2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhabalar hanimlar
Bu aralar mide bulantisi ve halsizlik yasiyorum. Aramiza yeni katilan anne adaylari olmus hepiniz hosgeldiniz .bebsilerini kaybefenler olmus Rabbbim hayirlisiyla yenisini saglikla nasip etsin.bir hikmeti bir nedeni vardir elbet.
benim ikizlrrim 9+4oldular. Bir hafta sonra kontrolum var. Cok sık giremiyorum benim gebeligim cok cetrefilli geciyor . Allah hepimizin yardicisi olsun .

Seninle aynı haftalar da gittiğim çok küçük denmişti kese için, merak etme bir şey yoktur.

Önemli olan orda bir kese olması canım stres yapma inşallah birdahaki kontrolde kalbinide duyarsın :))
merhabalar. Geçen Cuma günü ben de 5+3.gündeyken gördük keseyi. Ama sanırım cihazla ve doktorun tecrubesiyle de alakalı, daha önce 5+5'teyken iki farklı ultrasoncu (biri genç biri onun ustası sayılacak yaşta) yarım saat bakıp keseyi göremediler zaten sonra düşük yaptım. o devlet hastanesiydi şimdiki özel hastane ve doktorum doçent. sütten ağzı yanan yoğurdu kaşıkla yiyor... Belli olmuyor yani bu işler. Hiiç dertlenmeyin kanama yoksa gönlünüzü ferah tutun Rabb yanınızda olacaktır. Siz güzel hayaller kurup dualar edin, herşey güzel olacak inşaAllah. Allah c.c hakkımızda hayırlısını versin.

biz şimdi de bu cuma kalp atışını görmeye gideceğiz, mesela bir arkadaşım da demişti ki "5+6 'da kalp atısını gördük" ama benim daha keseyi zar zor gördük 5+3'te. yani gelişme hızı döllenme anı hepimizde aynı değil. O açıdan sıkmayın canınızı hiç inşaAllah sağlıkla hayırla kucağınıza alırsınız

kizlarr suyun icine bir parca limon koyup icmek ise yaradi bende ,, midem bulaniyodu suyu icemiyodum bugun 2bardak birden ictim ve bulanti yapmadi limanla. birde mandalina iyi geliyor bana ins. sizde de ise yarar. elmeda ozellikle azcik yiyebildikten sonra mideyi yatistiriyo. ins. sizede bi parca katkisi olur. saglicakla

Ben ispartadayim canım ilk gittiğinden bu yana karından bakıyor bence doktorla alakalı o

canım herkeste döllenme farklılığı oluyor
beta değeri farklı yükseliyor
keseyi gördüyse şimdiki aşama için yeterli :)

maaşAllah size
sağlıkla büyüsünler :)

sehriye corbasi yaptim limanla az az yiyorum. acikinca direk bulanti basliyo. yemegi dusununce bulanti... hamilelik sandigim kadar gulluk gulistanlik durum degilmis yaa

ilk 3 aydan sonrası bulantı açısından rahatlıyor
ama bu sefer de hazımsızlık şişkinlik başlıyor :))
son aylar da mıde yanması ekşimesi :))
hamilelik heyecanıyla hepsini bastıracağız inşaAllah:)

ilk 3 aydan sonrası bulantı açısından rahatlıyor
ama bu sefer de hazımsızlık şişkinlik başlıyor :))
son aylar da mıde yanması ekşimesi :))
hamilelik heyecanıyla hepsini bastıracağız inşaAllah:)[/QUOTE]

hadi insallah :)

Ben kalbi 7+1 de duydum erken gitsem belki yine duyulurdu ama kesin olsun diye doktor o zaman çağırdı diye düşünüyorum. İnşallah sende hayırlısıyla duyarsın:) kaybı olan anneler daha tedirgin oluyor haliyle.. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah

geç döllenmedir ondan görmemiştir karından

Yok kuzum herşey yolundadır stres yapma. Daha çok küçük. Görünmemesi normal. İki hafta sonra bebeği de görürsün, kalp atışını da duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…