2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın hanımlarr bugün benim de kontrolüm var.. İnşallah bugün herkes güzel haberlerle gelir :)
Ya canım inş güzel haberlerle gelirsin Doktoruna fazla progesteron kullanımının zararı var mı sorabilir misin aklıma takıldı taa kasımda gitcem doktora ben

Aynen bende çok heyecanlıyım üçüncü kontrol ama herseferinde acaba kötü birşey söylermi korkusu var
İnş güzel haberlerle döneriz ben birazdan gidicem 9 buçuk randevum
O korku hiç bitmiyor galiba Allah içimize serinlik versin canım hadi güzel haberlerle gel benimde 11.30 da randevum

Arkadaşlar 2 tane sorum var folik asit kullaniyomusunuz ve isim dusundunuzmu

Kurban bayramı itibariyle folik asit kullanmaya başladım Folbiol, hamilelikden 3 ay öncesinden başlamayı öneriyorlarmış ama benim geç haberim olmuştu :) kullanmayanlar varsa direkt başlasın bence :)

Kız ve Erkek isimlerimiz hamilelikten öncesinde bile düşünüyorduk tam netleşmedi ama bikaç isim var :)

Kizlarrrr tatlımin kalp atışlarını duydum bugün. Allah herkese nasip etsin inşallah. Sizler nasılsınız.

Aminn İnş. Kalp atışını duymak için can atıyorum bende ama biraz daha zamanım var sanıırm :)

Ya canım inş güzel haberlerle gelirsin Doktoruna fazla progesteron kullanımının zararı var mı sorabilir misin aklıma takıldı taa kasımda gitcem doktora ben
Ben daha önce hiç kullanmadım canım pek bilgim yok unutmazsam sorayım inşallah canım :) doktorum hayırdır diyecek muhtemelen :) :) :)

Hanımlar sadece tuvalete giderken kahverengi kirmizi arasi kanamam oluyor acaba SAT gunum diyemi öyle oldu

bence ihmal etme doktora gorunsen iyi olur ben dun lekelenme ile doktora gittim. kanama ve agrilar dusuk tehditidir onlem alinmalidir dedi doktor. progestan verdi ve simdi evde yatiyorum. benim ilk dusugum de kahve lekeyle baslamisti o zaman internetten okuyup boyle seyler olabilirmis deyip önemsememistim malesef

Canım sen progestana kim baktı? 2 doktora gittim ikisi de bakmadı.
Sağlık ocağı kan aldı hala sonuçları bekliyorum. Onda mı var acaba
canım benim gittiğim kadın doğum uzmanı baktı beta,progesteron,tsh filan değerlerime,aslında erken daha bişe görünmez diye doktora gitmeyecektim ama kahverengi lekelenmem var diye gittim doktora tahlilde hepsine baktı,tiroid de önemli bakılması lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…