Günaydın kızlar :) dün tuhaf bir ağrım vardı ama geçti çok şükür :) ya insanın totosu ağrır mı gerçi çok ayakta duruyorum yoğun tempo ondan hep bunlar bugünde sağ tarafımda minik kiprasmalar var sanki birşey hareket ediyor gibi ama daha erken değil mi yahu :)
Ben de kullaniyorum ama benimki enox. Enox bulamayinca clexane kullandim bir kutu ama enoxa dondum tekrar. Clexane uygulamasi daha uzun sürüyor. Daha aci veriyor gibi geldi
Merhabaa :))
Biz de dün minnak bebişimizin kalp atışlarını duyduk
Her şey gayet normal ve bu sürecin tadını çıkar dedi doktorum
İnanamıyorum kalbi atıyooorrr
Günaydın kızlar :) dün tuhaf bir ağrım vardı ama geçti çok şükür :) ya insanın totosu ağrır mı gerçi çok ayakta duruyorum yoğun tempo ondan hep bunlar bugünde sağ tarafımda minik kiprasmalar var sanki birşey hareket ediyor gibi ama daha erken değil mi yahu :)
Benim de ağrıyor ya netten baktım kasların sıkışıp gevşemesindenmiş ve halk arasında oğlun olcak derlermiş ama ben kız istiyorum sağlıklı olsunlar tabi acaip ağrı giriyor popoya kalçalara
İlk ağlama nöbeti eşim nedeniyle tamamlandı ufak çaplı tartışma sonucunda sözde sevimlilik için karnımı sıkıştırdı. Terlikle kovaladım başladım ağlamaya tutuştu o da dedi istersen gitmiyim işe dedim yüzünü görmek istemiyorum ben bu bebeği 2 yıl bekledim bişey olursa seni boşarım. O da çok üzüldü ama hassas davranması gerektiğini öğrenmesi gerekir daha önce ona defalarca anlattım nedir ne değildir.
Ben de bi kere ilk denemeye başladığımız zamanlarda eşim karnıma bastırdı diye üç gün düşman olmuştum küsmüştüm :)) biz çok korumacıyız onlar daha pek anlayamıyor durumu
Hanımlar Merhaba,
Bugün Dünya Spina Bifida Günü. Spina Bifida* özellikle gebeliğin ilk dönemlerinde yani ilk 3 ay içerisinde, bebeğin omurilik gelişmesi için öenmli olan Folik asidin yetersiz alınması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Folik asit yetersiz olursa bebeğin omurilik gelişimi tamamlanamaz ve omuriliğin kapanmaması gibi durumlar ortaya çıkabilir.
Bir eczacı olarak folik asit takviyelerinize içinde olduğumuz bu dönemde dikkat etmenizi önerir, sağlıklı bebekler kucağınıza almanızı dilerim.
*Spina Bifida hastalığını merak edenler google da görsellere bakabilir. Ben içinizi karartmamak için eklemedim.
Bütün Doktorlar kullan diyor canım Sonuçta ben de kullanıyorum.
Geçmişte bir dönem Doktorlar anne sütü yerine mama kullanmayı önerdiler sonra ne oldu ilk 6 ay anne sütü verin diye kampanyalar başlattılar bugün doğru dediklerine Yarın yanlış diyebilirler