• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gamzelikiziniz Gamzelikiziniz canim etrafin ne diyeceğini boşver şuan en önemlisi bebeğinin seninle olmasi saglikli kalmasikalmasi kalsin isler ev yerinden oynasa da kendi haline birak :) içim durmasa da ben öyle yapiyorum mecburuz bebeğimiz için

10 haftya girenler bile var masAllah ultrason da nasil gözüküyor bebisleriniz gittiniz mi 10. haftada:anneadayı:

Gamzelikiziniz Gamzelikiziniz canim etrafin ne diyeceğini boşver şuan en önemlisi bebeğinin seninle olmasi saglikli kalmasikalmasi kalsin isler ev yerinden oynasa da kendi haline birak :) içim durmasa da ben öyle yapiyorum mecburuz bebeğimiz için
Evet canım çok haklısın bende başkasına böyle derdim ama işin içinde olunca biraz değişiyor işler :) ben çok istedim bebeğimi o da 1 sene sonra geldi en kıymetlim o şuanda :))

Kızlar buğün benim için çok zor ve üzücü geçti iki kere ani sıcak su geldi ve ben kese suyu sandim dr a gittim öğle arasına girmişti sıra bana gelene kadar ölüp dirildim resmen çok korktum ağlayıp durdum dua ettim çok şükür bebeğimin birşeyi yoktu dr bol bol dinlen fazla ayakta kalma dedi rabbim bütün küçük melekleri korusun böyle acı göstermesin

Bende bulantı gelip gidiyo
Meme ağrısı baya var
Bel karın ağrosı
Ğrogesteron kullanıyordum bıraktım
Biliyorum canlılık Yok dedi iki dr da , anlamıyorum ben bi işlerden ya.
Dr um kendin düşür diyo , bana kürtaj daha kolay geliyor ,
Dr um dil altı hapı verdi sabah altıda iç dedi
Kürtaj da 9.30 olacakmış ama ben korkuyorum o haptan , bir de fiziksel acı çekmek istemiyorum
Senin son adetin ne
Kesen ne zaman göründü
Aslında bütün hamilelik belirtilerin varmış..
yarın mı olacak kürtaj beklesen biraz korkuyo musun ümit işte benimki ..
Benim sat 22ağustostu doktora da 15 ekimde gittim ultrasonda 5 +1 çıktı aslında 7+5 di sata göre keseyi de o zaman gördük
Tekrar gitmedim haftaya pzartesi gideceğim. Ben geç döllenme olduğunu şurdan tahmin etmiştim reglim gecikince test yaptm negatif çıktı

Kızlar buğün benim için çok zor ve üzücü geçti iki kere ani sıcak su geldi ve ben kese suyu sandim dr a gittim öğle arasına girmişti sıra bana gelene kadar ölüp dirildim resmen çok korktum ağlayıp durdum dua ettim çok şükür bebeğimin birşeyi yoktu dr bol bol dinlen fazla ayakta kalma dedi rabbim bütün küçük melekleri korusun böyle acı göstermesin
Allh korusun canım dinlen bol bol

Çok geçmiş olsun,dikkat et,dinlen bol bol

Ya o birdenbire su gibi bende de oluyor Dr sormayı unuttum normalmiymiş

kızlar az önce tuvaletim sonrasında peçete de hafif kanama gördüm, açık pembe şeklinde. keseyi gördük geçen hafta, sizce sorun var mı? 1'nde kontrolümüz var doktor da.

kızlar az önce tuvaletim sonrasında peçete de hafif kanama gördüm, açık pembe şeklinde. keseyi gördük geçen hafta, sizce sorun var mı? 1'nde kontrolümüz var doktor da.
Bence hemen bir acile git canım böyle durumlarda iğne yapıyorlarmış düşük riskine karşı.

canım 2 defa düşük yaptım 7.hafta da, oksapar kullanıyorum bu sefer ekstra olarak igne. progestan ve folik asit ile birlikte. açık pembe kandı
Benimde ilk gebeliğim canım çok fazla bilgim yok ama yinede doktora gitmekte fayda var bir acil servise gitsen yardımcı olurlar mutlaka burdan biz ne desek boş

Evet kendi ailem bende anlamış değişimi canım hatta yatak odam üst katta babam hemen yukarı çıkar yarım saat gelmez aşağı o kadar stres oluyorumki dolabı açtığınız bile düşünüyorum :KK43: beraber yaşamıyoruz çaya geliyorlar öyle biryere giderken uğruyorlar. Geçen çok rahatsızdım eşim işteydi bişey hazırlayıp yiyemedim bile gelir gelmez bir şeyi görüp hemen laf söylediler ki o gün süpürge açamamıştım :KK43:

Ne diyeyim bilemedim ama temizlik şu an bebeğinden önemli değil kulağını tika geç bence onlar istediğini desin yani şu an bana dünyanın en pis insanı sensin deseler umrum olmaz yemişim süpürgesini günlük yemek ve bulasik onun dışında birşey yapmıyorum korkuyorum ALLAH korusun biz tedbirimizi alalım da takdir ALLAH'ın

CAnım korkma Allah yardımcın olsun. Ben de geçen Sene kürtaj oldum. Benim ağızdan değil de, hazneye fitil koymuşlardı kürtaj öncesi. O kanama başlatmıştı. Sonra kürtajla rahmi temizlemişlerdi. 20.30 dk anca sürüyor. Uyanınca ağrı kesici yapıyorlar. Ağrı olmuyor bu yüzden. Tez zamanda toparlanırsın inş. Geçmiş olsun şimdiden :KK43:
Ağrı durumun ne idi ?

Acaba Pazartesi kadın dopum hastanesinin aciline gitsem ayrıntılı ultrason ile bakarlar mı ?
Kendi dr um baksın derler mi yoksa ?

Canım zor diye bişey yok ben yaşadığımız üzüntü zor demek istedim sakın korkma normal düşük yapmışsın zaten daha önce o yüzden dedim.
Bu arada doktor benim kesenin etrafı düzenli değil dedi bende çok korkuyorum haftaya kontrolüm var pgtli değil İnşâAllah gelişir kuzum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan çok korkuyorum :KK43:

Ben istanbuldayım canım Ankara'yı hiç bilmiyorum buraya gelme imkanın varsa şişli memoriali önerebilirim benim bu 4. Tüp bebek denemem 3. Ve 4. Pozitifi orada aldım ilk defa İnşâAllah sonuna kadar gideriz sağlıkla alırız kucağımıza:dua:

Sizde üzmeyin kendinizi olur mu
Üzüntü zor evet maalesef
Kabullenmek zor
Bu psikolojide iken bir de şiddetli karın ağrısı çekme düşüncesi baya yoruyor beni
Ben düşik yapmadım hiç canm
Hepsi kürtajla alındı
Böyle bir ilaç da içmemiştim ondan dolayı Korkuyorum asljnda

Back
X