• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun En Büyük TÜRKİYE

Benim iki hafta once beta, 190 çıkmıştı. (Acilden gitmistim iki hafta sonra tekrar gel demislerdi)

Dün gittim >10.000 çıktı:anneadayı: kadin doguma yonlendirdiler ultrasonla bakilsin diye ama doktor sadece alttan bakiyormus hemsiresi soyledi kabul ediyorsaniz iceri alicam diye boyle bi sacmalik olabilirmi ?

Ciktim bende baktirmadim ama icim icimi yiyor hic muayene ye girmedigim icin.
Devlette maalesef böyle canım.
4. Aylık olana kadar karından bakmıyolarmıs ..
istersen uygun bir özel hastane bul ona git ..

Bende bu hafta devlete gidip sadece testlerimi yaptırxam. Baktırmıcam bebege zaten cuma gunu özelde randevum var

Merhaba kızcelerim En Büyük TÜRKİYE Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun En Büyük TÜRKİYE

Dün giremedim görümcemin babyshower partisi vardı, bende az da olsa gögüs hassasiyeti ve mide yanması dışında ne kasık ağrısı ne de bel ağrısı bir şey kalmadı.
Perşembe kontrolüm var, umarım kalp atışlarını duyarım :KK68:

Bende bu hafta devlete gidip sadece testlerimi yaptırxam. Baktırmıcam bebege zaten cuma gunu özelde randevum var
ben kızımda devlete gittim 9 ay boyunca hiç alttan bakılmamıştı
uygulama mı değişti ki ?:110:

• Beğen
Reactions: H E
Merhaba kızcelerim En Büyük TÜRKİYE Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun En Büyük TÜRKİYE

Dün giremedim görümcemin babyshower partisi vardı, bende az da olsa gögüs hassasiyeti ve mide yanması dışında ne kasık ağrısı ne de bel ağrısı bir şey kalmadı.
Perşembe kontrolüm var, umarım kalp atışlarını duyarım :KK68:
sehitlerimizin ruhları şad olsun . amin

.
günden güne değişiyor belirtler
benim yarın kontrolum :)
bu gece rüyamda 2 kontrole girip çıktım bile :)))

Burda herkes keseyi bebegi hatta kalp atisini duydu ya heyecanla gitmistim de hevesim kursagimda kaldi oyuzden aslinda :)
Bi de dusuk riski olunca alttan bakmiyorlarmis demisti burdan bir kac arkadas o yuzden de girmedim :))
bende daha gidip görmedim
yarın gidiyorum nasipse :)

Burda herkes keseyi bebegi hatta kalp atisini duydu ya heyecanla gitmistim de hevesim kursagimda kaldi oyuzden aslinda :)
Bi de dusuk riski olunca alttan bakmiyorlarmis demisti burdan bir kac arkadas o yuzden de girmedim :))
Sen normal bi doktora git öyle bi dayatma yapamaz sana yani hiç kalmasın hevesin kursaginda bizde bekledik yok kan değeri uymuyo yok kese var bebek yok en son artık herşey yoluna giriyo merak etme :)

Allah allah bana hiç bakmadilar devlette alttan ilginçmiş sanırım doktora göre değişiyor

sehitlerimizin ruhları şad olsun . amin

.
günden güne değişiyor belirtler
benim yarın kontrolum :)
bu gece rüyamda 2 kontrole girip çıktım bile :)))
Amin :dua:
Güzel haberlerle gel canım inşallah :nazar:
Rüyanda prova yapmışsın zaten :KK48:

havvaku havvaku

Daha nice nice güzel yılları olsun minik paşanın canım :KK200:
Allah şansını, bahtını güzel eylesin bütün çocuklarımızın :dua:

Ben de devlete gidiyorum 8 haftalık hamileyim 4 kez gittim doktoruma hiçbirinde alttan bakmadı.Arkadaşım 38 haftalık hamile,daha bu hafta ilk kez,çatı muayenesi için alttan bakılacak

Aaa her yerde mi aynidir benimde cuma gunu baska bi devlet hastanesinde randevum vardi onu beklim diyordum orasida mi sadece alttan bakiyordurki :/

Devlet hastanesine gidip de ustten baktiran yok mu aramizda :))

Aaa her yerde mi aynidir benimde cuma gunu baska bi devlet hastanesinde randevum vardi onu beklim diyordum orasida mi sadece alttan bakiyordurki :/

Devlet hastanesine gidip de ustten baktiran yok mu aramizda :))
Kızımı da , bu bebeğimi de Allah'ın izniyle devlette yapacağım.
Son haftalar da çatı muayenesi dışında bir defa bile alttan bakılmadı.

Hangi sehirdeydin sen hangi hastane :))
Ben Ankara’dayım,GATA’ya gidiyordum,hastane değişiklikliği yapıcam büyük ihtimalle,senin bulunduğun şehirde farklı bir hastaneye gitme şansın yok mu?Çünkü sen izin vermediğin sürece,alttan muayene yapamaz

o zaman cuma gununu de beklicem, sansima artik ustten bakmazsa özele giderim :/ zorunda olunmadikca bence direk alttan bakiyoruz biz denmesi cok sacma.
Bide dun gittigim erkek doktordu ve ilk muayenem olucakti cok sinir oldum yok dedim ben girmiyorum :kızgın:

Back
X