• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de bu yıl 3. Gebeliğim , toplamda 4,
Dr artık pgt ile tüp öneriyor bana
Ben de Mayıs’ta kürtaj olmuştum en son
Bu Defa ilerler sandım ama bu da olmadı
Rabbim sizinkileri korusun sağlıkmverisn inşallah
Canım çok üzüldüm bende Haziran'da kaybettim 11 haftalık kürtaj oldum benimkilerde tüp bebek biz pgt yaptırmadık bebekte kromozom bozukluğu çıktı kürtaj parçasını genetiğe gönderdik sende kan pıhtılaşması olmuş olabilir mi bende hergün iğne yapıyorum bir de kromozom analizi yaptırdınız mı eşinizle beraber eğer yaptırmadıysanız muhakkak yaptırın.

Merhaba kızlar ben çok ev işi yapmak istemiyorum korkuyorum bir şey olur diye ama ailem hergün bana geliyor gelir gelmez mutfağı bütünü odaları teftiş ediyorlar. Kendimi çok rahatsız hissediyorum sürekli elimde süpürge aman bir yerde bir şey olmasın diye uğraşıyorum buda beni çok yoruyor. Ve ev iki katlı süpürgeyi aşağı yukarı taşımak bebeğime zarar verir diye korkuyorum. Geçen gün babam süpürgeyi açtı gelince tv ünitesinin arkasına çiçekten toprak düşmüş bende çekemediğim için alamamıştım oraları süpürdü o kadar kötü hisssettimki kendimi :KK43: buzdolabına bakarlar düzenli mi diye babam direkt üst kata çıkar yatak odası toplu mu diye Of of
Şaka mı bu anne babayı ben ilgilendirir ki sizin durumunuzu biliyorlarsa kendileri toplasın pes artık kendi anne babamız da böyle yapacaksa el olandan bişey beklemek lazım

Herkesin dr yengeç döllenme demiş
Benim göründüğüm iki dr da böylembişeysen bahsetmiyor
Sağlıksız diyorlar kalp Yok diyorlar
Neye göre bu ayrımımyapıuorlar anlamıyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım benim ilk gebeligim boş gebelik oldu kese oluştu yolk sac oluştu bebek oluşmadı 1 yıl sonra oğlumu hamile kaldım ki pco var bende herkes çocuğun olmaz dedi kafanda olumsuz dusunursen o kadar geç oluyor kafamda bitirdim dusunmemeye basladim hamile kaldım psikolojini ne kadar düzgün tutar san o kadar iyi olur vardır Rabbimin bildiği bir zaman

Herkese Merabalar :)
Rabbim bütün anne adaylarının bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin :)
Bende bir 2019 Haziran annesi olarak aranıza katılayım istedim :)
Yaşım 25 ilk çocuğumuz son adet tarihim 15.09.2018
Doğum Tarihi: 23.06.2019 Yaşadığım il Ankara başlangıç kilom 58
Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun

İyi akşamlar hanımlar :)
Modotör üyeliğimi onaylar onaylamaz koştum bu konu başlığınla :)
herkese hayırlı uğurlu olsun öncelikle sağ salim kucağımıza alırız inşallah :)
Adım Cansu yaşım 27 son adet tarihim 11.09.2018 Doğum tarihi :19.06.2019 2. çocuğum kilom 60 :)
ikinci çocuğum olsa bile bu heyacanı bilgilerimizi sizlerle paylaşmak çok güzel olacağını düşünüyorum bu arada Ankarada yaşıyorum
Merhaba canım benim hoşgeldin

Gittim çok canım
Bebek’te canlılık Yok diyo, düşer dedi, ben de siz alın dedim düşşkten korkuyorum dedim , Salı günü gel dedi ...

Biraz daha bekle başka doktora da git üniversite varsa oraya git

Canim ailende titizlik hastaligi var galiba. Şahsen şu zamanda onlarin sana yardimci olmalari lazim.
Doktorunun her işi yasakladigini soyle hic olmazsa. Canına yazık valla. Evin işi hiç bitmiyor zaten.
Bebegin daha önemli. Birak ne derlerse desinler.
Çok haklısın canım ama stres oluyorum haliyle daha rahat olmaya çalışacağım bundan sonra

Nasıl ya kendi ailen mi neden öyle birşey yapıyorlar birlikte mi yaşıyorsunuz hamile olduğunu bilmiyorlar mi bence hiç süpürge yapma ben yapmıyorum
Evet kendi ailem bende anlamış değişimi canım hatta yatak odam üst katta babam hemen yukarı çıkar yarım saat gelmez aşağı o kadar stres oluyorumki dolabı açtığınız bile düşünüyorum :( beraber yaşamıyoruz çaya geliyorlar öyle biryere giderken uğruyorlar. Geçen çok rahatsızdım eşim işteydi bişey hazırlayıp yiyemedim bile gelir gelmez bir şeyi görüp hemen laf söylediler ki o gün süpürge açamamıştım :(

Şaka mı bu anne babayı ben ilgilendirir ki sizin durumunuzu biliyorlarsa kendileri toplasın pes artık kendi anne babamız da böyle yapacaksa el olandan bişey beklemek lazım
Bende ona üzülüyorum canım geçen hafta eşim akşamları işteydi birgün demediler nasılsın yemeğin var mı diye :( akşamları çay içmeye geldiler midem bulanıyor dediğimde çok normal kafaya takma kaynana yok yanında enazından falan dediler bende birdaha sustum artık.

Canım merhaba lütfen kendine dikkat et. Temizliği boşver ayrıca senın yatak odan babanı ilgilendirmez kusura bakma ama ne alaka yani. Hamilesin dikkatli olman lazım.

Aynen ben gittim doktora sıkıntı yok çok şükür..kafaya takmamak lazım
Çok haklısın canım bebeğim her şeyden önemli zaten inşallah ona bir şey olmaz

Allah allah ya neye göre acaba bende daha bebek bile görünmedi sadece keseyi gördük haftaya randevum benmde keseye göre 5 haftalık dedi sata göre de geç döllenme olmuş dedi . Peki senin kanaman fln var mı ya da bi belirtin mesela bulantı vs

Evet kendi ailem bende anlamış değişimi canım hatta yatak odam üst katta babam hemen yukarı çıkar yarım saat gelmez aşağı o kadar stres oluyorumki dolabı açtığınız bile düşünüyorum :KK43: beraber yaşamıyoruz çaya geliyorlar öyle biryere giderken uğruyorlar. Geçen çok rahatsızdım eşim işteydi bişey hazırlayıp yiyemedim bile gelir gelmez bir şeyi görüp hemen laf söylediler ki o gün süpürge açamamıştım :KK43:
Yukarıda yatak odan var yarım saat inmiyor mu aşağı baban :KK64:
Canım sen annene söylesene , uyar yani babanın yatak odanız da ne işi var.
Kusura bakma ben bile sinirlendim, benim görümcem de böyleydi tersledim bir daha ayak basmadı ki.
Yatak odası sizin özeliniz annen,baban her kim olursa olsun adım attırma.

Yukarıda yatak odan var yarım saat inmiyor mu aşağı baban :KK64:
Canım sen annene söylesene , uyar yani babanın yatak odanız da ne işi var.
Kusura bakma ben bile sinirlendim, benim görümcem de böyleydi tersledim bir daha ayak basmadı ki.
Yatak odası sizin özeliniz annen,baban her kim olursa olsun adım attırma.
Annemde yanımdaydı canım ben gerçekten artık yoruldum bir şey demek bile gelmiyor içimden :( çünkü yanlış anlama olasılığı çok fazla kendimi haklıyken haksız duruma düşürmek istemiyorum. Ama hepiniz sonuna kadar haklısınız teşekkürler desteğiniz için

P Prensescann canım benimde bir önceki hamileligimde bebek gelismemisti. Örnek olsun diye yazmak istedim.
6+3 haftalikken bebek 2mm di ve kalp atislari çok belirsizdi. 8 haftalik oldugunde 3mm di. Yani bebek büyümedi. Doktorum sagliksiz bir bebek oldugunu soylemisti ve kürtaj oldum. Eger seninki boyle bir durun degilse baska doktorlara da git istersen.
Allah'ım mucizesini eksik etmesin.

Allah allah ya neye göre acaba bende daha bebek bile görünmedi sadece keseyi gördük haftaya randevum benmde keseye göre 5 haftalık dedi sata göre de geç döllenme olmuş dedi . Peki senin kanaman fln var mı ya da bi belirtin mesela bulantı vs
Bende bulantı gelip gidiyo
Meme ağrısı baya var
Bel karın ağrosı
Ğrogesteron kullanıyordum bıraktım
Biliyorum canlılık Yok dedi iki dr da , anlamıyorum ben bi işlerden ya.
Dr um kendin düşür diyo , bana kürtaj daha kolay geliyor ,
Dr um dil altı hapı verdi sabah altıda iç dedi
Kürtaj da 9.30 olacakmış ama ben korkuyorum o haptan , bir de fiziksel acı çekmek istemiyorum
Senin son adetin ne
Kesen ne zaman göründü

Back
X