2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
gazdır o kız

Merhabaa :))
Biz de dün minnak bebişimizin kalp atışlarını duyduk
Her şey gayet normal ve bu sürecin tadını çıkar dedi doktorum
İnanamıyorum kalbi atıyooorrr
Gözün aydın canım ben de yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Kas gevsetici sakin kullanmayin. Rahim kaslari gevşemesin diye sicak banyo bile yasak. Ayrica doktora sormadan hicbir ilaci kullanmayin

Benim de ağrıyor ya netten baktım kasların sıkışıp gevşemesindenmiş ve halk arasında oğlun olcak derlermiş ama ben kız istiyorum sağlıklı olsunlar tabi acaip ağrı giriyor popoya kalçalara

Ben de bi kere ilk denemeye başladığımız zamanlarda eşim karnıma bastırdı diye üç gün düşman olmuştum küsmüştüm :)) biz çok korumacıyız onlar daha pek anlayamıyor durumu

Hanımlar Merhaba,
Bugün Dünya Spina Bifida Günü. Spina Bifida* özellikle gebeliğin ilk dönemlerinde yani ilk 3 ay içerisinde, bebeğin omurilik gelişmesi için öenmli olan Folik asidin yetersiz alınması sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Folik asit yetersiz olursa bebeğin omurilik gelişimi tamamlanamaz ve omuriliğin kapanmaması gibi durumlar ortaya çıkabilir.

Bir eczacı olarak folik asit takviyelerinize içinde olduğumuz bu dönemde dikkat etmenizi önerir, sağlıklı bebekler kucağınıza almanızı dilerim.

*Spina Bifida hastalığını merak edenler google da görsellere bakabilir. Ben içinizi karartmamak için eklemedim.

Eklentiler

• spina bifida günü.webp
    22 KB · Görüntüleme: 25
Doğru diyorsun da bende risk var falan da demedi sadce gec yumurtlamışım diye mi böyle tedirgin oldu da kullan diyor anlamadım devam edeyim mi sence ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…