• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy sorma ben de geçen gün kuzenimdeydim saçıma dokunuyorum diyorum ki sanki biri kafama tuz dökmüş :KK70: meğersem gerçekten dökmüşler. Şaka gibi
:KK48:sonrada burnunu kasidi diye bagiriyor koca kaziklar cocuk gibi :KK45:
Aman yapsinlar iyi geliyor yoksa oturup kurup kurup evde kavga cikariyorum:KK53:

kralice86 kralice86 :) iyi çok sukur, çok bilmiş cenebaz bı ablası var şu an nasipse mercimek imin :) Rabbim insaAllah bize de diğer bekleyenlere de saglicakla kavuştursun kuzularıni :)

Kizlar ya keseyi kac haftalikken gordunuz ben 4 +5 haftalikken gittim goremedik adetime 3 gun kala kan vermistim 60.79 cikmisti keseyi goremeyince tekrar verdik cuma gunu 1683 cikti doktorum cumartesi cagirdi ama ben yarin gitmeyi dusunuyorum 5+3 haftalik olacagim gorulur mu acep
Canım 6+5 te gördüm oda zorla :KK71:

Ya evet aslında ultrasonu iyi olan bir doktora gitmek lazım ama onu da biz bilemiyoruz ki
Malesef ben şuan devlete gidiyorum doktorumdan hiç memnun değilim rutib tahlilletimi yaptı yarın tahlilerimi gösterip özele ilk doğumundaki doktoruma gidicrm

Neden ikili test yaptırmayacaksınız?
Bosuna stresten baska bisey degil yani bu teste göre çocuğum down sndromlu olsa aldiracakmiyim yoookk ee nolacak 9 ay boyunca düşünüp kendimi kahredecem cocugumu huzursuz edecem.mevlamdan ne gelirse kabulum basim.gozum istune insaAllah olmaz hic bir anne istemez ama olursada o da bi can cana kiyilmaz

Bosuna stresten baska bisey degil yani bu teste göre çocuğum down sndromlu olsa aldiracakmiyim yoookk ee nolacak 9 ay boyunca düşünüp kendimi kahredecem cocugumu huzursuz edecem.mevlamdan ne gelirse kabulum basim.gozum istune insaAllah olmaz hic bir anne istemez ama olursada o da bi can cana kiyilmaz
Haklısınız benim pek bilgim yok bu testler hakkında da o yüzden merak ettim

Aynen canım :) hayırlısı o zamanlara gelelim inşallah
İnsaAllah insaAllah 2 tane saglam dogumum oldu umarimki bu bebizimde oyle olur hic düşük olmadan yani.mevlam kimseye.o.aciyi yasatmasan cok zor ha cocugun doğdu kaybettin ha karninda daha minickken kaybettin biz annelere aci hep ayni

Malesef ben şuan devlete gidiyorum doktorumdan hiç memnun değilim rutib tahlilletimi yaptı yarın tahlilerimi gösterip özele ilk doğumundaki doktoruma gidicrm
Kime gitmeyi düşünüyosun canım ben çok araştırdım ama karar veremiyorum. Bi hisar hospital var öneriyorlar ama pahalı olduğunu duydum doğru mu bilmiorm

İnsaAllah insaAllah 2 tane saglam dogumum oldu umarimki bu bebizimde oyle olur hic düşük olmadan yani.mevlam kimseye.o.aciyi yasatmasan cok zor ha cocugun doğdu kaybettin ha karninda daha minickken kaybettin biz annelere aci hep ayni
Ben kaybettim mart ayında 6+6da kürtaj oldum maalesef yaşamış biri olarak dayanılmaz bi acı

Back
X