• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende hamile pantolonu aldım çünkü düğmeli kotlarda bedenime olan hep karnımı sıktı. Gerçekten büyük rahatlık eşofman rahatlığında kot :)) Tek sorun çok az model vardı
Ben onlardan alamadım bulduklarımın paçası bana çok kısa geldi. Bitek iki tane tayt alabildim. Tayt giymekten de nefret ederim şansıma :))

Evet çok erken gerçekten de. Ben yani bi ay almam diyodum. Aslında kiloma baktım aynıyım.canım kilo almayız çok inşallah sonra vermesi çok zor oluyo :KK49:
Bende çok midem bulanır almam hemen herhalde diyordum ama yok valla daha mide bulantısı homini gırtlak yiyorum:KK72:

Bir anda değil canim 5 gündür ksnamam vardi ilk bastan beri kasik ve bel agrim çoktu bide çok Yoruldum 4 çocuk ev derken dayanmadi yavrum yarin kürtaj olacam iste
Yaa cok geçmiş olsunnnnnn......Rabbım dıger evlatlarına güzel ömürler versinnn

Benımde devam edıyor bır sey sormak ıstıyorum. Kanama olarak mı devam edıyordu yoksa kahve leke seklınde mı? 4ıgne bırsuru fıtl bıten bısey yok

Amin canım inşallah :anne: o zaman ben yavaştan elbise baksam da olacak sanki. Saatlerce kot giymek zorlar oldu
Canım günlerimiz yaklaşık aynı da sen kese yada bebeği gördün mü ben bı garibim kendimi bebeği görmeden tam hamile gibi hissetmiyorum insanlarla bebisten konuşurken garip geliyor daha görmedim ya:cry:

Yaa cok geçmiş olsunnnnnn......Rabbım dıger evlatlarına güzel ömürler versinnn

Benımde devam edıyor bır sey sormak ıstıyorum. Kanama olarak mı devam edıyordu yoksa kahve leke seklınde mı? 4ıgne bırsuru fıtl bıten bısey yok
Önce lekeydi diğer gün kanama r gündür onda parca parca siyah kan az önce tuvalete gittim baktim birden düştü bebeğim çok kotu oldum ya

Back
X