- 8 Ekim 2015
- 635
- 377
- 303
- 35
Ohh ohh rahatlamaniza sevindimBenim 6. Haftanın sonlarında başlamıştı bulantım şimdi biraz daha rahatladım. Herkeste farklı oluyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh ohh rahatlamaniza sevindimBenim 6. Haftanın sonlarında başlamıştı bulantım şimdi biraz daha rahatladım. Herkeste farklı oluyor :)
Ayy sorma ben de geçen gün kuzenimdeydim saçıma dokunuyorum diyorum ki sanki biri kafama tuz dökmüşmeğersem gerçekten dökmüşler. Şaka gibi
Hakikatten kalp atisi sonra testleri gerci ben 2li tetsi yaptirmicam sonrasi mide yanmasi ve doguma kadar bekleyisSonrada kalp atışını beklicez bitmiyo ki :)
12 de söyleyen doktorlarda var ama 16. Haftada kesinleşio diye biliyorum canımCinsiyetleriiii neeeee zamannnn öğreniciiiiiiizzzz![]()
Ya evet aslında ultrasonu iyi olan bir doktora gitmek lazım ama onu da biz bilemiyoruz ki12 de söyleyen doktorlarda var ama 16. Haftada kesinleşio diye biliyorum canım
Neden ikili test yaptırmayacaksınız?Hakikatten kalp atisi sonra testleri gerci ben 2li tetsi yaptirmicam sonrasi mide yanmasi ve doguma kadar bekleyis![]()
Canım 6+5 te gördüm oda zorlaKizlar ya keseyi kac haftalikken gordunuz ben 4 +5 haftalikken gittim goremedik adetime 3 gun kala kan vermistim 60.79 cikmisti keseyi goremeyince tekrar verdik cuma gunu 1683 cikti doktorum cumartesi cagirdi ama ben yarin gitmeyi dusunuyorum 5+3 haftalik olacagim gorulur mu acep
Bende 3lu taramayi yaptirmayacagim.Hakikatten kalp atisi sonra testleri gerci ben 2li tetsi yaptirmicam sonrasi mide yanmasi ve doguma kadar bekleyis![]()
Malesef ben şuan devlete gidiyorum doktorumdan hiç memnun değilim rutib tahlilletimi yaptı yarın tahlilerimi gösterip özele ilk doğumundaki doktoruma gidicrmYa evet aslında ultrasonu iyi olan bir doktora gitmek lazım ama onu da biz bilemiyoruz ki
Bosuna stresten baska bisey degil yani bu teste göre çocuğum down sndromlu olsa aldiracakmiyim yoookk ee nolacak 9 ay boyunca düşünüp kendimi kahredecem cocugumu huzursuz edecem.mevlamdan ne gelirse kabulum basim.gozum istune insaAllah olmaz hic bir anne istemez ama olursada o da bi can cana kiyilmazNeden ikili test yaptırmayacaksınız?
Aynen canım :) hayırlısı o zamanlara gelelim inşallahHakikatten kalp atisi sonra testleri gerci ben 2li tetsi yaptirmicam sonrasi mide yanmasi ve doguma kadar bekleyis![]()
Haklısınız benim pek bilgim yok bu testler hakkında da o yüzden merak ettimBosuna stresten baska bisey degil yani bu teste göre çocuğum down sndromlu olsa aldiracakmiyim yoookk ee nolacak 9 ay boyunca düşünüp kendimi kahredecem cocugumu huzursuz edecem.mevlamdan ne gelirse kabulum basim.gozum istune insaAllah olmaz hic bir anne istemez ama olursada o da bi can cana kiyilmaz
İnsaAllah insaAllah 2 tane saglam dogumum oldu umarimki bu bebizimde oyle olur hic düşük olmadan yani.mevlam kimseye.o.aciyi yasatmasan cok zor ha cocugun doğdu kaybettin ha karninda daha minickken kaybettin biz annelere aci hep ayniAynen canım :) hayırlısı o zamanlara gelelim inşallah
Kime gitmeyi düşünüyosun canım ben çok araştırdım ama karar veremiyorum. Bi hisar hospital var öneriyorlar ama pahalı olduğunu duydum doğru mu bilmiormMalesef ben şuan devlete gidiyorum doktorumdan hiç memnun değilim rutib tahlilletimi yaptı yarın tahlilerimi gösterip özele ilk doğumundaki doktoruma gidicrm
İlk mi bebisim cnmHaklısınız benim pek bilgim yok bu testler hakkında da o yüzden merak ettim
Ben kaybettim mart ayında 6+6da kürtaj oldum maalesef yaşamış biri olarak dayanılmaz bi acıİnsaAllah insaAllah 2 tane saglam dogumum oldu umarimki bu bebizimde oyle olur hic düşük olmadan yani.mevlam kimseye.o.aciyi yasatmasan cok zor ha cocugun doğdu kaybettin ha karninda daha minickken kaybettin biz annelere aci hep ayni
Evet canım :)İlk mi bebisim cnm
canım ben istanbul silivride kolan hastanesi ümit bey war ona gidicem bu ayKime gitmeyi düşünüyosun canım ben çok araştırdım ama karar veremiyorum. Bi hisar hospital var öneriyorlar ama pahalı olduğunu duydum doğru mu bilmiorm