2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bende ogurme yok ama surekli midem bulaniyor canim.. ara ara aza az yiyorum genelde corba.. benimde persembe ins. yazarim sonucumu :)
Senınkıler ikizmi ?
Belli oldumu ?
Benım kesede bır bebek görundu ..
Zaten ikiz zor bizim normal yolla oldu ailede ikiz yok :))

canım nar çok tüketmemek lazım aklında bulunsun kanı sulandırdığı için düşük riski oluşabiliyormuş..
Kızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için

Ben başlıyorum 4+3 teyiz miniğimle
7+2 biz de :)
aynen canım var hissediyosun ama bi dur bakalm fln diyince insanlar sinirleniyorm ben de :)
kizlar bi ben bos bogaz ciktim aranizda ben transfer gunu 2embriyo fotosunu paylastim bile herkes yaziyo yoruma ikiz mi kac aylik cok heyecanliydim. ben hic tutamam icimde

ben öğrendiğim gün ailelere söyledik hemen ama eşimin ailesi çok sabırsız çıktı akrabaları ve komşuları hep öğrendi :)

Her geçen gün daha kötü oluyorum mide bulantılarım günden güne şiddetleniyo koku hassasiyetinde başladı iştahım hiç hiççç yok 3 gğn yemek yemesem yinede acıkmam heralde zorla yemek yemek ne kadar kötüymüş yaaaa

Oluyodu kuzum yine zaman zaman. Okuldaykende olurdu mesela 3/4 ayda bir yaşıyordum bu durumu ama hamileyken daha bi zormuş. Ölüyorum sandım

Benim arkadaşımda da vertigo var hamileyken çok sık olmadı ama 1 kez oldu ona da dikkat et canım sen yine de tetikleyecek şeylerden kaçınmaya çalış

Senınkıler ikizmi ?
Belli oldumu ?
Benım kesede bır bebek görundu ..
Zaten ikiz zor bizim normal yolla oldu ailede ikiz yok :))
benim iki embriyo transfer edildi ama daha baktirmadik ilk ultrasonum persembe kismetse keseleri kalpleri neleri varsa gorurum :) ama biliyo musun transfer ederken iyiydi ikiz fikri ama sonra riskleri vs. okudukca gozum korktu. hayirlisi artik . ama tabi daha belli degil belki tutmadi biri ..

Reactions: H E
İkili tarama testlerini devlet hastaneleri de yapıyor,ben devlette yaptıracak.En yakın arkadaşım,özelde yaptırdı.Ense kalınlığından dolayı,down sendromlu olabilir deri,dr ve özel bir test merkezine yönlendirdi.2.000 lira verdiler,testi yaptırdılar,ve bir ay sonra çıktı test sonucu.Bebeğimiz şu anda çok sağlıklı,bir hafta sonra da doğacak.Ama o bir ay boyunca yaşadığımız endişeyi,Allah kimseye yaşatmasın

yalniz degilim demekki :)

ooo bunlar ne guzel haberlerrrr

Şuana kadar gitmedin mi hiç kontrole ?

Ben özele gidiyorum . Ama testlerımı devlette yaptırmayı dusunuyorum .

Normalde bu hafta gıdıcektım devkete eşim il dışına çıktı artık haftaya randevu alcam tekrar ..
2 li test istemedı daha benden şuan Toxo falan yaptrıcam daha
Kadın söylıyelı 3 hafta oldu

maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kann değerindeki artışa baktırdın mı belki oradanda anlayabilirsin ikiz olup olmadığını :)
maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
amin canım hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…