2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayda 3 4 sefer geliyor evet zor Bi süreç. 1.dönem böyle geçecek artık yapacak birşey yok. Evde dinlenmek gibisi yok gerçekten

tit özel hastanede 10-20 tl gibi bişey canım :) Torch testini hiç bilmiyorum ama en yakın özelden telefonla bilgi alsan daha sağlıklı olur olmadı pahalıysa devlette araştırırsın

hepsi için 350 tl dediler. Torch kanda enfeksiyon tahliliymiş galiba. Çocuğa geçebilecek hastalıkları çocukta olacak rahatsızlık sakatlık gibi durumlar için yapılıyormuş.

gitmedim canim benim doktorum istanbulda ilk beta hcg degerini yolladim 2hafta sonraya gun verdi heralde kese kalp atisi hepsini gorelim duyalim diye.. bulundugum ilede hic gitmedim kadin doguma o yuzden merak ediyorum. persembe ogrencem ins. :)
Benım bebiş görüldü .
Senınkıde inşallah kalp atışıyla beraber görülür.
Senden 1 gun sonra da benım var zaman geçmiyor

Slm kızlar aramızda çalışanların durumu nedir ne değildir merak ediyorum bana i anılmaz zor geliyor bütün gün ayakta olmak çok yorucu ve bel ağrısına sebep oluyor güç gerektiren bi işim var ve anlayışsız üstlerle çalışıyorum bu yüzden acaba raporlamı devam etsem diyorum 2ay evvel de düşük yaşayınca çok kararsız kaldım doktora işimden bahsetmedim ağır iş yapma dedi geçti oda ama ben gerçekten zorlanıyorum

Reactions: H E
valla calisanlari hayal edemiyorum. ben bulantidan surekli rahatsizim bu durumda calisiyor olsam ne yapardim hic bilmiyorum. allah yardimcin olsun canim ama rapor sansin varsa al derim. bebegin her seyden onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…