• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
D
Kızlar ikili testler yaklaşıyor. Siz nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Düşünmüyorum canım ben 9 ay kendimi yiyip bitireceğime hiç yaptırmam bi arkadaşım yaptırmıştı yıllar önce dow sendrom çıkmıştı doğuma kadar ağladı ama Allaha şükür sağlıklı bebişi oldu yanılma paylarıda oluyor oyüzden ne 2li ne 3lü tarama testini yaptırıcam ki doktorunda önermiyor benim

D

Düşünmüyorum canım ben 9 ay kendimi yiyip bitireceğime hiç yaptırmam bi arkadaşım yaptırmıştı yıllar önce dow sendrom çıkmıştı doğuma kadar ağladı ama Allaha şükür sağlıklı bebişi oldu yanılma paylarıda oluyor oyüzden ne 2li ne 3lü tarama testini yaptırıcam ki doktorunda önermiyor benim
Anladım canım aslında mantıklı ama bana ne derlerse desinler Allah a emanetiz yani ben yaptırmayı düşünüyorum belki erken yapılabilecek bir tedavi olabilir diye

Kızlar 2 gün giremedim foruma dün mahfoldum ölüyorum sandım çok kötüydü düşünmek bile istemiyorum :KK43: baş dönmem vardı çok şiddetli.
Değil kafamı, gözlerimle bile farklı biyere bakamıyordum. Eşyalar üzerime doğru dönerek geliyodu sanki yeri ayaklarımın altından çekiyodular:KK43: artı olarak miğde bulantısı vardı su yemek hiç bişekilde ağzıma süremiyordum e haliyle halsiz düşüyorum. Eşim zorla bişeyler yedi öyle bi iki lokma onu bile yer yemez miğdem mahfoldu. Artık gece saat 11 de dayanamadım acile gittik serum toparladı beni . Bugün döne göre iyiyim . Bulantım zaten vardı ama bu baş dönmesi mahfetti beni gaviscon diye bir ilaç yazdı doktorum bulantı için acaba omu yan etki yaptı diyorum. Varmı aranızda bu ilacı kullanıp baş dönmesi yaşayan :kızgın:

Canım kasık ağrısı hepimizde varr normal adet olcakmiş gibi ama kan gelmesi ne kadar noemal bunu ancak dr bilebilir bir dr a görün istersen
Kizlr mrb daha oncede yazdim ama kimse yardimci olmadi. 1 hafta once beta 91.75 cikti doktor bir hafta sonra gel dedi
Yani gozukmez suan tekrar kan verirsin dedi. Fakat o gun bugun kanamam oluyor parca yada pihti yok.taze kan rengi adet kanamasi gibi degil ki zatn adet olmus olsam coktan bitmis olurdum. Ozellikle tuvalete ciktigim zamn idrarimla birlkte geliyor. Doktra ozman soylemstm progestan vermisti.ara ara da kasiklrm adet olackmis gibi agriyor. Neyin nesi bu kan kafayi yiycem dusunmekten :kızgın:

Ne güzel ya ben de şuan 9+2 deyim ama çok mide bulantısı gaz gibi şikayetlerim var demekki senin hiçbir rahatsızlığın yoktu öyle mi?
Bende polikistik over var doktor bebeğin olmaz demişti o yuzden de adet düzensizliği vardı ve hiç bir belirtim yoktu sigara kullanıyordum mide bulantim oluyordu sadece ama tabi sebebini bilmiyordum cok rahat geçmişti gebeligim şimdi yinede çok şükür ama biraz belirtiler var

Bende polikistik over var doktor bebeğin olmaz demişti o yuzden de adet düzensizliği vardı ve hiç bir belirtim yoktu sigara kullanıyordum mide bulantim oluyordu sadece ama tabi sebebini bilmiyordum cok rahat geçmişti gebeligim şimdi yinede çok şükür ama biraz belirtiler var
Ne güzel sevindim adına maşallah Allah hayırlısını versin hepimizee

Back
X