2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İlk ağlama nöbeti eşim nedeniyle tamamlandı ufak çaplı tartışma sonucunda sözde sevimlilik için karnımı sıkıştırdı. Terlikle kovaladım başladım ağlamaya tutuştu o da dedi istersen gitmiyim işe dedim yüzünü görmek istemiyorum ben bu bebeği 2 yıl bekledim bişey olursa seni boşarım. O da çok üzüldü ama hassas davranması gerektiğini öğrenmesi gerekir daha önce ona defalarca anlattım nedir ne değildir.

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bende 4+3 ken kese göründü inşallah sende de görünür

ay canım benım ya
pişman olmuştur yeterınce bır daha yapmaz üzülmee minnağınıda üzüyorsun

Merhabaa :))
Biz de dün minnak bebişimizin kalp atışlarını duyduk
Her şey gayet normal ve bu sürecin tadını çıkar dedi doktorum
İnanamıyorum kalbi atıyooorrr
Hoş geldin canım, senin adına çok sevindim maşallah o küçük fındık kurduna
Sağlıkla gelsin inşallah.

Cinnet anını yaşadım resmen karnımı sıkıştırınca belki bişey olmaz ama ben koltuktan yataktan kalkarken bişe törenle kalkıyorum. Belki fazla evham yapıyorum ama mutlu anneden mutlu bebek doğduğuna inanıyorum. Eşim fazla hırslı beni bu özel döneminde daha anlayışlı davranmasını bekliyorum haliyle

Çok gereksiz bir kavga bence anlık sevgisini böyle göstermiş hemen biz kafınlar gibi herşeyi öğrenip hasas olamıyorlar yavaş yavaş öğreniyorlar demekki eşin çok anlayış göstermiş oo lafı kullanmana, bence kıymetini bil

Benim tirodim var ve 2 hafatada bir tahlil vermem gerekiyor ki ona göre ilaçın dozunu ayarlıyor dr şuan 125 mg ilaç aç karınla kullanıyom

kıyamam ama ya bidaha göbişini sevmek için bile yanına yaklaşamicak bence o kadar korkmuştur :):)

Günaydın kızlar :) dün tuhaf bir ağrım vardı ama geçti çok şükür :) ya insanın totosu ağrır mı gerçi çok ayakta duruyorum yoğun tempo ondan hep bunlar bugünde sağ tarafımda minik kiprasmalar var sanki birşey hareket ediyor gibi ama daha erken değil mi yahu :)

Benim tirodim var ve 2 hafatada bir tahlil vermem gerekiyor ki ona göre ilaçın dozunu ayarlıyor dr şuan 125 mg ilaç aç karınla kullanıyom
benim çok yüksek değil ama süreklki 5 civarlarında syrediyordu,hamile kalmadan önce başladım,25 mg lık ama şuandan itibaren dozu arttırmak gerekebilir benimde bakalım doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…