Benim iki hafta once beta, 190 çıkmıştı. (Acilden gitmistim iki hafta sonra tekrar gel demislerdi)
Dün gittim >10.000 çıktı kadin doguma yonlendirdiler ultrasonla bakilsin diye ama doktor sadece alttan bakiyormus hemsiresi soyledi kabul ediyorsaniz iceri alicam diye boyle bi sacmalik olabilirmi ?
Ciktim bende baktirmadim ama icim icimi yiyor hic muayene ye girmedigim icin.
Merhaba kızcelerim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
Dün giremedim görümcemin babyshower partisi vardı, bende az da olsa gögüs hassasiyeti ve mide yanması dışında ne kasık ağrısı ne de bel ağrısı bir şey kalmadı.
Perşembe kontrolüm var, umarım kalp atışlarını duyarım
Merhaba kızcelerim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
Dün giremedim görümcemin babyshower partisi vardı, bende az da olsa gögüs hassasiyeti ve mide yanması dışında ne kasık ağrısı ne de bel ağrısı bir şey kalmadı.
Perşembe kontrolüm var, umarım kalp atışlarını duyarım
Burda herkes keseyi bebegi hatta kalp atisini duydu ya heyecanla gitmistim de hevesim kursagimda kaldi oyuzden aslinda :)
Bi de dusuk riski olunca alttan bakmiyorlarmis demisti burdan bir kac arkadas o yuzden de girmedim :))
Burda herkes keseyi bebegi hatta kalp atisini duydu ya heyecanla gitmistim de hevesim kursagimda kaldi oyuzden aslinda :)
Bi de dusuk riski olunca alttan bakmiyorlarmis demisti burdan bir kac arkadas o yuzden de girmedim :))
Sen normal bi doktora git öyle bi dayatma yapamaz sana yani hiç kalmasın hevesin kursaginda bizde bekledik yok kan değeri uymuyo yok kese var bebek yok en son artık herşey yoluna giriyo merak etme :)
Ben de devlete gidiyorum 8 haftalık hamileyim 4 kez gittim doktoruma hiçbirinde alttan bakmadı.Arkadaşım 38 haftalık hamile,daha bu hafta ilk kez,çatı muayenesi için alttan bakılacak
Ben de devlete gidiyorum 8 haftalık hamileyim 4 kez gittim doktoruma hiçbirinde alttan bakmadı.Arkadaşım 38 haftalık hamile,daha bu hafta ilk kez,çatı muayenesi için alttan bakılacak
Ben Ankara’dayım,GATA’ya gidiyordum,hastane değişiklikliği yapıcam büyük ihtimalle,senin bulunduğun şehirde farklı bir hastaneye gitme şansın yok mu?Çünkü sen izin vermediğin sürece,alttan muayene yapamaz
o zaman cuma gununu de beklicem, sansima artik ustten bakmazsa özele giderim :/ zorunda olunmadikca bence direk alttan bakiyoruz biz denmesi cok sacma.
Bide dun gittigim erkek doktordu ve ilk muayenem olucakti cok sinir oldum yok dedim ben girmiyorum