Ya canım inş güzel haberlerle gelirsin Doktoruna fazla progesteron kullanımının zararı var mı sorabilir misin aklıma takıldı taa kasımda gitcem doktora ben
Aynen bende çok heyecanlıyım üçüncü kontrol ama herseferinde acaba kötü birşey söylermi korkusu var
İnş güzel haberlerle döneriz ben birazdan gidicem 9 buçuk randevum
Kurban bayramı itibariyle folik asit kullanmaya başladım Folbiol, hamilelikden 3 ay öncesinden başlamayı öneriyorlarmış ama benim geç haberim olmuştu :) kullanmayanlar varsa direkt başlasın bence :)
Kız ve Erkek isimlerimiz hamilelikten öncesinde bile düşünüyorduk tam netleşmedi ama bikaç isim var :)
Ya canım inş güzel haberlerle gelirsin Doktoruna fazla progesteron kullanımının zararı var mı sorabilir misin aklıma takıldı taa kasımda gitcem doktora ben
bence ihmal etme doktora gorunsen iyi olur ben dun lekelenme ile doktora gittim. kanama ve agrilar dusuk tehditidir onlem alinmalidir dedi doktor. progestan verdi ve simdi evde yatiyorum. benim ilk dusugum de kahve lekeyle baslamisti o zaman internetten okuyup boyle seyler olabilirmis deyip önemsememistim malesef
canım benim gittiğim kadın doğum uzmanı baktı beta,progesteron,tsh filan değerlerime,aslında erken daha bişe görünmez diye doktora gitmeyecektim ama kahverengi lekelenmem var diye gittim doktora tahlilde hepsine baktı,tiroid de önemli bakılması lazım canım
Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim. Aramıza hoşgeldiniz.
Kese için o zamanlar erken olabilir. Ben 5+0 haftada görmüştüm. Göremezseniz kafanıza takmayın diye söylüyorum
Merhabaa :))
Biz de dün minnak bebişimizin kalp atışlarını duyduk
Her şey gayet normal ve bu sürecin tadını çıkar dedi doktorum
İnanamıyorum kalbi atıyooorrr