2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar benden tavsiye artık kimseyle öpüşmeyin tokalaşmayın istanbulda bi sürü kişiyle görüştüm öpüştüm sarıldım bademciklerim şuan kıpkırmızı. Bi de salgın var çok kızdım kendime ne bu insan aşkı diye bırak öpme kimseyi ahanda kaparsın enfeksiyonu ne yapıcam hiç bilmiyorum

Evet parca kalmis mi diye gidecem ama kurtajdan çok korkuyorum o yüzden iyi ki kendiliğinden düştü

merhaba hamişler umarım hepımız sıkıntısız bir hamilelik süreci geçirip sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
listeye benide eklermisiniz;
yas 30 İstanbul adet sat 08.09.2018 başlangıç kılo 53 ikiz gebelik tahmini doğum tarihi 15.06.2019

Bana doktorum hiç kimseyle öpüşme dedi

Kizlar size bir sorun olucak. Benim mide bulantilarim aksama dogru basliyor. Sabahlari herhangi bise yok ama ne zaman kahvaltiyi yapip oglene dogru basliyo bulantilar. Sizde de oyle olan varmi acaba
Valla canım benimde sabahtan akşama doğru yok akşam yemeğinde başlıyor taki uyuyana kadar sabah kalktığımda da bulanıyor yarım saate geçiyor

Özelde yapacak param yoktu ve devlette canli canli yapıyorlar korkuyorum iste
Yok canım daha neşer ben Temmuzda Şişli Etfal hastanesinde kürtaj oldum. Ve narkozlu falan yapıldı hiç bir şey anlamadım bide ne ağrı ne sızı sonrasındada birşey yoktu. Ki benim kalbimdeki bir durumdan dolayı narkoz riskim vardı ben kürtaj olurken her ihtimale karşı yoğun bakımdada yatak boş bekletildi.Nasıl canlı canlı yapıyorlar bir araştır istersen.

Ne canlısı? yok öyle bişi. Bu yazılanlar gerçekten artık moral bozucu olmaya başladı. Bilmeyen ve okuyan, her biri farklı farklı büyük zorluklar yaşayan insanlar var bizden başka, lütfen biraz daha dikkatli yazalım...

gecmis olsun canim.. ins. bir an evvel atlatirsin.

3 ay önce felan eltim oldu canim iğne yapıyor ama her şeyi fark ediyorsun dedi

kralice86 sanki 2016 Şubat annelerinde tanışmış mıydık :)
Evet canımmm :) senin profil fotoğrafın yok hatırlayamadım kusurabakma. Ben o zaman oğlumu ocak 2016 da doğurmuştum. Senin ufaklık nasıl? İkincilerin denk gelmesi de çok güzel. Sevindim adımıza :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin.
Arkadaşım bilmediğin şeyleri neden kesin bilgiymiş gibi aksediyorsun sen? Cidden sinir oldum ama. Ne canlısı ya. Daha geçen sene kürtaj oldum devlet hastanesinde. Gayette uyutuluyor. Başka devlet hastanesinde kürtaj olan arkadaşlarımda var. Hepsi uyutuldular.
Bunu ikinci kez yapıyorsun bak, sondayı yakının çıkarıyormuş meselesinde de bilmeden yazıp topicte tedirginlik yaratmıştın. Bunda da yapıyorsun. Rica ediyorum 50 sene öncesinin söylentilerini bir check edip öyle yaz.
Çok gerildim kusurabakma kırdıysam.
Canlı canlı çok zor
UyutmaZlar mı acaba ? Kısa süreli bir işlem de olsa canlı canlı çekilecek acı değil bu
Ya yok kuzum ne bakıyorsun sen bilip bilmeden yazanlara. Uyutuluyorsun ve hiç birşey hissetmiyorsun. Korkma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…