2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anlamadım kötü bir şey mi yazdim kendi bildiğimi yazdım inan kimsenin morali düşük yapanlar kadar kotu olamaz

Sondaj da hakliydim ama poseti demek istemiştim ama 3 ay önce felan kurtaj olduğu için biliyorum

Ben hic kurtaj olmadim canim ama her hastane ayni değil cnm
Hala da ısrarcısın emin olmadığın bilgiden. Valla bravo
Cehalette sınır yok . Bunu anladım. Ama yeni nesilin böyle olması çok üzücü.
Hadi aç rehberden sırayla devlet hastanelerini arayarak sor. Bakalım canlı canlı yapan var mı? Sen arayamam diyorsan yarın ben başlıyorum aramaya.

Iyi akşamlar hanımlar. 4+4 hamileyim henüz doktora gitmedim yarın gidecem ınsallah. Iki gündür karin ağrım arttı sanki bugünde belim agriyor. Normal mi böyle olması. Ister istemez tedirgin oluyorum.

Kızlar birbirimizi kırmayalım lütfen kimilerimizin çok kayıbı var yada geçmişte yaşadığı acılar.

Ben ankaradayım burda bi kaç devlet hastanesi narkoz ile kürtaj yapıyor ama sadece lokal olarak yapan yerlerde vardır.

Üzmeyelim üzülmeyelim

Kızlar 2 gündür şiddetli baş ağrım var fena halde grip oldum. Üstelik öğretmenim ve pansiyon da nöbet tutuyorum şu an. Allah a şükür şu ana kadar kanamam vs olmadı. Ama ilk gebeliğim çok fazla bilgim yok. Grupta bazı yazılan şeyler tedirgin olmama neden oluyor. Tabiki burda duygularımızı düşüncelerimizi paylaşacağız ama lütfen araştırarak bilgi verelim ve korkacak olan insanları düşünüp daha uygun bir dille yazalım...

Aynen herkes 2 kere düşünerek yazmalı. Birkaç gündür korkarak bakıyorum buraya. Rabbim kimseye acı yaşatmasın.

Iyi akşamlar hanımlar. 4+4 hamileyim henüz doktora gitmedim yarın gidecem ınsallah. Iki gündür karin ağrım arttı sanki bugünde belim agriyor. Normal mi böyle olması. Ister istemez tedirgin oluyorum.
Hayirli olsun canim.O hafta da benimde agrim olmustu. Arada yine oluyor. Yarin doktorun daha detayli bilgi verir zaten.

Umarim istemez istersede senin tercihin sonuçta baktırıp baktirmamak :) ben çocuk için kist miyom için gide gele alıştım artık alttan bakmalarina ama şuan istemem sanırım çünkü miyomlarim bile ağrı yapıyordu bakınca bu bebek baya büyüdü birşey değince ağrır artik:)

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım yazdıklarına sonuna kadar;bir de forumda şöyle bir durum var,ben de o konuya açıklık getirmek istiyorum.Kızlar inanın devlet hastaneleri kötü değil,en iyi yeni doğan yoğun bakım üniteleri devlet hastanelerinde, ultrasyon cihazları devlette en son aşamada.Herkesin kendi tercihi,özele ya da devlete gitmek.Ben de şu an da hastane arayışı içindeyim.Hem özele gidiyorum,hem devlete gidiyorum.Bebeğimin kalp atışı sesini devlette duydum,özelde duyamadım.Devletteki doktorum,videoya almama izin verdi.Yani bebeğini kaybeden arkadaşım,Allah geride kalan evlatlarına sabır versin,inşallah onları güzel bir şekilde yetiştir.Ama özelde param yoktu,devlet canlı yapıyor diyerek de kimseyi korkutma !!!!Burda herkes birbirinden fikir alıyor.Benim arkadaşım 2 defa kürtaj oldu.İkisinde de uyutuldu.Bir tanesi Hacettepe Hastanesi,diğeri de Zübeyde Hanım ve ikisi de devlet hastanesi

Akıntı bende var ama hamilelikten once de ara ara olurdu üşütünce ozellikle fazla olurdu benim farkettigim bide az su tuketildigi zaman daha cok oluyor.

Cuma günkü randevumu beklicem dört gözle bakalım :))
Allah gönlüne göre versin inşallah canım bekliyoruz haberlerini bende gidicem galiba cuma dayanamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…