• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ohhh kızlar ev mis oldu miss temizlik vardı bugün gerçi hala bitmedi abla devam ediyor:halay: hem çalışıyorum hemde evde 4 kedi olunca söylemesi ayıp rezildi her yer. Normalde her perşembe geliyordu grip olmuş diye gelmeyince iyice kötü oldu.Eşimde geçen gün video çekmiş atıyor bana sen böyle pis bir anneden çocuk yaparmısın diyor:sinirli: Nedir biz kadınların bu çektiği yahu hamişiz biz bize herşey serbest dedim çok ayıp bir daha duymayım dedim:rapci:Çalışma otur evinde diyor. Bende çocukta yaparım kariyerde dedim:KK73:
Ah ah çok iyi anlıyorum seni canm hem çalışıp hem evi idare etmek çok zor hamileyken Allah yarfımcmz olsun .Eşlerimz de biraz anlayışlı olacak artık şu süreçte

Biranda nasıl oldu ki canım çok üzüldüm rabbim evlatlarını sana bağişlasın hayırlısı belki inşallah başka bir hamilelikte sağlıcajla kucağina alırsın
Bir anda değil canim 5 gündür ksnamam vardi ilk bastan beri kasik ve bel agrim çoktu bide çok Yoruldum 4 çocuk ev derken dayanmadi yavrum yarin kürtaj olacam iste

Back
X