Senınkıler ikizmi ?bende ogurme yok ama surekli midem bulaniyor canim.. ara ara aza az yiyorum genelde corba.. benimde persembe ins. yazarim sonucumu :)
canım nar çok tüketmemek lazım aklında bulunsun kanı sulandırdığı için düşük riski oluşabiliyormuş..Tüh ya gece nöbetini bari iptal etselermiş. Tabi canım zorlanmışsındır sabah nöbetleri bile ne kadar zorluyo beni. Bugün rapor alman iyi olmuş vücut dinlenir biraz. Olmadı her nöbetten sonra rapor al özel durum sonuçta. Ne kadar zamanda bi nöbet denk geliyo. Canım tam mevsimi bol bol nar ve greyfurt ye tam c vitamini. Ben de kötü uyandım şimdi daha iyiyim şükür. Bişey yapmasak da çocuklardan çok mikrop geçiyo bize
7+2 biz de :)Kızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için
Ben başlıyorum 4+3 teyiz miniğimle
aynen canım var hissediyosun ama bi dur bakalm fln diyince insanlar sinirleniyorm ben de :)Biz de kv söyledik. O da kendi kardeşine ve kızlarına söylemiş. Nazar mı değer diye korkmadım değil. Ki kanamayla düşük tehditi yaşadım ben. Şuan iyiyim
Kendi ailem biliyor. Kardeşim de diyorki abla herkese söylemedik iyice belli olsun öyle deriz. Bu sefer de "iyice belli olsun" ya bişi olursa lafı insanı rahatsız ediyor. Orda işte bebeğim, içimde yaşıyor benimle neden öyle diyorsunuz demek istedim ama sustum.
Hangisi doğru bilemedim. Hamilelik çok hassas bir dönemmiş
kizlar bi ben bos bogaz ciktim aranizda ben transfer gunu 2embriyo fotosunu paylastim bileherkes yaziyo yoruma ikiz mi kac aylik cok heyecanliydim. ben hic tutamam icimde
6+2Kızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için
Oluyodu kuzum yine zaman zaman. Okuldaykende olurdu mesela 3/4 ayda bir yaşıyordum bu durumu ama hamileyken daha bi zormuş. Ölüyorum sandım
6+5 bizdeKızlar hadi herkes haftasını yazsın ki hafta olarak yakın olanlar daha çok fikir alabilir ilerleyiş aynı olacağı için
benim iki embriyo transfer edildi ama daha baktirmadik ilk ultrasonum persembe kismetse keseleri kalpleri neleri varsa gorurum :) ama biliyo musun transfer ederken iyiydi ikiz fikri ama sonra riskleri vs. okudukca gozum korktu. hayirlisi artik . ama tabi daha belli degil belki tutmadi biri ..Senınkıler ikizmi ?
Belli oldumu ?
Benım kesede bır bebek görundu ..
Zaten ikiz zor bizim normal yolla oldu ailede ikiz yok :))
yalniz degilim demekki :)canım nar çok tüketmemek lazım aklında bulunsun kanı sulandırdığı için düşük riski oluşabiliyormuş..
7+2 biz de :)
aynen canım var hissediyosun ama bi dur bakalm fln diyince insanlar sinirleniyorm ben de :)
ben öğrendiğim gün ailelere söyledik hemen ama eşimin ailesi çok sabırsız çıktı akrabaları ve komşuları hep öğrendi :)
ooo bunlar ne guzel haberlerrrrBugün karından keseyi gördük hatta doktor dedi adam büyüyo ya aaa adam dedim inanki bilmiyorum adam mı kız mı allah söyletti heralde dedi aramızda kahkaha koptu ya5+4 olmam lazım ama geç döllenme 4+4 10 gün sonraya gel kalp atışına dedi
Şuana kadar gitmedin mi hiç kontrole ?benim iki embriyo transfer edildi ama daha baktirmadik ilk ultrasonum persembe kismetse keseleri kalpleri neleri varsa gorurum :) ama biliyo musun transfer ederken iyiydi ikiz fikri ama sonra riskleri vs. okudukca gozum korktu. hayirlisi artik . ama tabi daha belli degil belki tutmadi biri ..
Ben özele gidiyorum . Ama testlerımı devlette yaptırmayı dusunuyorum .İkili tarama testlerini devlet hastaneleri de yapıyor,ben devlette yaptıracak.En yakın arkadaşım,özelde yaptırdı.Ense kalınlığından dolayı,down sendromlu olabilir deri,dr ve özel bir test merkezine yönlendirdi.2.000 lira verdiler,testi yaptırdılar,ve bir ay sonra çıktı test sonucu.Bebeğimiz şu anda çok sağlıklı,bir hafta sonra da doğacak.Ama o bir ay boyunca yaşadığımız endişeyi,Allah kimseye yaşatmasın
canım nar çok tüketmemek lazım aklında bulunsun kanı sulandırdığı için düşük riski oluşabiliyormuş..
7+2 biz de :)
aynen canım var hissediyosun ama bi dur bakalm fln diyince insanlar sinirleniyorm ben de :)
ben öğrendiğim gün ailelere söyledik hemen ama eşimin ailesi çok sabırsız çıktı akrabaları ve komşuları hep öğrendi :)
6+5 bizde
kann değerindeki artışa baktırdın mı belki oradanda anlayabilirsin ikiz olup olmadığını :)benim iki embriyo transfer edildi ama daha baktirmadik ilk ultrasonum persembe kismetse keseleri kalpleri neleri varsa gorurum :) ama biliyo musun transfer ederken iyiydi ikiz fikri ama sonra riskleri vs. okudukca gozum korktu. hayirlisi artik . ama tabi daha belli degil belki tutmadi biri ..
amin canım hepimizemaşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canım darısı başına bende daha duymadım kalp atışini 1 hafta sonra kontrolümmaşallahdarısı bana zira şu kalp atışını görmeden rahatlayamicam
Amin canım darısı başına bende daha duymadım kalp atışini 1 hafta sonra kontrolüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?