Ayın 22 sinde gitmiştim 3 hafta sonra çağırdı kasım 12 yada 19 gbi gidicemTekrar ne zaman gideceksiniz dokotra ne zmaan çağırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayın 22 sinde gitmiştim 3 hafta sonra çağırdı kasım 12 yada 19 gbi gidicemTekrar ne zaman gideceksiniz dokotra ne zmaan çağırdı
Ah ah çok iyi anlıyorum seni canm hem çalışıp hem evi idare etmek çok zor hamileyken Allah yarfımcmz olsun .Eşlerimz de biraz anlayışlı olacak artık şu süreçteOhhh kızlar ev mis oldu miss temizlik vardı bugün gerçi hala bitmedi abla devam ediyorhem çalışıyorum hemde evde 4 kedi olunca söylemesi ayıp rezildi her yer. Normalde her perşembe geliyordu grip olmuş diye gelmeyince iyice kötü oldu.Eşimde geçen gün video çekmiş atıyor bana sen böyle pis bir anneden çocuk yaparmısın diyor
Nedir biz kadınların bu çektiği yahu hamişiz biz bize herşey serbest dedim çok ayıp bir daha duymayım dedim
Çalışma otur evinde diyor. Bende çocukta yaparım kariyerde dedim
![]()
Lekelenme yok canımNeden ki acaba ? Lekelenme falan varsa acile git
Ah kuzum yaa hayırlısı allahtan verende o alanda o, üzme sakın kendini allah güzel kızlarına uzun ömürler versinBeni etiketleyen soran arkadaşlara çok tesekkur ederim bebeğimi kaybettim Allah sizin çocukları bagislasin insallah M melegim32 @YesimVrainbow4607

Çok geçmiş olsun canım Allah diğerlerine uzun ömür versinBeni etiketleyen soran arkadaşlara çok tesekkur ederim bebeğimi kaybettim Allah sizin çocukları bagislasin insallah M melegim32 @YesimVrainbow4607
Sagol canim Allah sizin yavrularinizi korusun insallahAh kuzum yaa hayırlısı allahtan verende o alanda o, üzme sakın kendini allah güzel kızlarına uzun ömürler versin
![]()
Üşütmüş olabilirsin o zaman ayaklarını sıcak tut :)Lekelenme yok canım
Amin canım nasılsın şimdiSagol canim Allah sizin yavrularinizi korusun insallah
Amin inşallah vardır bir hayr canim elden bisi gelmiyorÇok geçmiş olsun canım Allah diğerlerine uzun ömür versin![]()
Biranda nasıl oldu ki canım çok üzüldüm rabbim evlatlarını sana bağişlasın hayırlısı belki inşallah başka bir hamilelikte sağlıcajla kucağina alırsınBeni etiketleyen soran arkadaşlara çok tesekkur ederim bebeğimi kaybettim Allah sizin çocukları bagislasin insallah M melegim32 @YesimVrainbow4607
İyi olmaya calisiyorum kanamam çok oluyor cnmAmin canım nasılsın şimdi
Canm çok geçmiş olsun Hayrlısı olsun evlatlarına Allah sağlık ve uzun ömür nasip etsin..Sagol canim Allah sizin yavrularinizi korusun insallah
Aslında buğün banyo yaptım ondan dolayı üşüttüm mü acabaÜşütmüş olabilirsin o zaman ayaklarını sıcak tut :)
Bir anda değil canim 5 gündür ksnamam vardi ilk bastan beri kasik ve bel agrim çoktu bide çok Yoruldum 4 çocuk ev derken dayanmadi yavrum yarin kürtaj olacam isteBiranda nasıl oldu ki canım çok üzüldüm rabbim evlatlarını sana bağişlasın hayırlısı belki inşallah başka bir hamilelikte sağlıcajla kucağina alırsın
Amin hepimizin yavrusunu inşallah sakin ev isi diye kendinizi yormayin cnmCanm çok geçmiş olsun Hayrlısı olsun evlatlarına Allah sağlık ve uzun ömür nasip etsin..
Canim çok üzüldüm Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı olsun hakkındaBeni etiketleyen soran arkadaşlara çok tesekkur ederim bebeğimi kaybettim Allah sizin çocukları bagislasin insallah M melegim32 @YesimVrainbow4607
Çok geçmiş olsun canımBir anda değil canim 5 gündür ksnamam vardi ilk bastan beri kasik ve bel agrim çoktu bide çok Yoruldum 4 çocuk ev derken dayanmadi yavrum yarin kürtaj olacam iste
Amin inşallah canim kendinize dikkat edinCanim çok üzüldüm Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısı olsun hakkında
Sağol canimÇok geçmiş olsun canım