Evet parca kalmis mi diye gidecem ama kurtajdan çok korkuyorum o yüzden iyi ki kendiliğinden düştüAnladım canım
Sana da çlk çok geçmiş olsun, ben sabah kürtaj olacağım şuan gelen bişey Yok bende ,
Dr ilaç verdi onu içince kendiliğinden düşer mi bilmiyorum sabah , 9.30 da kürtaj randevusu var
Üzülmemek elde değil
Aciz kullarız işte ...
Sen dr a gidecek misin
Hapşırırken çok feci kasık ağrısı oluyor. Sizde de oluyor mu kızlaarrr??
Bana doktorum hiç kimseyle öpüşme dediKızlar benden tavsiye artık kimseyle öpüşmeyin tokalaşmayın istanbulda bi sürü kişiyle görüştüm öpüştüm sarıldım bademciklerim şuan kıpkırmızı. Bi de salgın var çok kızdım kendime ne bu insan aşkı diye bırak öpme kimseyi ahanda kaparsın enfeksiyonu ne yapıcam hiç bilmiyorum
Kürtajdan neden korkuyorsun ?Evet parca kalmis mi diye gidecem ama kurtajdan çok korkuyorum o yüzden iyi ki kendiliğinden düştü
Amin inşallah canımKürtaj olmaktan çok korkuyorum çok şükür diyim yine kizlarjm var Allah sizin bebisleri korusun insallah
Allah büyük canım hayırlısı olsun hakkındaCok tesekkur ederim Allah razi olsun yarin doktor kontrolum var bakalim durum nr olacak umarim hersey iyi ilerliyordur. Benim gibi olanlar nadir heralde hic olumlu bisey duyamadim 1 2 kisi haric
Özelde yapacak param yoktu ve devlette canli canli yapıyorlar korkuyorum isteKürtajdan neden korkuyorsun ?
Canlı canlı çok zorÖzelde yapacak param yoktu ve devlette canli canli yapıyorlar korkuyorum iste
Valla canım benimde sabahtan akşama doğru yok akşam yemeğinde başlıyor taki uyuyana kadar sabah kalktığımda da bulanıyor yarım saate geçiyorKizlar size bir sorun olucak. Benim mide bulantilarim aksama dogru basliyor. Sabahlari herhangi bise yok ama ne zaman kahvaltiyi yapip oglene dogru basliyo bulantilar. Sizde de oyle olan varmi acaba
Yok canım daha neşer ben Temmuzda Şişli Etfal hastanesinde kürtaj oldum. Ve narkozlu falan yapıldı hiç bir şey anlamadım bide ne ağrı ne sızı sonrasındada birşey yoktu. Ki benim kalbimdeki bir durumdan dolayı narkoz riskim vardı ben kürtaj olurken her ihtimale karşı yoğun bakımdada yatak boş bekletildi.Nasıl canlı canlı yapıyorlar bir araştır istersen.Özelde yapacak param yoktu ve devlette canli canli yapıyorlar korkuyorum iste
Amin canim insallahAllah büyük canım hayırlısı olsun hakkında
Ne canlısı? yok öyle bişi. Bu yazılanlar gerçekten artık moral bozucu olmaya başladı. Bilmeyen ve okuyan, her biri farklı farklı büyük zorluklar yaşayan insanlar var bizden başka, lütfen biraz daha dikkatli yazalım...Özelde yapacak param yoktu ve devlette canli canli yapıyorlar korkuyorum iste
gecmis olsun canim.. ins. bir an evvel atlatirsin.Kızlar benden tavsiye artık kimseyle öpüşmeyin tokalaşmayın istanbulda bi sürü kişiyle görüştüm öpüştüm sarıldım bademciklerim şuan kıpkırmızı. Bi de salgın var çok kızdım kendime ne bu insan aşkı diye bırak öpme kimseyi ahanda kaparsın enfeksiyonu ne yapıcam hiç bilmiyorum
gozunuz aydin saglicakla kucaginiza alin ins.Merhaba hanımlar bende bugün test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm ikinci bebeğim geliyor inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
3 ay önce felan eltim oldu canim iğne yapıyor ama her şeyi fark ediyorsun dediYok canım daha neşer ben Temmuzda Şişli Etfal hastanesinde kürtaj oldum. Ve narkozlu falan yapıldı hiç bir şey anlamadım bide ne ağrı ne sızı sonrasındada birşey yoktu. Ki benim kalbimdeki bir durumdan dolayı narkoz riskim vardı ben kürtaj olurken her ihtimale karşı yoğun bakımdada yatak boş bekletildi.Nasıl canlı canlı yapıyorlar bir araştır istersen.
Ben hic kurtaj olmadim canim ama her hastane ayni değil cnmCanlı canlı çok zor
UyutmaZlar mı acaba ? Kısa süreli bir işlem de olsa canlı canlı çekilecek acı değil bu
Evet canımmm :) senin profil fotoğrafın yok hatırlayamadım kusurabakma. Ben o zaman oğlumu ocak 2016 da doğurmuştum. Senin ufaklık nasıl? İkincilerin denk gelmesi de çok güzel. Sevindim adımıza :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin.kralice86 sanki 2016 Şubat annelerinde tanışmış mıydık :)
Arkadaşım bilmediğin şeyleri neden kesin bilgiymiş gibi aksediyorsun sen? Cidden sinir oldum ama. Ne canlısı ya. Daha geçen sene kürtaj oldum devlet hastanesinde. Gayette uyutuluyor. Başka devlet hastanesinde kürtaj olan arkadaşlarımda var. Hepsi uyutuldular.Özelde yapacak param yoktu ve devlette canli canli yapıyorlar korkuyorum iste
Ya yok kuzum ne bakıyorsun sen bilip bilmeden yazanlara. Uyutuluyorsun ve hiç birşey hissetmiyorsun. Korkma lütfen.Canlı canlı çok zor
UyutmaZlar mı acaba ? Kısa süreli bir işlem de olsa canlı canlı çekilecek acı değil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?