorum belimin ağrısından ya bu kadar stresin içinde,bu taşımakta nasıl tutunacak yavrum bilmiyorum...

Ya ben stres içindeyim taşınıcam acayip zorlanıyorum kimseninde yardımı yok allah razı olsun ablam geldi mutfağı banyoyu bitirdi ama daha çoook iş varBenim de belim bugün ağrıyo![]()
Bahçeci de yaptırdım. Gebelik oluştuktan sonra kontrol ücreti 20 gün de bir 500 tl.. pozitiften sonra ilk kontrol 10 gün sonraki kontrol 10 gün sonraki kontrol 3 hafta sonraNerde yaptırdınız tüp bebegi?
500₺ yi ayda bir mi vereceksiniz 12. Aya kadar ne sıklıkla çağırdı
Bizim jel çok etkiliyor galiba benimde hemen hemen aynıydı Dr çok iyi demişti ama kan tahlili verdiğim hastane beni aramıştı progestron çok yüksek ilaç mı kullanıyorsunuz diye
Geçen hafta dr kutun bitince bırakabilirsin demişti bende günde bir kez kullanmaya başladım az kaldı çok şükür nefret ettim çünkü
çok yüksek olması da mı problem,benimki çok düşük sana göre 10,fitil olarak kullanıyorum protestan
Hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsınız inşallah.. ben de sakaryadayım doktora gittin mi kime gidiyorsunMerhaba kızlar nihayet üye olabildim bir kaç yüz sayfadır konuşmalarınızı heyecanla takip ediyorum. Hepimizde aynı korkuların aynı heyecanın ve benzer belirtilerin olduğunu görmek insanı rahatlatıyor umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruzFeeling07 beni de listeye ekler misin yaş:30 kilo :75
Sat:15/09/2018
Sakarya ve ilk gebelik.
Bugün kontrole gittim ve keseyi görebildik 5+3 ile uyumluymuş mutluluktan uçuyorum kısmetse 2 hafta sonra kalbini duymaya gideceğiz umarım çabucak geçer
Allah güç kuvvet versin ben evde zorlanıyorum bu süreçte halsizlik hala devam ediyor benimYani canım sabah kahvaltı yiyorum ama uzun sürmüyo. Aralarda da yiyorum. üzerimde feci yorgunluk var. İşyerinde çok sıkıntı çektim bugün. Sonradan yorgunluk geçer dimi. Hep bu şekilde işe gitmek zor çünkü
Hoşbuldum canım ben de senin kime gittiğini merak ediyordum Adatıp tuba düzcana gidiyorum ilgili güler yüzlü bir doktorHoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsınız inşallah.. ben de sakaryadayım doktora gittin mi kime gidiyorsun
İnşâAllah ileri haftaları görmek hepimize sağlıkla nasip olurSaglikli olsunlar da canim. Haftalar ilerde daha net belli olur.

Beni etiketleyerek yaz canım bilgileriniFeeling07 sanırım benim mesajım da gözden kaçtı. Tekrar bilgileri gireyim mi
Benim tedaviyle oldu henüz bi doktora karar vermedim Konak hastanesinde İlknur hanıma gittim rutin kontrollerim İstanbul’da devam ediyorHoşbuldum canım ben de senin kime gittiğini merak ediyordum Adatıp tuba düzcana gidiyorum ilgili güler yüzlü bir doktor