2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de nette gezinirken okudum
Etlik Zübeyde hanım hastanesinde büyük oranda lokal anestezi yapılıyor diye başhekim açıklama yapmış,
Bi araştırsana canım
Arkadaşın yazdığına da çok şaşıramadım ben o yüzden inandım

Hayirli olsun canim.O hafta da benimde agrim olmustu. Arada yine oluyor. Yarin doktorun daha detayli bilgi verir zaten.
Teşekkür ederim cevabın için. Insallah yarin guzel seyler duyarim. Sagolasin seninki de hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun evlatlarımızı.

Bende baya çalışıyorum çok şükür bir sorun olmuyo ayakta kalinca yoruluyorum yoğun tempoda eskisinden daha kısa sürüyor yorulmam :) herkes aman dikkat et diyip duruyo hele eşim tam bir takıntı hastası oldu o kadar bekledim ben onu diye :) ama beni zorlamiyor şuan şükür allah herkesinkini kolaylaştırır umarım :)

Teşekkür ederim cevabın için. Insallah yarin guzel seyler duyarim. Sagolasin seninki de hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun evlatlarımızı.
Aminnn canim hepimize insallah tesekkur ederim. Hafta olarak daha çok küçük. Goremezsen panik yapma bilgin olsun.

İstanbul esenyurt devlet hastanesi
Aradım dediğin hastaneyi. Telefonu açan kişi pek Bilgi sahibi değilmiş. Ama yarın bir daha arayacağım.
Birbirimizin görüşlerine katılmayabiliriz ama bu ne böyle çocuk azarlar kimsenin kimseyle böyle konuşmaya hakkı yok lütfen herkes hassas biraz daha saygı
Kesinlikle katılıyorum konu görüşse herkes özgürdür. Ama net bir bilgiymiş gibi korkutucu şeyler yazıyorsa ve eğer bu konuda benim de net bir bilgim varsa müdahale etmeyi kendime bir borç bilirim.

Özel sağlık sigortam tüm özel hastanelerde geçerli olduğu halde 2 kez devlette kürtaj oldum çünkü Dr um devlet hastanesi imkanlar açısından daha uygundur herhangi bir olumsuzlukta müdahale şansı daha fazladır dedi ve 2 sinde de gayet anestezili olup hiçbirşey hissetmedim, arkadaşaların yazdıklarına katılıyorum tüm devlet hastaneleri kötü diye birşey yok ha ilgi alaka özel kadar olmuyor tabi orası ayrı, olumsuz düşüncelerden uzak birbirimize faydalı bilgiler verdiğimiz birbirimize moral olduğumuz bir topik olsun inşallah, Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize

Az öncede yazdım bende devlette kürtaj oldum. Gayette güzeldi herşey hatta şuanda hem devlete hemde özel gidiyorum ve az önce doğum yapılabilecek devlet hastanesi bakıyordumhatta istanbul avrupa yakasında olan arkadaşlarımız varsa önerilerinide beklerim. Beşiktaşa yakınBirde bir sorum olacak geçen yazılarda 12 . Haftaya kadar doğum için kayıt yaptırmak gerekiyor gübi birşey okumuştum. Devlette doğum yapan varsa prosedürleri yazabilir mi?

Canım ben orda Doğum yaptım :) geçmiş tarihli bir açıklamadır. Ama yine de yarın orayı da arayacağım.

Kusura bakma ama kirici oluyorsun er hastane ayni değil demekti 3 ay bile yok olali oradan biliyorum ama neyse son kez girdim bu sayfaya Allah hic birinize o aciyi yasatmasjn
Bu konuda bilgim Yok ama anlattıklarınızdan yola çıkaran Muhtemelen aktabanızA lokal anestezi yapılmış ve anestezi etki etmemiş olabilir ama bunu belirtse yeniden yaparlardı uyuşturma işlemini diye düşünüyorum, ya da belki de ağrı değil de sadece yapılan işlemleri hissetmiştir, bu devirde diğer türlüsü imkansız bence, normal Doğum bile epidural ile çok konforlu hale getirilmişken hele

Tatlım ben dağa doğum yapmadım tabi ama tanıdıklarım var hastanede ben hala 20. Haftada ısrarcıyım :) sonuçta ilk 3 ayı doktorlar biraz riskli görüyorlar 12. Hafta çok erken dosya açtırma işi içinde kendime sormuştum o tanıdığıma oda 20. Hafta demişti :)

Ben sabah yazdım 12 haftayı,4 haftam kaldı hatta ,iki tane farklı hastaneye de gidip dosya açtırıcam,2 tanesi devlet,1 tanesi de özel

Iyi akşamlar hanımlar. 4+4 hamileyim henüz doktora gitmedim yarın gidecem ınsallah. Iki gündür karin ağrım arttı sanki bugünde belim agriyor. Normal mi böyle olması. Ister istemez tedirgin oluyorum.
Canım benim de şuan baya kasık ağrım var. Dün de hatta bu konu hakkında burda konuştuk. Lekelenme olmadığı durumda normal. Ama aşırı duramayacak kadar ağır ağrı yaşıyorsan hastaneye git derim

Benim de geçen gece inanılmaz baş ağrım oldu. Uzun zamandır böyle ağrılmamıştı. Zor uyudum. Sabaha düzeldi. Gün içinde çok yoruldunuz mu

Yok cok sukur leke falan fazla akintim da yok. Adet olacakmis gibi bir ağrım var. Yarın doktora sorarım diye onemsememeye çalışıyorum ama vesvese yapmadan da duramıyorum.

Yok cok sukur leke falan fazla akintim da yok. Adet olacakmis gibi bir ağrım var. Yarın doktora sorarım diye onemsememeye çalışıyorum ama vesvese yapmadan da duramıyorum.
Bugün stres yapmamaya calış canım stres kötü etkilemesin. Doktora sor bakalım yarın ne dedi buraya yazarsın hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…