- 8 Ekim 2015
- 635
- 377
- 303
- 35
Cok cok üzüldüm mevlam bi daha yasatmasin sag salim kucaginiza alin insaAllah bebisiniziBen kaybettim mart ayında 6+6da kürtaj oldum maalesef yaşamış biri olarak dayanılmaz bi acı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cok üzüldüm mevlam bi daha yasatmasin sag salim kucaginiza alin insaAllah bebisiniziBen kaybettim mart ayında 6+6da kürtaj oldum maalesef yaşamış biri olarak dayanılmaz bi acı
Ben 12. Haftada öğrenmiştim 15 de kesin soyler minigin gösterirseCinsiyetleriiii neeeee zamannnn öğreniciiiiiiizzzz![]()
Aminnnn inşallah dilerim bi daha yaşamamCok cok üzüldüm mevlam bi daha yasatmasin sag salim kucaginiza alin insaAllah bebisinizi
Sag salim kucaginiza alin insaAllahEvet canım :)
Düşünmüyorum canım ben 9 ay kendimi yiyip bitireceğime hiç yaptırmam bi arkadaşım yaptırmıştı yıllar önce dow sendrom çıkmıştı doğuma kadar ağladı ama Allaha şükür sağlıklı bebişi oldu yanılma paylarıda oluyor oyüzden ne 2li ne 3lü tarama testini yaptırıcam ki doktorunda önermiyor benimKızlar ikili testler yaklaşıyor. Siz nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz?
İnsaAllaj genellikle ilk düşükten sonrakiler masaAllah yasar benim kizkardesiminde düşüğü olmustu sonra hamile kaldi kizi ku anda 3 yasinda masaAllah seninde insaAllah dogar kocaman bi bebis olurAminnnn inşallah dilerim bi daha yaşamam
devlette kürtaj oldum eylülde bayıltarak yaptılarÖzelde yapacak param yoktu ve devlette canli canli yapıyorlar korkuyorum iste
İnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)İnsaAllaj genellikle ilk düşükten sonrakiler masaAllah yasar benim kizkardesiminde düşüğü olmustu sonra hamile kaldi kizi ku anda 3 yasinda masaAllah seninde insaAllah dogar kocaman bi bebis olur
Amin cumlemizden razi olsun insaAllahİnşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)
Anladım canım aslında mantıklı ama bana ne derlerse desinler Allah a emanetiz yani ben yaptırmayı düşünüyorum belki erken yapılabilecek bir tedavi olabilir diyeD
Düşünmüyorum canım ben 9 ay kendimi yiyip bitireceğime hiç yaptırmam bi arkadaşım yaptırmıştı yıllar önce dow sendrom çıkmıştı doğuma kadar ağladı ama Allaha şükür sağlıklı bebişi oldu yanılma paylarıda oluyor oyüzden ne 2li ne 3lü tarama testini yaptırıcam ki doktorunda önermiyor benim

Erkekse daha erken diyorlar. Sizin erkek miydi canım?Ben 12. Haftada öğrenmiştim 15 de kesin soyler minigin gösterirse
Kizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Yani gozukmez suan tekrar kan verirsin dedi. Fakat o gun bugun kanamam oluyor parca yada pihti yok.taze kan rengi adet kanamasi gibi degil ki zatn adet olmus olsam coktan bitmis olurdum. Ozellikle tuvalete ciktigim zamn idrarimla birlkte geliyor. Doktra ozman soylemstm progestan vermisti.ara ara da kasiklrm adet olackmis gibi agriyor. Neyin nesi bu kan kafayi yiycem dusunmekten![]()
3 kez gittim ama yapabilck bi durum yok ilaclarini ic dinlen kadin doguma git dedilr. Iki gun sonra kadin doguma gtcem. Insallah hayirli haber alirim
Evet canım erkek ben 10 haftayken hamile olduğumu öğrendimErkekse daha erken diyorlar. Sizin erkek miydi canım?
12. Haftada cinsiyet çok iyiydi şimdi çok erken öğrenince insanda bir stres oluyoNe güzel ya ben de şuan 9+2 deyim ama çok mide bulantısı gaz gibi şikayetlerim var demekki senin hiçbir rahatsızlığın yoktu öyle mi?Evet canım erkek ben 10 haftayken hamile olduğumu öğrendim
Bende polikistik over var doktor bebeğin olmaz demişti o yuzden de adet düzensizliği vardı ve hiç bir belirtim yoktu sigara kullanıyordum mide bulantim oluyordu sadece ama tabi sebebini bilmiyordum cok rahat geçmişti gebeligim şimdi yinede çok şükür ama biraz belirtiler varNe güzel ya ben de şuan 9+2 deyim ama çok mide bulantısı gaz gibi şikayetlerim var demekki senin hiçbir rahatsızlığın yoktu öyle mi?
Ne güzel sevindim adına maşallah Allah hayırlısını versin hepimizeeBende polikistik over var doktor bebeğin olmaz demişti o yuzden de adet düzensizliği vardı ve hiç bir belirtim yoktu sigara kullanıyordum mide bulantim oluyordu sadece ama tabi sebebini bilmiyordum cok rahat geçmişti gebeligim şimdi yinede çok şükür ama biraz belirtiler var
üniversiteyi ıspartada okudum:)
selamlar güller diyarına